Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 101 άτομα (1 μέλη και 100 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
56.981
Πόντοι
12.756
@ΑΝΤΖΕΛΟ

chrome_screenshot_19 Φεβ 2024 7_46_50 μ.μ. EET.png

:sunglasses:
Αντε να τα γαμησουμε μετά :rockon:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.971
Πόντοι
6.056
θυμάμαι με Ντούσαν το 2004 όταν μπήκαμε στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός έτρωγε τέτοιο κυνήγι, που δεν έτρωγε η ομάδα του Μπλαχίν....
επιστημονικό σφάξιμο....
ο Μπάγεβιτς δεν γκρίνιαξε ποτέ....το πήγε μέχρι τέλους συγκεντρωμένος κ πήραμε ένα από τα πιο μαγκιόρικα πρωταθλήματα ever ...

Μαγκιόρικο...με καινούριο Καραϊσκάκη...με Γκαγκάτση στην ΕΠΟ...και με Ριβάλντο,Τζιοβάνι,Γεωργάτους,Τζορτζεβιτς,Καστίγιο μέσα;

Μαγκιορικο θα'ταν αν το'παιρνε η ΑΕΚ...με Σιμο Κρασσά,Καπανταη και Μαλμπασα

Ή ακόμα κι ο βάζελος...του Άντριτς και του Μίτου

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.769
Πόντοι
13.116
Μαγκιόρικο...με καινούριο Καραϊσκάκη...με Γκαγκάτση στην ΕΠΟ...και με Ριβάλντο,Τζιοβάνι,Γεωργάτους,Τζορτζεβιτς,Καστίγιο μέσα;

Μαγκιορικο θα'ταν αν το'παιρνε η ΑΕΚ...με Σιμο Κρασσά,Καπανταη και Μαλμπασα

Ή ακόμα κι ο βάζελος...του Άντριτς και του Μίτου
κι όμως....τον πήγαινε τσιρλιπιπί τον ολυμπιακό η διαιτησία τότε....και σε απίθανες έδρες...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.671
Πόντοι
28.246
εδώ έρχεται η προσωπικότητα του προπονητή φίλε μου.....εσείς θα ασχολείστε με το χορτάρι , τα άλλα είναι αλλουνού δουλειά...κ να το επιβάλει στους παίκτες....
θυμάμαι με Ντούσαν το 2004 όταν μπήκαμε στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός έτρωγε τέτοιο κυνήγι, που δεν έτρωγε η ομάδα του Μπλαχίν....
επιστημονικό σφάξιμο....
ο Μπάγεβιτς δεν γκρίνιαξε ποτέ....το πήγε μέχρι τέλους συγκεντρωμένος κ πήραμε ένα από τα πιο μαγκιόρικα πρωταθλήματα ever ...
θα μου πεις είχαμε παιχταράδες, δε λέω, αλλά ήμασταν όλη τη χρονιπά μέσα στη γκρίνια.....
κ φυσικά ο Ντου΄σαν έφυγε και ήρθε ο μεθύστακας ο Σολιντ για να κάνουμε 2 νίκες σε 12 ματς στο CL και να μαζεύουμε τεσσάρες από Βαλένθια κ Λυων μέσα στο Καραϊσκάκη, αλλά αυτό είναι διαφορετική ιστορία....
θεωρώ ότι ο Μεντιλιμπαρ είναι σοβαρός άνθρωπος και με το σωστό υλικό θα μας φέρει πρώτους σύντομα...
με τον π΄ροεδρο δεν ξέρω τι γίνεται .....
Θα την κανει την καλη παλι η Λαμια με την Κουλα λες; Εμεις παιζουμε με Αστερα που την κυνηγαει. Τελειωνουμε τον Αστερα και η Λαμια με Χ εστω φευγει πεντε βαθμους μπροστα απο αυτον και μας φερνει πιο κοντα στην κορυφη.

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.769
Πόντοι
13.116
Θα την κανει την καλη παλι η Λαμια με την Κουλα λες; Εμεις παιζουμε με Αστερα που την κυνηγαει. Τελειωνουμε τον Αστερα και η Λαμια με Χ εστω φευγει πεντε βαθμους μπροστα απο αυτον και μας φερνει πιο κοντα στην κορυφη.
η Λαμία παίζει για την πάρτη της....ελπίζω μετά το ματς να την βρίζουν και οι αεκτζήδες, όπως οι βάζελοι κι εμείς !
αν και με εμάς ήταν πολύ καλύτερη ρε πούστη μου...χάλια παίξαμε τότε με τον καρβανιαάλ πώς διάολο τον λέγανε....
η αεκ δεν κερδίζει σίγουρα τον αρη...αν φέρει και ενα Χ με τη Λαμιάρα :rockon: τέλεια !

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.671
Πόντοι
28.246
η Λαμία παίζει για την πάρτη της....ελπίζω μετά το ματς να την βρίζουν και οι αεκτζήδες, όπως οι βάζελοι κι εμείς !
αν και με εμάς ήταν πολύ καλύτερη ρε πούστη μου...χάλια παίξαμε τότε με τον καρβανιαάλ πώς διάολο τον λέγανε....
η αεκ δεν κερδίζει σίγουρα τον αρη...αν φέρει και ενα Χ με τη Λαμιάρα :rockon: τέλεια !
Ασφαλως και παιζει για την παρτη της αλλα βολευουν Ολυμπιακος και Λαμια ο ένας τον αλλον την επομενη αγωνιστικη.

Με Λαμια παιζει και ο Παοκ τελευταια αγωνιστικη στην Λαμια.

Ενα Χ της Λαμιας θελω με την Κουλα και τον εναν βαθμο πισω απο τον CAS. Ζηταω πολλα; Α, και το απολυτο στις τρεις αγωνιστικες που μενουν.

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.769
Πόντοι
13.116
Ασφαλως και παιζει για την παρτη της αλλα βολευουν Ολυμπιακος και Λαμια ο ένας τον αλλον την επομενη αγωνιστικη.

Με Λαμια παιζει και ο Παοκ τελευταια αγωνιστικη στην Λαμια.

Ενα Χ της Λαμιας θελω με την Κουλα και τον εναν βαθμο πισω απο τον CAS. Ζηταω πολλα; Α, και το απολυτο στις τρεις αγωνιστικες που μενουν.
Σε ενα μηνα απο σημερα κ πριν ξεκινησουν τα πλεη οφ θα ειμαστε πρωτοι....

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
9
Like
7.576
Πόντοι
2.036
εδώ έρχεται η προσωπικότητα του προπονητή φίλε μου.....εσείς θα ασχολείστε με το χορτάρι , τα άλλα είναι αλλουνού δουλειά...κ να το επιβάλει στους παίκτες....
επιστημονικό σφάξιμο....
θα μου πεις είχαμε παιχταράδες, δε λέω, αλλά ήμασταν όλη τη χρονιπά μέσα στη γκρίνια.....
κ φυσικά ο Ντου΄σαν έφυγε και ήρθε ο μεθύστακας ο Σολιντ για να κάνουμε 2 νίκες σε 12 ματς στο CL και να μαζεύουμε τεσσάρες από Βαλένθια κ Λυων μέσα στο Καραϊσκάκη, αλλά αυτό είναι διαφορετική ιστορία....
θεωρώ ότι ο Μεντιλιμπαρ είναι σοβαρός άνθρωπος και με το σωστό υλικό θα μας φέρει πρώτους σύντομα...
με τον π΄ροεδρο δεν ξέρω τι γίνεται .....
Εννοείται ότι θες έναν προπονητή που θα είναι σεβαστός στους παίκτες ,να κόβει το μάτι του και αυτός εδώ ,κόβει το ματάκι του ,διαβάζει τον αντίπαλο την ώρα του αγώνα και μπήκε σε αγώνες φωτιά με το καλημέρα . Αυτό που είδα όμως ήταν το πάθος των παικτών .,πολύ θετικό στοιχείο . Ας ελπίσουμε σε καλύτερες ημέρες ,,,,

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
9
Like
7.576
Πόντοι
2.036
κι όμως....τον πήγαινε τσιρλιπιπί τον ολυμπιακό η διαιτησία τότε....και σε απίθανες έδρες...
Θυμήσε μου το πρωτάθλημα που χάσαμε από τον άμπαλο τον Καραγκιοζόπουλο με εκείνο το απίθανο γκολ στο ΟΑΚΑ ,πότε ήταν?

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
56.981
Πόντοι
12.756
Θυμήσε μου το πρωτάθλημα που χάσαμε από τον άμπαλο τον Καραγκιοζόπουλο με εκείνο το απίθανο γκολ στο ΟΑΚΑ ,πότε ήταν?
1988 ήταν αυτο μείναμε μεσα κάγκελο μονοτερμα Μανωλα πάνω στη γραμμή και πολλά άλλα.

BruceDickWayne

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2020
Like
159
Πόντοι
1
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.769
Πόντοι
13.116
ασε ρε κ ήμουνα στο κόρνερ στην 11 όταν έκανε την κεφαλιά ο Ντεταρι και το εβγαλαν στη γραμμή οι κωλόφαρδοι...τους παίζαμε μονότερμα, κ πώς χασαμε κανείς δεν κατάλαβε...το 1989....

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom