BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.909
- Πόντοι
- 3.556
Δε μπορώ να φανταστώ, ότι θα τολμήσουν να αλλάξουν όντως την έδρα του τελικού. Θα τα βρούνε. Κάποιο αντάλλαγμα θα διαπραγματεύονται όμως μεταξύ τους στα κρυφά.
Tην ρωταει ο τύπος και του το απανταει η ιδια.
Αρα μιλαμε για βενεζολανα στην πρωτευουσα της πουτανιάς της λατινικης Αμερικης, την Καρταχένα.
Ολες αυτες ειναι εκει με τον γκομενο για να βρουν αμερικανους αφελεις τουριστες και στην καλυτερη να τους ληστεψουν, στην χειροτερη να τους εκτελεσουν κιολας (αφου παρουν τα λυτρα).
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν ψωνιζεις βενεζολανα στην Καρταχενα, οι πιθανοτητες επιβιωσης σου ειναι λιγοτερες απο εγχειριση μεταμοσχευσης καρδιας
Γιατί τυπε ;; Εγώ τοσεςς μέρες εκεί δεν έπαθα τιποταTην ρωταει ο τύπος και του το απανταει η ιδια.
Αρα μιλαμε για βενεζολανα στην πρωτευουσα της πουτανιάς της λατινικης Αμερικης, την Καρταχένα.
Ολες αυτες ειναι εκει με τον γκομενο για να βρουν αμερικανους αφελεις τουριστες και στην καλυτερη να τους ληστεψουν, στην χειροτερη να τους εκτελεσουν κιολας (αφου παρουν τα λυτρα).
Αν ψωνιζεις βενεζολανα στην Καρταχενα, οι πιθανοτητες επιβιωσης σου ειναι λιγοτερες απο εγχειριση μεταμοσχευσης καρδιας
Προσωπική οχι.Έχεις εμπειρία απο Καρταχένα ε;![]()
Μην το κάνεις και συνηθιο....Γιατί τυπε ;; Εγώ τοσεςς μέρες εκεί δεν έπαθα τιποτα
Δεν υπαρχει μωρε θεμα αλλαγης εδρας, ειπε μια ουγγαρεζικη εφημεριδα μια παπαρια και αρχισατε ολοι αναλυσειςΔε μπορώ να φανταστώ, ότι θα τολμήσουν να αλλάξουν όντως την έδρα του τελικού. Θα τα βρούνε. Κάποιο αντάλλαγμα θα διαπραγματεύονται όμως μεταξύ τους στα κρυφά.
Γιατί τυπε ;; Εγώ τοσεςς μέρες εκεί δεν έπαθα τιποτα

σου βγαζουμε εισιτηρια για μια βδομαδα ολα πληρωμενα με προυποθεση καθε βραδυ να τριγυρνας εκει.Εγώ πιστεύω τον Άλεξ τύπε![]()

1 καλύτερα κορίτσια από τις Βενεζουέλανες δεν υπάρχουνσου βγαζουμε εισιτηρια για μια βδομαδα ολα πληρωμενα με προυποθεση καθε βραδυ να τριγυρνας εκει.![]()
Τι σου φαίνεται περίεργο αυτό θα γίνει εδώ μπάζωσαν τα τέμπη και βγήκαν όλοι λάδι βιαστές κυκλοφορούν ελεύθεροι και 20 που άναψαν καπνογόνα σε μια ταράτσα για να δουν αγώνα μαντρωθήκανε η ψήφος δεν αφήνει στον φάκελο ίχνη πυρίτιδας να θυμάστε πουσταραδεςΔε μπορώ να φανταστώ, ότι θα τολμήσουν να αλλάξουν όντως την έδρα του τελικού. Θα τα βρούνε. Κάποιο αντάλλαγμα θα διαπραγματεύονται όμως μεταξύ τους στα κρυφά.
e tote τι μας λεει ο χασοδικης?1 καλύτερα κορίτσια από τις Βενεζουέλανες δεν υπάρχουν
2 η πιο safe πόλη στην Λατινική Αμερική .
3 η πιο κυριλέ πόλη στην Λατινική Αμερική
4 είναι κ υποστηρικτές του θρυλου εκεί![]()
1 καλύτερα κορίτσια από τις Βενεζουέλανες δεν υπάρχουν
2 η πιο safe πόλη στην Λατινική Αμερική .
3 η πιο κυριλέ πόλη στην Λατινική Αμερική
4 είναι κ υποστηρικτές του θρυλου εκεί![]()

Χανουμισα προβοκατορισα...το περιμενεςe tote τι μας λεει ο χασοδικης?
Γύφτισσες, κλεφτρες και απατεωνισσες1 καλύτερα κορίτσια από τις Βενεζουέλανες δεν υπάρχουν
Μην παιρνεις ορκο.2 η πιο safe πόλη στην Λατινική Αμερική .
Ε ναι, πού να ξερει η δικια μου η κολομβιανη, τα ξερει καλυτερα ο βολκανοe tote τι μας λεει ο χασοδικης?
Ρε ασε τις μαλακιες, μακρια απο αυτες τις γυφτισσες μην σε βρουνε σε χαντακιΧανουμισα προβοκατορισα...το περιμενες![]()
Ψέμματα σου λέει για να πας καλι κ όχι ΚαρταχέναΓύφτισσες, κλεφτρες και απατεωνισσες
Μην παιρνεις ορκο.
Ε ναι, πού να ξερει η δικια μου η κολομβιανη, τα ξερει καλυτερα ο βολκανο
Τις ζηλεύουν που είναι πιο ωραίες ..Ρε ασε τις μαλακιες, μακρια απο αυτες τις γυφτισσες μην σε βρουνε σε χαντακι
Δεν μενει στο Καλι πλεον αλλά στην DapaΨέμματα σου λέει για να πας καλι κ όχι Καρταχένα
Eλεος...Τις ζηλεύουν που είναι πιο ωραίες ..
Η δικιά μου γύρισε από μαιαμι ;;;;;Δεν μενει στο Καλι πλεον αλλά στην Dapa
Eλεος...
πιο καλη συνοικια?ποσο το ενοικιο?Δεν μενει στο Καλι πλεον αλλά στην Dapa
Eλεος...
Eιναι συγκροτημα κατοικιων με security.πιο καλη συνοικια?ποσο το ενοικιο?
τσονταρεις και συ ρε μουργο?Eιναι συγκροτημα κατοικιων με security.
Δεν μπαινεις στην περιοχη αν δεν εισαι κατοικος.
Τα ενοικια ειναι περιπου στα 2 εκατομμυρια πεσος (500 ευρω) αλλά εκεινη πληρωνει δανειο για την αγορα του διαμερισματος, οχι ενοικιο