troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.568
- Πόντοι
- 5.506
ελα να σε δω απο κοντα κουκλιτσα να σου πω κατι...Εσύ συγκεκριμένα είσαι μια τρύπα που μπαίνουν μόνο πουτσες , πήγαινε σε καμία γωνία και ψοφα ένας πουστης λιγότερο
ελα να σε δω απο κοντα κουκλιτσα να σου πω κατι...Εσύ συγκεκριμένα είσαι μια τρύπα που μπαίνουν μόνο πουτσες , πήγαινε σε καμία γωνία και ψοφα ένας πουστης λιγότερο
Και μετά άρχισες τα ίδια πάλιΜάλλον δεν διάβασες από την αρχή εγώ δεν έβρισα κανέναν ούτε απάντησα σε κανέναν , εξέφρασα την γνώμη μου σε ένα ποστ του raopau για το βόλεϊ
Όταν με βρίζουν απαντάωΚαι μετά άρχισες τα ίδια πάλι
Το έχεις ξανακάνει
Τέσπα,δεν ασχολούμαι άλλο,αφού γουστάρεις να σε βρίζουν,συνέχισε έτσι
Θα αρχίσεις να βγάζεις και εσύ κλώνους
Πρόβατα έτοιμα στην σφαγή,εδώ έλεγαν χθες ότι έχουν ομάδα στο βόλεϊ και σήμερα έφαγαν πουτσα που βγήκε από το στόμαΌταν με βρίζουν απαντάω
Βρήκες και εσύ τώρα μέσα στον καυγά την ευκαιρία![]()
Βουίζουν οι φήμες για Βεζένκοφ στην Αμερική - Σενάριο αποχώρησής του από τους Κινγκς
Ο Σάσα Βεζένκοφ φαίνεται πως παίζει και να μην βγάλει την σεζόν στο Σακραμέντο, καθώς το όνομά του εμπλέκεται σε σενάριο τριπλής ανταλλαγής!www.sportal.gr
Δεν θα ερθει με 100.000...Πεντακοσαρα σιγουρα..Η Α1 είναι καλύτερη από την Αδριατική?Τα ίδια είναι αν εξαιρέσεις ΟΣΦΠ και ΠΑΟ
Στην Εφές δεν έπιασε
Δεν θα τον χρυσοπληρώσουμε και έχει περιθώρια βελτίωσης
Και ο Βεζένκοφ άργησε να πάρει μπρος και τον είδες τι έκανε
Δεν είναι παίκτης που θα βάλει 20-30 π και 15ρ μο
Βρήκες και εσύ τώρα μέσα στον καυγά την ευκαιρία![]()
Όχι μαν όλα καλά με ένα ρουφιανο και πουστη λεμε κάτι κουβέντεςΓιατί τσακώνονται ?
![]()
Ξέρει από Ευρωλίγκα,δεν είναι άσχετοςΔεν θα ερθει με 100.000...Πεντακοσαρα σιγουρα..
Ο Βεζενκοφ ειχε πολυετες συμβολαιο.
Αυτος αν δεν μπει δυνατα απο την αρχη,τον βλεπω δανεικο
στη Μπουντουτσνοστ.!!
500 χιλιαρικα ειναι πολλα δηλαδη για ομαδα που διεκδικει καθε χρονο φαιναλ φορ ευρωλιγκας?????Δεν θα ερθει με 100.000...Πεντακοσαρα σιγουρα..
Ο Βεζενκοφ ειχε πολυετες συμβολαιο.
Αυτος αν δεν μπει δυνατα απο την αρχη,τον βλεπω δανεικο
στη Μπουντουτσνοστ.!!
Ήταν λίγο υποτονικό το νήμα μας απόψε και είπαν να ανάψουν το φυτίλιΓιατί τσακώνονται ?
![]()
Πολλα ειναι για αυτα που θα προσφερει,500 χιλιαρικα ειναι πολλα δηλαδη για ομαδα που διεκδικει καθε χρονο φαιναλ φορ ευρωλιγκας?????
εδω οι βαζελοι δινουν 1-2+ μυρια στους μισους παιχτες τους μπας και πανε φαιναλ φορ...
μην μπερδευεσαι, δεν ειμαστε μπαοκ να παλευουμε με την "καρδιτσα βιολογικο χωριο" για την παραμονη....
Μη βριζεις μαν ηρεμαΓ Α Μ Ι Ο Λ Ε Σ
![]()
![]()
Θελει μεγαλη προσπαθεια να γινεις ανεπιθύμητος.Όταν με βρίζουν απαντάω
Ας μπαίνει στα νήματα όπου είναι αποδεκτόςΘελει μεγαλη προσπαθεια να γινεις ανεπιθύμητος.
Κανενας δεν σε θελει. Και δεν γινεται απο οπου και να το πιασεις να έχουν ολοι αδικο.
Καλο κουραγιο.
Ας μπαίνει στα νήματα όπου είναι αποδεκτός
Δεν μου λες εσύ, δεν αφήνεις τα ξένα γαμησια και να μου πεις στα μεταγραφικά στη μπάλα πως πάμε;Δηλαδη επειδη δεν τον γαμησε ο σκατατζης Baros θα μας ζαλιζει τα αρχιδια εδω μεσα;![]()