Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.528
- Πόντοι
- 28.246
ΕΙΣΑΙ ΜΙΣΘΩΤΟΣ
ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΛΒΑΝΟΣ
ΟΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΓΩ
ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΓΑΜΩ
ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟ.

ΕΙΣΑΙ ΜΙΣΘΩΤΟΣ
ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΛΒΑΝΟΣ
ΟΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΓΩ
ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΓΑΜΩ
ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟ.

Συγχωρείσαι μια και δεν έχει ξανασηκώσει Ελληνική ομάδα, κύπελλο.Τα ξανάβαλα; Δεν πειράζει. Ξανά ξανά ξανά!
Του χρονου θα παρουμε europa league στο Μπιλμπαο σε τελικο με την M. United που θα εχει αποκλεισει την Μπιλμπαο στους 4 κ το γηπεδο θα ειναι ολο μαζι μας...... Μετα super cup θα το παρουμε κι αυτο...... Του παραχρονου τελικο CL στην Κων/πολη........ Ενδιαμεσα ευωπαικο στο χαντμπολ κ ευρωλιγκα....παντως περα απο την πλακα, η φετινη χρονια ηταν κομβικη............στα 100 σου χρόνια εκλπηρωνεις το μοναδικο στοχο που δεν ειχες καταφερει : τον ευρωπαικο τιτλο στο ποδοσφαιρο......
θεωρητικα του χρονου τι στοχο θα εχουμε???
δηλαδη, αντε και το παιρνει ο μπαοκ το πρωταθλημα...τι θα αλλαξει???θα εχουμε εμεις 47 και αυτοι 5....αν το παρει η αεκ, θα φτασει τα 12 ξερωγω....
στην ευρωπη τι στοχο να εχουμε????την 8αδα στο γιουροπα????για ποιο λογο? αφου εχεις παρει ηδη ευρωπαικο τιτλο...
γενικα η ομαδα χρειαζεται ενα restart.....και απλα πρεπει να βρουμε ενα κινητρο πλεον.....και το κινητρο πρεπει να ειναι οτι ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!!!
υγ : του χρονου πρεπει να παρουμε ευρωπαικο σε χαντμπολ ή μπασκετ γυναικων, ωστε να ξεπερασουμε την τσσκα και αν γινουμε ο μεγαλυτερος πολυαθλητικος συλλογος με ευρωπαικα στα περισσοτερα αθληματα....
Θα εχουμε χασει δηλαδη δυο ακομα πρωταθληματα, δυο κύπελλα εδω μεσα, ενα ευρωπαϊκό σουπερ καπ μετα την κατακτηση του CL. Στη μπαλα.Του χρονου θα παρουμε europa league στο Μπιλμπαο σε τελικο με την M. United που θα εχει αποκλεισει την Μπιλμπαο στους 4 κ το γηπεδο θα ειναι ολο μαζι μας...... Μετα super cup θα το παρουμε κι αυτο...... Του παραχρονου τελικο CL στην Κων/πολη........ Ενδιαμεσα ευωπαικο στο χαντμπολ κ ευρωλιγκα....
Για 2 χρονια θα παμε τρενο.. Μετα βλεπουμε..
Παντως τωρα που πινω ενα bourbon κ βλεπω ξανα τη φαση του γκολ με ψυχραιμο ματι για ενα δεκατο του δευτερολεπτου ηταν off side η ψωλη του Ελ Καβλι... Ευτυχως τη μαζεψε γρηγορα κ μετρησε το γκολ... Και δεν ειναι ευκολο να μαζευτει αυτη η μαλαπερδα!Τα ξανάβαλα; Δεν πειράζει. Ξανά ξανά ξανά!
Στην Πολη φανταζεσαι να κατεβασουμε ενδεκαδα μονο με ελληνες απο την ακαδημια μας? Θα βγαλουν αφρους οι τουρκαλαδες! Χα χα..Θα εχουμε χασει δηλαδη δυο ακομα πρωταθληματα, δυο κύπελλα εδω μεσα, ενα ευρωπαϊκό σουπερ καπ μετα την κατακτηση του CL. Στη μπαλα.
Το παιρνω!
Τα ξανάβαλα; Δεν πειράζει. Ξανά ξανά ξανά!
Μην τα λες ετσι δυνατα αυτα, ρε αδερφε. Καποιοι ονειρευοντουσαν να μεινει και εκτος ευρωπης για να ερθει σε χειροτερη θεση οικονομικα. Αλλα ο θρυλος ειχε αλλα σχεδια.Ειναι η πρωτη φορα μετα το 2015-16 δεν θα παιζουμε καλοκαιριατικα ματς και τα εσοδα ειναι ηδη εξασφαλισμενα.
Ο κοσμος σιγουρα παρ ολο τις τεραστιες αυξησεις στα διαρκειας θα στηριξει στο μεγιστο και για τα 100χρονια και λογω της κουπας.
Το brand θα ανεβει κι αλλο και οι χορηγοι θα σφαχτουν και για τα 100 χρονια σιγουρακι.
Αυτό που παρατηρώ είναι ότι ο Ελ Κααμπί χρησιμοποιεί το δυνατό του σώμα πανέξυπνα προστατεύοντας στην ουσία τη μπάλα για να μη μπορέσει να προλάβει να κάνει προβολή ο αμυντικός της Φιορεντίνα και την τελευταία στιγμή βάζει το κεφάλι του και το παστελώνει.
Φαίνεται απλό αλλά δεν είναι καθόλου απλό.
Ειναι και η σεντρα εξυπνη απο τον Εσε με σωστο τροπο. Δεν την εκανε ψηλα στο κεφαλι του αλλα χαμηλα. Αν την εβγαζε στο κεφαλι του Ελ Καβλι, ο αμυντικος της Φιορεντινα θα του ειχε παρει τη κεφαλια και θα τον ειχε στειλει τον Μαροκινο στο πλαγιο και δεν θα χρωταγε και συγγνωμη.Αυτό που παρατηρώ είναι ότι ο Ελ Κααμπί χρησιμοποιεί το δυνατό του σώμα πανέξυπνα προστατεύοντας στην ουσία τη μπάλα για να μη μπορέσει να προλάβει να κάνει προβολή ο αμυντικός της Φιορεντίνα και την τελευταία στιγμή βάζει το κεφάλι του και το παστελώνει.
Φαίνεται απλό αλλά δεν είναι καθόλου απλό.
ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗ ΔΕΝ σε βλεπω μου κρυβει τον πατο σου η ΚΟΥΠΑ μου η εφταστερηΑν ηταν απλο, θα το εβαζε και ο φωταρας ρε τυπε....
Αλλα εδω μιλαμε για ελ καβλι!

ποσα αστερια εχεις?ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗ ΔΕΝ σε βλεπω μου κρυβει τον πατο σου η ΚΟΥΠΑ μου η εφταστερη![]()
7ποσα αστερια εχεις?
Ξαναβλεπουμε τελικό στο Μεγκα εννοειται. Εχει ώρα ακομα μεχρι την παραταση αλλά εχει αρχίσει και μου σηκώνεται.
Είναι στο DNA τους ...χωρίς κλαμμα δεν μπορούν να ζήσουν.....κάθε νοημων άνθρωπος θα το βουλωνε για 100 χρονια μετα το ξεκωλιασμα που τους καναμε. Αλλά το ερώτημα ειναι ποιός νοημων άνθρωπος θα γινοταν ΑΕΚτζης να τρώει φαπες σ ολη του τη ζωη.
Πήρατε και 1 στο πινγκ πονγκ, να ξέρεις
γαμαει το αθλημα.Πήρατε και 1 στο πινγκ πονγκ, να ξέρεις
μην βριζεις φιλε-μπαρε εγω μιλω ΠΑΝΤΑ σε αθλητικα πλαισιαβαλτα στον κωλο σου.
καλησπερα φιλε-θηνιο.