teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.993
- Πόντοι
- 2.356
Σε παραπεμπω στον @markosp να « ανταλλαξετε γνωμες».Θα με επαναφέρεις στην πραγματικότητα εσύ;Είναι δυνατόν;Εσύ;Μπήκα σε ένα νήμα που έχει σχέση με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και έγραψα γενικά ένα μήνυμα γενικά όχι απάντηση στο μήνυμα κάποιου άλλου έγραψα γενικά την γνώμη μου.Αν είχα μπει στο δικό σας και έκανα καζουρα θα είχες κάθε δικαίωμα να κραξεις.Μπηκες εδώ εννοείται δικαίωμα σου και στοχευμένα σε δικό μου σχόλιο ειρωνεύτηκες μπες στο δικό σας νήμα να δεις πως απαντάτε σε όποιον δεν είναι αεκ και πει απλά την γνώμη του και όχι την δική σου καφριλα και θα δεις γιατί είμαστε υπεράνω εμεις.Τωρα άκουσα λες τελικό conference και θυμήθηκα τι ομάδα είμαι;Χαλάει την αεκ 2014 που έχει χρεοκοπήσει 2 φορές από το 04"μέχρι το 14" η διοργάνωση του conference;Το προποτζιδικο το έδωσες ομως για τον τελικο.Άμα θες το παίρνεις το conference και το σνομπαρεις τόσο εύκολα;Μήπως αισθάνεσαι ότι είσαι και ομάδα του europa η του CL.;Για το πρωτάθλημα που λες ότι δεν πήρατε φέτος αλλά πέρσι το ξέρω έκανα λάθος σας το πήρε ο ΠΑΟΚ που ήταν 12 πόντους αν όχι και περισσότερους πίσω σας μέσα στην χρονιά το κατάλαβα το λάθος και έγραψα νέο μήνυμα που το εξηγούσα πριν μου γράψεις τις μαλακίες σου αλλά δεν έκανες τον κόπο να το διαβάσεις βασικά δεν σε ένοιαζε να διαβάσεις απλά να κραξεις ηθελες.Και επειδή με είπες κλασσικό γαύρο εδώ εσύ δεν ντρέπεσαι που είσαι αεκ θα με πειράξει εμένα που είμαι περήφανος γαύρος;Μιλάτε συνέχεια για Κωνσταντινούπολη και προσφυγιά λες και μόνο εσείς είστε πρόσφυγες στην Ελλάδα αποκαλείται στα λόγια το προποτζιδικο ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ενώ μόνο έτσι δεν λέγεται και ενώ ακόμα δεν είχε παίξει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τον πρώτο αγώνα με τη Φενέρ λέγατε να αλλάξει έδρα ο τελικός αν πάμε εμείς.Αν πήγαινε η Φενέρ και υπήρχε κίνδυνος να το σηκώσει μέσα στην ΕΛΛΑΔΑ κανένα πρόβλημα για σας μόνο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σας καίει.Τι να περιμένουμε όμως όταν γράφεις στο google αεκ Φενέρ και σου βγάζει δίπλα την λέξη brothers και μισά-μισα πανο των δύο αυτών σιχαμερων ομάδων;Και κάτι τελευταίο το πρωτάθλημα πέρσι δεν το πήρες στο έδωσα εγώ για να μην το πάρει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ που είναι μεγάλη ομάδα το έδωσα σε εσένα που είσαι μικρή και φέτος κερδίζοντας σε το έδωσα σε μια ακόμα πιο μικρή.
Δεν εχω να σου πω τιποτε αλλο.