Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 16.711
- Πόντοι
- 3.656
Εχει καταντησει ολιγον πιο γραφικο και απο τα λαβαρα των αγγελοπουλωνπαναγια σουμελα τυπε το ζητησαν οι ποντιοι
Εχει καταντησει ολιγον πιο γραφικο και απο τα λαβαρα των αγγελοπουλωνπαναγια σουμελα τυπε το ζητησαν οι ποντιοι
στην ιερα μητροπολη θα το παμε για λαικο προσκυνημαΕχει καταντησει ολιγον πιο γραφικο και απο τα λαβαρα των αγγελοπουλων

Nα μπουν στο προγραμμα και τα Ιεροσολυμαστην ιερα μητροπολη θα το παμε για λαικο προσκυνημα![]()
Σωστό κ αυτό ...βέβαια εγώ έχω κ τα βίντεο ηχητικά του Τσάκα σε ολα τα παιδικά ηλεκτρονικά βιβλία ώστε να ακούει ωραία παραμυθακια το παιδίεγω θυροτηλεφωνο εχω βαλει αυτο :
οταν ειναι να ερθουν επισκεπτες, κατεβαινει η γυναικα και ανοιγει την πορτα πιο πριν για να μην γινει και καλα ρεζιλι...δεν καταλαβαινω παντως που ειναι το κακο....
πιο πριν ειχα αυτο, αλλα το εβγαλα γιατι οι αλλοι νομιζαν οτι χτυπησανε σε πρεσβεια:
www.sport24.gr
www.sport24.gr
www.sport24.gr

www.sport24.gr
τα βρηκαν με τον παιχτη....αλλα μαλλον του ειπε η πορτο οτι θα ειναι στις πρωτες επιλογες....απλα....Καλά διαπραγματευόμασταν με πόρτο χωρίς να τα βρούμε με Καρμο; Για τόσο βλάκες μας έχουν στη διοίκηση;
Προβλέπω να φεύγει νύχτα ο Μεντιλιμπαρ και θα είναι ντροπή του Πολντο
Συμφωνία Ολυμπιακού-Πόρτο στα 12 εκατ. αλλά ο Κάρμο μένει στην Πορτογαλία!
Εμενα ολο αυτο δεν μου καθεται καλα. Δηλαδη τα βρισκουν οι ομαδες, η Πορτο εχει αναγκη και κοψιμο να βγαλει χρημα λογω FFP και θελει τελικα να πουλησει αλλα ο παιχτης λεει οχι και της το χαλαει; Ενω ο Καρμο εχει σιγουρη θεση βασικου εδω και το ξερει και οχι με υποσχεση οπως στην Πορτο;Καλά διαπραγματευόμασταν με πόρτο χωρίς να τα βρούμε με Καρμο; Για τόσο βλάκες μας έχουν στη διοίκηση;
Προβλέπω να φεύγει νύχτα ο Μεντιλιμπαρ και θα είναι ντροπή του Πολντο
Δούλεμα ρε μάγκα. Εδώ δεν ανανεώνει ακόμα Φορτούνη και/η Μασουρα. Αυτή είναι υπερβολική ανοργανωσιάΕμενα ολο αυτο δεν μου καθεται καλα. Δηλαδη τα βρισκουν οι ομαδες, η Πορτο εχει αναγκη και κοψιμο να βγαλει χρημα λογω FFP και θελει τελικα να πουλησει αλλα ο παιχτης λεει οχι και της το χαλαει; Ενω ο Καρμο εχει σιγουρη θεση βασικου εδω και το ξερει και οχι με υποσχεση οπως στην Πορτο;
Εδω μας γραφανε οτι υπαρχει ρητρα και μαλιστα εφικτη με Ποντενσε. (ενα ταληρο) Και τελικα μαθαμε οτι δεν υπάρχει ρητρα.Δούλεμα ρε μάγκα. Εδώ δεν ανανεώνει ακόμα Φορτούνη και/η Μασουρα. Αυτή είναι υπερβολική ανοργανωσιά
Εκτός αν θέλει να πουλήσει την ομάδα