Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (1 μέλη και 54 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.181
Πόντοι
28.246
Πάμε να τους μάθουμε προπαίδεια σιγά σιγά οπως ο βαζελος πέρυσι. Σιγουρεψαμε τη νίκη με πέναλτι. Να δείτε που θα λέμε και ξεροχυνω με var.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.719
Πόντοι
5.006
1692564349917.png

επειδη δεν βλεπω το ματς (σεβομενος τα ματια μου), τι ακριβως κανουν; κλοτσανε την μπαλα απτο κεντρο στην κερκιδα;
γιατι ακομα και αυτο να εκαναν, θα ειχαμε παραπανω σουτ στο στοχο απο τυχη...
ολα περνάνε ξυστά απο τα δοκάρια
:coffee::coffee::coffee:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.734
Πόντοι
2.306

Έχει σουτ στα περιστέρια, σουτ στις μπεκάτσες , σουτ στους γλάρους .... Δεν πρέπει να χει μείνει πουλί ζωντανό στην ευρυτερη περιοχή του Φαλήρου.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.181
Πόντοι
28.246
Μωρέ μαλακά εσύ γκρινιάζεις όλη την ώρα...εγώ στα αρχιδια μου η μπάλα την έχω ξεγράψει για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αμα δεν αντέχεις του αντίλογο πάρε κάνα λεξοτανιλ...
Τον αντίλογο τον αντέχω αδερφέ.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.068
Πόντοι
10.656
Έχει σουτ στα περιστέρια, σουτ στις μπεκάτσες , σουτ στους γλάρους .... Δεν πρέπει να χει μείνει πουλί ζωντανό στην ευρυτερη περιοχή του Φαλήρου.
θα διωξουν και οι βαζελοι τους κορμορανους απτο βοτανικο...
κατι ηξερε η αεκ και σηκωσε αγαλμα στον αετο, σου λεει να εχουμε κι ενα πουλι στο λεκανοπεδιο

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.181
Πόντοι
28.246
1692564349917.png

επειδη δεν βλεπω το ματς (σεβομενος τα ματια μου), τι ακριβως κανουν; κλοτσανε την μπαλα απτο κεντρο στην κερκιδα;
γιατι ακομα και αυτο να εκαναν, θα ειχαμε παραπανω σουτ στο στοχο απο τυχη..
Ευτυχως κερδισαμε γιατι μετα θα μας εφταιγε η διαιτησια και η ΕΠΟ. Δεν εχασες και τιποτα που δεν το ειδες.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
119.485
Πόντοι
46.423
Ο Ρέτσος αποκάλυψη και ευχάριστη έκπληξη γενικά.

Σκάρπα ξέρει μπάλα και πήρε αρκετές προσπάθειες για πρώτο παιχνίδι.

Δυστυχώς δεν βλέπω καθόλου αυτοματισμούς.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.861
Πόντοι
7.265
εχουμε και λεμε για σκαρπα,δεν ειδα κατι το ιδιαιτερο ισως επειδη ειναι η πρωτη του εμφανιση ισως επειδη τον ειχε βαλει ο μαρτινεθ πολλη πισω να παιζει με αυτη την εικονα δεν ειναι το κατι που θα μας δωσει παραπανω εκτος και αν ισχυει κατι απο τα παραπανω.το μονο θετικο που ειδα ειναι οτι δεν φοβαται να σουταρει εκτος περιοχης και αυτο ειναι καλο επειδη μας λειπει,
πηραμε το 3ποντο και προχωραμε,ελπιζοντας μερα με τη μερα και με τις προσθηκες να ανεβασουμε στροφες.
θετικο επισης του μαρτινεθ οτι δεν περιμενει να κλαισει 2μηνο ο νεος παιχτης για να τον βαλει μεσα οπως ο μπυροκοιλιας μαρτινς. :coffee:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.181
Πόντοι
28.246
Συντονιζομαστε ολοι στο μεγαλο καναλι. Μολις ξεκινησε η super μπαλα! ΟΛΕ!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.181
Πόντοι
28.246

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.734
Πόντοι
2.306
αμφιβάλλεις οτι με μπαλτάκο δεν έχουμε τύχη? μέχρι να φύγει αυτό το νούμερο μην περιμένετε πρωτάθλημα.

μ αυτή την ομάδα δεν παιρνουμε πρωτάθλημα ακόμα κι αν σφυρίζει όλα τα ματς ο Καραπαπάς.

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
20
Like
2.571
Πόντοι
1.196
1692564349917.png

γιατι ακομα και αυτο να εκαναν, θα ειχαμε παραπανω σουτ στο στοχο απο τυχη...
To επαιξα Ολυμπιακός -2,75 και είπαν να μην κάνου χάρη σε βάζελο.. Ούτε σε τοπικό τέτοια τεχνική. Πασχαλάκης, Ρέτσος, Φορτούνης και ο ισπανός που εβαλε το 1ο ξεχώρισαν. Οι υπόλοιποι μου θύμισαν τον Πίου

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.487
Πόντοι
506
μ αυτή την ομάδα δεν παιρνουμε πρωτάθλημα ακόμα κι αν σφυρίζει όλα τα ματς ο Καραπαπάς.
Εχουμε ομαδαρα και μας σταματει το μουνοπανο!
τους είδαμε και τους άλλους, όλοι τα ίδια μπουρδέλα είναι,ελλάδα πλέον δεν έρχονται σοβαροί παίκτες και προπονητές

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.181
Πόντοι
28.246
τους είδαμε και τους άλλους, όλοι τα ίδια μπουρδέλα είναι,ελλάδα πλέον δεν έρχονται σοβαροί παίκτες και προπονητές
Δεν ξερω αν το γνωριζεις αλλα στ αρχιδια μας οι αλλοι.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.487
Πόντοι
506
Δεν ξερω αν το γνωριζεις αλλα στ αρχιδια μας οι αλλοι.

όταν λες οτι δεν μπορεί να πάρει πρωτάθλημα εννοείς οτι θα το πάρει κάποιος άλλος καλύτερος,γι αυτό αναφέρω τους άλλους,εμένα ακόμα περισσότερο στ αρχίδια μου οι άλλοι

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.181
Πόντοι
28.246
όταν λες οτι δεν μπορεί να πάρει πρωτάθλημα εννοείς οτι θα το πάρει κάποιος άλλος καλύτερος,γι αυτό αναφέρω τους άλλους,εμένα ακόμα περισσότερο στ αρχίδια μου οι άλλοι
Συνελθε! Δεν εχεις προπονητη, δεν εχεις δεμενο συνολο που το δουλεψε ο προπονητης που ξεκινησε τη χρονια. Και το κυριοτερο. Το ροστερ που ξεκινησε πριν εναμιση μηνα μεχρι τελος Αυγουστου τουλαχιστον, θα αλλαξει γιατι θα σου φυγουν παίχτες με πωληση. Αρα ξεκιναει με επισημες υποχρεωσεις να ξανα στηνει ομαδα ενας προπονητης που δεν εμπνεει εμπιστοσυνη. Στ αρχιδια μας οι αλλοι αλλα δεν έχουν τετοια προβληματα και ερχονται πιο ετοιμοι και με φορα απο περυσι και εσυ βλεπεις πρωταθλημα που εχεις βρει ηδη την δικαιολογια της αποτυχιας οτι θα σε σφαξει η ΕΠΟ.

ΣΥΝΕΛΘΕ!

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
9
Like
7.576
Πόντοι
2.036
Δώστε χρόνο σε παίκτες και προπονητή και μην βγάζετε τόσο εύκολα συμπεράσματα . Ήταν δύσκολος ο αγώνας , έγινε δυσκολότερος από την στιγμή που ο Πανσερραικός έπαιζε στο 1/4 του γηπέδου ταμπουρωμένος και ο αγώνας ήταν άνευ θεατών . Οι αλλαγές έδωσαν πνοή ομάδα και το κυριότερο, καθαρό μυαλό στο κέντρο . Ο Σκράπα καλός ήταν για πρώτο αγώνα ,δεν το φοβάται το σούτ ,κοντρολάρει το παιχνίδι ( δεν είχαμε άλλον παίκτη εκτός του Φορτούνη να κρατάει την μπάλα και να δίνει πάσες ,άλλο ένα θετικό του στοιχείο ) . Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να δέσει η ομάδα και να βρούνε τα πατήματα τους οι παίκτες . Φαίνεται ότι λείπει η ομοιογένεια ,θα την φτιάξει ο κόουτς ,κόβει το μάτι του και ανάλογα τι έχει το χρησιμοποιεί .Λάθη θα κάνει ,απλά όχι απο την αρχή μουρμούρες . Εδώ ο άλλος ,που τον έχουν κάνει θεό πήγε να χάσει την πρόκριση μόνος του . Τον φώτισε ο Θεός που έκανε τις αλλαγές στο 67 , και η μλκία του αντίπαλου κόουτς που δεν γέμισε το κέντρο μετά το 0-2, για να παγώνει ο αγώνας με κρατήματα της μπάλας .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom