ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.993
- Πόντοι
- 12.756
Αντε να τα γαμησουμε μετά

Αντε να τα γαμησουμε μετά

θυμάμαι με Ντούσαν το 2004 όταν μπήκαμε στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός έτρωγε τέτοιο κυνήγι, που δεν έτρωγε η ομάδα του Μπλαχίν....
επιστημονικό σφάξιμο....
ο Μπάγεβιτς δεν γκρίνιαξε ποτέ....το πήγε μέχρι τέλους συγκεντρωμένος κ πήραμε ένα από τα πιο μαγκιόρικα πρωταθλήματα ever ...
κι όμως....τον πήγαινε τσιρλιπιπί τον ολυμπιακό η διαιτησία τότε....και σε απίθανες έδρες...Μαγκιόρικο...με καινούριο Καραϊσκάκη...με Γκαγκάτση στην ΕΠΟ...και με Ριβάλντο,Τζιοβάνι,Γεωργάτους,Τζορτζεβιτς,Καστίγιο μέσα;
Μαγκιορικο θα'ταν αν το'παιρνε η ΑΕΚ...με Σιμο Κρασσά,Καπανταη και Μαλμπασα
Ή ακόμα κι ο βάζελος...του Άντριτς και του Μίτου
Θα την κανει την καλη παλι η Λαμια με την Κουλα λες; Εμεις παιζουμε με Αστερα που την κυνηγαει. Τελειωνουμε τον Αστερα και η Λαμια με Χ εστω φευγει πεντε βαθμους μπροστα απο αυτον και μας φερνει πιο κοντα στην κορυφη.εδώ έρχεται η προσωπικότητα του προπονητή φίλε μου.....εσείς θα ασχολείστε με το χορτάρι , τα άλλα είναι αλλουνού δουλειά...κ να το επιβάλει στους παίκτες....
θυμάμαι με Ντούσαν το 2004 όταν μπήκαμε στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός έτρωγε τέτοιο κυνήγι, που δεν έτρωγε η ομάδα του Μπλαχίν....
επιστημονικό σφάξιμο....
ο Μπάγεβιτς δεν γκρίνιαξε ποτέ....το πήγε μέχρι τέλους συγκεντρωμένος κ πήραμε ένα από τα πιο μαγκιόρικα πρωταθλήματα ever ...
θα μου πεις είχαμε παιχταράδες, δε λέω, αλλά ήμασταν όλη τη χρονιπά μέσα στη γκρίνια.....
κ φυσικά ο Ντου΄σαν έφυγε και ήρθε ο μεθύστακας ο Σολιντ για να κάνουμε 2 νίκες σε 12 ματς στο CL και να μαζεύουμε τεσσάρες από Βαλένθια κ Λυων μέσα στο Καραϊσκάκη, αλλά αυτό είναι διαφορετική ιστορία....
θεωρώ ότι ο Μεντιλιμπαρ είναι σοβαρός άνθρωπος και με το σωστό υλικό θα μας φέρει πρώτους σύντομα...
με τον π΄ροεδρο δεν ξέρω τι γίνεται .....
η Λαμία παίζει για την πάρτη της....ελπίζω μετά το ματς να την βρίζουν και οι αεκτζήδες, όπως οι βάζελοι κι εμείς !Θα την κανει την καλη παλι η Λαμια με την Κουλα λες; Εμεις παιζουμε με Αστερα που την κυνηγαει. Τελειωνουμε τον Αστερα και η Λαμια με Χ εστω φευγει πεντε βαθμους μπροστα απο αυτον και μας φερνει πιο κοντα στην κορυφη.
τέλεια !Ασφαλως και παιζει για την παρτη της αλλα βολευουν Ολυμπιακος και Λαμια ο ένας τον αλλον την επομενη αγωνιστικη.η Λαμία παίζει για την πάρτη της....ελπίζω μετά το ματς να την βρίζουν και οι αεκτζήδες, όπως οι βάζελοι κι εμείς !
αν και με εμάς ήταν πολύ καλύτερη ρε πούστη μου...χάλια παίξαμε τότε με τον καρβανιαάλ πώς διάολο τον λέγανε....
η αεκ δεν κερδίζει σίγουρα τον αρη...αν φέρει και ενα Χ με τη Λαμιάρατέλεια !
Σε ενα μηνα απο σημερα κ πριν ξεκινησουν τα πλεη οφ θα ειμαστε πρωτοι....Ασφαλως και παιζει για την παρτη της αλλα βολευουν Ολυμπιακος και Λαμια ο ένας τον αλλον την επομενη αγωνιστικη.
Με Λαμια παιζει και ο Παοκ τελευταια αγωνιστικη στην Λαμια.
Ενα Χ της Λαμιας θελω με την Κουλα και τον εναν βαθμο πισω απο τον CAS. Ζηταω πολλα; Α, και το απολυτο στις τρεις αγωνιστικες που μενουν.
Εννοείται ότι θες έναν προπονητή που θα είναι σεβαστός στους παίκτες ,να κόβει το μάτι του και αυτός εδώ ,κόβει το ματάκι του ,διαβάζει τον αντίπαλο την ώρα του αγώνα και μπήκε σε αγώνες φωτιά με το καλημέρα . Αυτό που είδα όμως ήταν το πάθος των παικτών .,πολύ θετικό στοιχείο . Ας ελπίσουμε σε καλύτερες ημέρες ,,,,εδώ έρχεται η προσωπικότητα του προπονητή φίλε μου.....εσείς θα ασχολείστε με το χορτάρι , τα άλλα είναι αλλουνού δουλειά...κ να το επιβάλει στους παίκτες....
επιστημονικό σφάξιμο....
θα μου πεις είχαμε παιχταράδες, δε λέω, αλλά ήμασταν όλη τη χρονιπά μέσα στη γκρίνια.....
κ φυσικά ο Ντου΄σαν έφυγε και ήρθε ο μεθύστακας ο Σολιντ για να κάνουμε 2 νίκες σε 12 ματς στο CL και να μαζεύουμε τεσσάρες από Βαλένθια κ Λυων μέσα στο Καραϊσκάκη, αλλά αυτό είναι διαφορετική ιστορία....
θεωρώ ότι ο Μεντιλιμπαρ είναι σοβαρός άνθρωπος και με το σωστό υλικό θα μας φέρει πρώτους σύντομα...
με τον π΄ροεδρο δεν ξέρω τι γίνεται .....
Θυμήσε μου το πρωτάθλημα που χάσαμε από τον άμπαλο τον Καραγκιοζόπουλο με εκείνο το απίθανο γκολ στο ΟΑΚΑ ,πότε ήταν?κι όμως....τον πήγαινε τσιρλιπιπί τον ολυμπιακό η διαιτησία τότε....και σε απίθανες έδρες...
1988 ήταν αυτο μείναμε μεσα κάγκελο μονοτερμα Μανωλα πάνω στη γραμμή και πολλά άλλα.Θυμήσε μου το πρωτάθλημα που χάσαμε από τον άμπαλο τον Καραγκιοζόπουλο με εκείνο το απίθανο γκολ στο ΟΑΚΑ ,πότε ήταν?
1988 ήταν αυτο μείναμε μεσα κάγκελο μονοτερμα Μανωλα πάνω στη γραμμή και πολλά άλλα.
Ήμουν μικρός γλυφιτζουρι τοτετι ειχες φαει τοτε?
ρε φιλε πλακα μας κανεις η κοροιδευεις τον εαυτο σου;κι όμως....τον πήγαινε τσιρλιπιπί τον ολυμπιακό η διαιτησία τότε....και σε απίθανες έδρες...
ασε ρε κ ήμουνα στο κόρνερ στην 11 όταν έκανε την κεφαλιά ο Ντεταρι και το εβγαλαν στη γραμμή οι κωλόφαρδοι...τους παίζαμε μονότερμα, κ πώς χασαμε κανείς δεν κατάλαβε...το 1989....Θυμήσε μου το πρωτάθλημα που χάσαμε από τον άμπαλο τον Καραγκιοζόπουλο με εκείνο το απίθανο γκολ στο ΟΑΚΑ ,πότε ήταν?
τι ομάδα είσαι φίλε ?ρε φιλε πλακα μας κανεις η κοροιδευεις τον εαυτο σου;