geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 19.151
- Πόντοι
- 9.345
Έχει φάσεις?Μην δεις ουτε φάσεις. Εβαλα δευτερο ημιχρονο να δω λιγο και εχω πεσει σε καταθλιψη.
Έχει φάσεις?Μην δεις ουτε φάσεις. Εβαλα δευτερο ημιχρονο να δω λιγο και εχω πεσει σε καταθλιψη.
ολα περνάνε ξυστά απο τα δοκάρια![]()
επειδη δεν βλεπω το ματς (σεβομενος τα ματια μου), τι ακριβως κανουν; κλοτσανε την μπαλα απτο κεντρο στην κερκιδα;
γιατι ακομα και αυτο να εκαναν, θα ειχαμε παραπανω σουτ στο στοχο απο τυχη...

Έχει φάσεις?
Τον αντίλογο τον αντέχω αδερφέ.Μωρέ μαλακά εσύ γκρινιάζεις όλη την ώρα...εγώ στα αρχιδια μου η μπάλα την έχω ξεγράψει για τα επόμενα τρία χρόνια.
Αμα δεν αντέχεις του αντίλογο πάρε κάνα λεξοτανιλ...
θα διωξουν και οι βαζελοι τους κορμορανους απτο βοτανικο...Έχει σουτ στα περιστέρια, σουτ στις μπεκάτσες , σουτ στους γλάρους .... Δεν πρέπει να χει μείνει πουλί ζωντανό στην ευρυτερη περιοχή του Φαλήρου.
Ευτυχως κερδισαμε γιατι μετα θα μας εφταιγε η διαιτησια και η ΕΠΟ. Δεν εχασες και τιποτα που δεν το ειδες.![]()
επειδη δεν βλεπω το ματς (σεβομενος τα ματια μου), τι ακριβως κανουν; κλοτσανε την μπαλα απτο κεντρο στην κερκιδα;
γιατι ακομα και αυτο να εκαναν, θα ειχαμε παραπανω σουτ στο στοχο απο τυχη..

Ευτυχως κερδισαμε γιατι μετα θα μας εφταιγε η διαιτησια και η ΕΠΟ. Δεν εχασες και τιποτα που δεν το ειδες.
αμφιβάλλεις οτι με μπαλτάκο δεν έχουμε τύχη? μέχρι να φύγει αυτό το νούμερο μην περιμένετε πρωτάθλημα.Θα μας φταίει στο επόμενο που δε θα κερδίσουμε.
Εχουμε ομαδαρα και μας σταματει το μουνοπανο!αμφιβάλλεις οτι με μπαλτάκο δεν έχουμε τύχη? μέχρι να φύγει αυτό το νούμερο μην περιμένετε πρωτάθλημα.
αμφιβάλλεις οτι με μπαλτάκο δεν έχουμε τύχη? μέχρι να φύγει αυτό το νούμερο μην περιμένετε πρωτάθλημα.
To επαιξα Ολυμπιακός -2,75 και είπαν να μην κάνου χάρη σε βάζελο.. Ούτε σε τοπικό τέτοια τεχνική. Πασχαλάκης, Ρέτσος, Φορτούνης και ο ισπανός που εβαλε το 1ο ξεχώρισαν. Οι υπόλοιποι μου θύμισαν τον Πίου![]()
γιατι ακομα και αυτο να εκαναν, θα ειχαμε παραπανω σουτ στο στοχο απο τυχη...
μ αυτή την ομάδα δεν παιρνουμε πρωτάθλημα ακόμα κι αν σφυρίζει όλα τα ματς ο Καραπαπάς.
τους είδαμε και τους άλλους, όλοι τα ίδια μπουρδέλα είναι,ελλάδα πλέον δεν έρχονται σοβαροί παίκτες και προπονητέςΕχουμε ομαδαρα και μας σταματει το μουνοπανο!
Δεν ξερω αν το γνωριζεις αλλα στ αρχιδια μας οι αλλοι.τους είδαμε και τους άλλους, όλοι τα ίδια μπουρδέλα είναι,ελλάδα πλέον δεν έρχονται σοβαροί παίκτες και προπονητές
όταν λες οτι δεν μπορεί να πάρει πρωτάθλημα εννοείς οτι θα το πάρει κάποιος άλλος καλύτερος,γι αυτό αναφέρω τους άλλους,εμένα ακόμα περισσότερο στ αρχίδια μου οι άλλοιΔεν ξερω αν το γνωριζεις αλλα στ αρχιδια μας οι αλλοι.
Συνελθε! Δεν εχεις προπονητη, δεν εχεις δεμενο συνολο που το δουλεψε ο προπονητης που ξεκινησε τη χρονια. Και το κυριοτερο. Το ροστερ που ξεκινησε πριν εναμιση μηνα μεχρι τελος Αυγουστου τουλαχιστον, θα αλλαξει γιατι θα σου φυγουν παίχτες με πωληση. Αρα ξεκιναει με επισημες υποχρεωσεις να ξανα στηνει ομαδα ενας προπονητης που δεν εμπνεει εμπιστοσυνη. Στ αρχιδια μας οι αλλοι αλλα δεν έχουν τετοια προβληματα και ερχονται πιο ετοιμοι και με φορα απο περυσι και εσυ βλεπεις πρωταθλημα που εχεις βρει ηδη την δικαιολογια της αποτυχιας οτι θα σε σφαξει η ΕΠΟ.όταν λες οτι δεν μπορεί να πάρει πρωτάθλημα εννοείς οτι θα το πάρει κάποιος άλλος καλύτερος,γι αυτό αναφέρω τους άλλους,εμένα ακόμα περισσότερο στ αρχίδια μου οι άλλοι