You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 30.549
- Πόντοι
- 6.256
Και Τσάμπιονς λιγκ να σηκώσουμε ο Χοντρός θα τρέχει το μαγαζί σαν μπακάλικο της γειτονιάς...
rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 27
- Like
- 8.384
- Πόντοι
- 3.446
Αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίαςΚαι Τσάμπιονς λιγκ να σηκώσουμε ο Χοντρός θα τρέχει το μαγαζί σαν μπακάλικο της γειτονιάς...
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.831
- Πόντοι
- 7.265
ο φρεντο εσπρεσσο ηταν μετριος?Και Τσάμπιονς λιγκ να σηκώσουμε ο Χοντρός θα τρέχει το μαγαζί σαν μπακάλικο της γειτονιάς...
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 30.549
- Πόντοι
- 6.256
Φρέντο καπουτσίνο ήταν ρε αρκιντι...ο φρεντο εσπρεσσο ηταν μετριος?
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.831
- Πόντοι
- 7.265
σορρυ ειχα επικεντρωθει στα κλειδια.Φρέντο καπουτσίνο ήταν ρε αρκιντι...

με γαλα σογιας?
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 118.446
- Πόντοι
- 46.423
Ο Ολυμπιακός δεν επέτρεψε στον Αγκιμπού Καμαρά να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Όπως ανακοίνωσε η επίσημη σελίδα της Ομοσπονδίας στη Γουινέα, ο Ολυμπιακός δεν επέτρεψε στον Αγκιμπού Καμαρά να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τη χώρα του.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.545
- Πόντοι
- 28.246
Θα φανει στην πορεια αν οντως ο Καρμο χαλασε την μεταγραφη, που δεν μπορει να την χαλασει και να θελει. Εμενα δυο ειναι τα σεναρια. Αν οντως τα εχουν βρει οι δυο ομαδες, ο,τι και να του υποσχεθηκε ο προπονητης, με την ομαδα να πρεπει να πουλησει για να μαζεψει χρημα, ο προπονητης γινεται με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω... Αρα θα υπαρξει ανατροπή αν ισχυει αυτο το σεναριο και ο παιχτης θα ερθει σε εμας.Η Πόρτο θέλει να πουλήσει τον Κάρμο €20 εκ.
Σιγά μην συμφώνησαν στα €12 εκ.
Παπαριές είναι αυτές δήθεν ότι ο Κάρμο χάλασε την συμφωνία.
Δικαιολογίες ...
Ή αν ολο αυτο ειναι σανο, που πουλιεται και απο Πορτογαλια (A bola) και παει σε αλλη ομαδα το επομενο διαστημα μεσα στο καλοκαιρι.
Μεχρι τωρα επικρατεστερο ειναι το σεναριο του σανου, μιας και ειπαμε και με Ποντενσε την και καλα ρητρα που ειχαμε....
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.545
- Πόντοι
- 28.246
Κατσε να σου πω και ποια ειναι η επικρατεστερη καταλληξη οταν τελειωσουν οι μεταγραφες. Γεναρη ξηλωνει τους μισους ή και ολους που πήρε το καλοκαιρι και τα αλλαζει ολα παλι με προπονητη, παιχτες και Κοβάσεβιτς να παιρνει και αυτος τον πουλοπουλο.Έχετε γαμηθει στη γκρίνια αφήστε να δούμε όταν τελειώσουν οι μεταγραφές
Το έχουμε ξανα δει αρκετες φορες.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 19.051
- Πόντοι
- 2.606
Ξέρεις δεν είμαι υποστηριχτής του χοντρού αλλά όλη αυτή την γκρίνια δεν την καταλαβαίνω αυτός ανακάτεψε την τράπουλα και πήραμε κούπα δεν αξίζει να περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει ; Ποιος χάθηκε ; Ένας παίκτης που είχε έρθει δανικός είχε συμβόλαιο για να τον κρατήσει ;Κατσε να σου πω και ποια ειναι η επικρατεστερη καταλληξη οταν τελειωσουν οι μεταγραφες. Γεναρη ξηλωνει τους μισους ή και ολους που πήρε το καλοκαιρι και τα αλλαζει ολα παλι με προπονητη, παιχτες και Κοβάσεβιτς να παιρνει και αυτος τον πουλοπουλο.
Το έχουμε ξανα δει αρκετες φορες.
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.734
- Πόντοι
- 2.306
Αν δεν καταφέρουν να κρατήσουν Ελ Κααμπί και Ποντένσε θα είναι πατατράκ.
οταν δεις τους δανεικους παιχταραδες που θα φερουμε 31 Αυγουστου απο Ριο Μαρε και Φορεστ θα ξεχασεις Ελ Κααμπι και Ποντεντσε την ιδια στιγμη. Ερχονται τεραστια ΜΠΑΜ.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 19.051
- Πόντοι
- 2.606
Και να αρχίσουμε να τον βρίζουμε τον χοντρό από τώρα πριν το πατατράκ προκαταβολικά ; Η θα ακούσει εμάς για να τα χώσει ;Αν δεν καταφέρουν να κρατήσουν Ελ Κααμπί και Ποντένσε θα είναι πατατράκ.
sex volcano
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 207
- Like
- 66.515
- Πόντοι
- 48.917
Τού χρόνου πάμε για :
1 πρωτάθλημα Ελλάδος
2 να περάσουμε τους ομίλους του Euroa league

1 πρωτάθλημα Ελλάδος
2 να περάσουμε τους ομίλους του Euroa league
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Eμενα με ακούει διότι τρώμε μαζί καλκανια στο ΒόσποροΚαι να αρχίσουμε να τον βρίζουμε τον χοντρό από τώρα πριν το πατατράκ προκαταβολικά ; Η θα ακούσει εμάς για να τα χώσει ;
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 19.051
- Πόντοι
- 2.606
Αυτή η κουραδομηχανη μου έδωσε την δεύτερη πιο χαρούμενη στιγμή της ζωής μου από εμένα θα έχει πίστωση χρόνου δεν θα τον αφορίσω προκαταβολικάοταν δεις τους δανεικους παιχταραδες που θα φερουμε 31 Αυγουστου απο Ριο Μαρε και Φορεστ θα ξεχασεις Ελ Κααμπι και Ποντεντσε την ιδια στιγμη. Ερχονται τεραστια ΜΠΑΜ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.545
- Πόντοι
- 28.246
Για εναν παιχτη ζπουτσα μας. Αλλα δεν ειναι μονο αυτος. Η ομαδα ξεκινησε χτες προετοιμασια, την Δευτερα παει Ολλανδια. Μετρα τους.Ξέρεις δεν είμαι υποστηριχτής του χοντρού αλλά όλη αυτή την γκρίνια δεν την καταλαβαίνω αυτός ανακάτεψε την τράπουλα και πήραμε κούπα δεν αξίζει να περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει ; Ποιος χάθηκε ; Ένας παίκτης που είχε έρθει δανικός είχε συμβόλαιο για να τον κρατήσει ;
Φορτουνης ακομα δεν εχει γινει ανανεωση.
Μασουρας ακομα δεν εχει γινει ανανεωση
Ορτα η οψιον εληξε και λογικα παμε για αλλον αν δεν αλλαξει κατι
Ποντενσε οψιον είπανε οτι εχουμε, και τελικα δεν εχουμε και ακομα ουτε αυτος ειναι στο Ρεντη. Τελικα θα ερθει αυτο που περιμενουν να τον χτυπησει καποια αλλη ομαδα και θα κας γραψουν οι σανοφυλλαδες οτι κριμα ητανε καλυτερη η πρόταση απο του θρυλου μας τον φαγανε δεν μπορουσε ο θρυλος να κοντραρει.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 19.051
- Πόντοι
- 2.606
Ο Φορτούνης και ο Μασουρας θα μείνουν και θα το δεις απλά παλεύουν να πάρουν όσα περισσσοτερα χρήματα μπορούν απόλυτα λογικό θα τα βρουνε για τον ορτα δεν ξέρω για τον πόντε σε εκτιμώ θα μείνειΓια εναν παιχτη ζπουτσα μας. Αλλα δεν ειναι μονο αυτος. Η ομαδα ξεκινησε χτες προετοιμασια, την Δευτερα παει Ολλανδια. Μετρα τους.
Φορτουνης ακομα δεν εχει γινει ανανεωση.
Μασουρας ακομα δνε εχει γινει ανανεωση
Ορτα η οψιον εληξε και λογικα παμε για αλλον αν δεν αλλαξει κατι
Ποντενσε οψιον είπανε οτι εχουμε, και τελικα δεν εχουμε και ακομα ουτε αυτος ειναι στο Ρεντη. Τελικα θα ερθει αυτο που οεριμενουν να τιν χτυπησει καποια αλη ομαδα και θα κας γραψουν οι σανοφυλλαδες οτι κριμα ητανε καλυτερη η πρόταση απο του θρυλου μας τον φαγανε δεν μπορουσε ο θρυλοςννα κοντραρει.
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.734
- Πόντοι
- 2.306
Αυτή η κουραδομηχανη μου έδωσε την δεύτερη πιο χαρούμενη στιγμή της ζωής μου από εμένα θα έχει πίστωση χρόνου δεν θα τον αφορίσω προκαταβολικά
Κανείς πάνω από τον Ολυμπιακό. Προπαντως ο χοντρος.
Τώρα το "προκαταβολικά" δεν ξέρω πως το εννοείς. Ειναι η 4/5η χρονια σερι που γινεται το ίδιο πράγμα. Το χουμε ξαναδει το έργο πολλές φορές για να ανησυχούμε.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 274
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις