Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.823
- Πόντοι
- 28.246
Θα σας πεταξουμε τα ματια εξω.Δευτέρα.
Θα σας πεταξουμε τα ματια εξω.Δευτέρα.
2 βδομάδες μεινανε. Θα ρίξω τρελό μπινελίκι αν ο χοντρός δεν κάνει τίποτα. Επικές σκηνές όπως έχω κάνει με πρώην μου , σαν καθαρόαιμο τοξικό σερνικο
Άκουσα ότι ακόμα κοιτάμε να πουλήσουμε Ραντζέλοβιτς που τον είχαμε πουλήσει πέρσι στους Ρώσους. Μαλακα Πολντο γαμιεσαι.
Θα βγει να μας πει ότι η ομάδα ήταν όντως 90% έτοιμη όταν το ζήτησε ο Μεντι
Ελπίζω να φέρει και τους 4Ξέρει πότε να χτυπήσει ο Μαρινάκης.
Μην ανησυχείς δεν είναι χθεσινός.
GamiesaiΘα σας πεταξουμε τα ματια εξω.

Μη βρίζεις μαν από το τζιμπουτιGamiesai![]()
Με πνίγει το άδικο ρε φίλε. Βγάλαμε γενίτσαρο στην πόλη μας.Μη βρίζεις μαν από το τζιμπουτι
Από πίσω αχνοφαίνεται κ η πισίνα του μπαρμπαπηδουλαΓια τον φίλο μου τον σκατατζη...
![]()
Νηστικός ρεΓια τον φίλο μου τον σκατατζη...
![]()

Γιατί?Μάγκες λυπάμαι που θα το πω αλλά ο Φορτούνης πρέπει να είναι ...
Σ Τ Ο Κ Ο Σ.
Γιατί?
Διότι πολύ απλά είχε την δυνατότητα να ανανεώσει με πολύ καλά χρήματα και τώρα είναι στον αέρα.
Οποιος έχει μπλέξει με τον Πολ τον Κουτσολιάκο , εχει καταλήξει στα αζήτητα. Ο τύπος κοιτάει μονο πως θα μεγιστοποιήσει τις μιζες του , δε του καίγεται καρφάκι για τους παιχτες που εκπροσωπει.
Κατσε να σου πω τι παιχτηκε με τον Φορτουνη,. Προσπάθησε ο αντζεντης του με την βοηθεια του Δωνη να ανεβασουν το κασε του και να παρει ο Κωστακης 2 μυρια τουλαχιστον. Σοβαρος προπονητης κσι σοβσρη ομαδα οταν δεν παιζει με δικα της λεφτά δεν κανει τετοια παιχνίδια. Και ο Δωνης ακούγεται για Φορτουνη τριτη φορα τα τελευταία τρια χρόνια. Αλλα νομιζανε οτι εχουν να κάνουν με κανεναν επιχειρηματία της σειράς οσο αναφορα τον Μαρινακη.
Θυμησου τον Στέλιο Γιαννακοπουλο. Στελιο αυτά ειναι του λεει ο Κόκκαλης. Προεδρε βάλε κάτι πσραπανω με θελει η Γιουναιτεντ (οσο το σκεφτόμουνα λεει ο κοκκαλης γελωντας ειρωνικά) Ε, μην σου κοψω την τυχη στελιο μου τραβα στην Γιουναιτεντ. Που εγινε Μπολτον....
Είχαμε φάει πριν ρε...Νηστικός ρε![]()
Τι?Είχαμε φάει πριν ρε...
Βλέπω να ξανά έρχεται ο Κώστας πάντωςΟποιος έχει μπλέξει με τον Πολ τον Κουτσολιάκο , εχει καταλήξει στα αζήτητα. Ο τύπος κοιτάει μονο πως θα μεγιστοποιήσει τις μιζες του , δε του καίγεται καρφάκι για τους παιχτες που εκπροσωπει.