μας τα εκλασες σε τελ αβιβ και σαραγοσα πελατη!!Να σεβεσαι αυτόν που σε ξεκωλιασε σε τελ Αβίβ και Σαραγόσα!
τσιμπησες ενα αρχιδακι στους τελικους!!!
στο βερολινο ομως σε ξεκωλιασα και το σηκωσα !!!
καμια σχεση!!!
μας τα εκλασες σε τελ αβιβ και σαραγοσα πελατη!!Να σεβεσαι αυτόν που σε ξεκωλιασε σε τελ Αβίβ και Σαραγόσα!
Αλλα μας έλεγες τότε,που δεν κατεβηκες καν στο ΣΕΦ να παιξεις στους τελικούςμας τα εκλασες σε τελ αβιβ και σαραγοσα πελατη!!
τσιμπησες ενα αρχιδακι στους τελικους!!!
στο βερολινο ομως σε ξεκωλιασα και το σηκωσα !!!
καμια σχεση!!!
αν και νομιζω οτι πολυ συντομα θα ραψω το 7ο , και να μην το δω χορτατος ειμαι ναυτακι...Καλά βαζελακι οκ αναμνήσεις μια ζωής που δε πρόκειται να ξαναδείς ποτέ από εδώ και πέρα
το μονο που σας ελεγα τοτε ναυτακι επειδη ημουν και στα 2 αυτα χαμενα φ4Αλλα μας έλεγες τότε,που δεν κατεβηκες καν στο ΣΕΦ να παιξεις στους τελικούς
Η που μετά το καλπικο έφαγες 35 στο κεφαλι!!!
Έχεις μπλέξει τις χρονιέςτο μονο που σας ελεγα τοτε ναυτακι επειδη ημουν και στα 2 αυτα χαμενα φ4
ειναι οτι ειχατε φαει πολυ ματσουκι και στην βαρκελωνη και στη χαιφα....
οταν εχεις φαει στο γηπεδο σου 51-81 δεν μπορεις να μιλας για εκτος εδρας 35 ποντους
χωρις ντομινικ στο παρκε...
Ναι τη Δευτέρα παρουσία θα ραψεις το 7αν και νομιζω οτι πολυ συντομα θα ραψω το 7ο , και να μην το δω χορτατος ειμαι ναυτακι...
το 1996 πιτσιρικας ημουν και στο πεταλο του αμστερνταμ σε ημιτελικο τσαμπιονς λιγκ...
καπακι παρισι σηκωσα το 1ο ευρωπαικο...ουτε τα δισεγγονα σου ....

βαζελακιΤο ανησυχητικό δεν ειναι που ονειρεύεται το 7ο αλλα το οτι το περιμενει και συντομα....Ναι τη Δευτέρα παρουσία θα ραψεις το 7βαζελακι
δεν εχω μπλεξει τιποτα ,το 1995 εμεις ειμασταν βαρκελωνη και σεις σαραγοσα.Έχεις μπλέξει τις χρονιές
παντως 3 που εχεις ειχα απο το 2002 ναυτακι και τα εχω διπλασιασει...Ναι τη Δευτέρα παρουσία θα ραψεις το 7βαζελακι
Εντάξει 13+0παντως 3 που εχεις ειχα απο το 2002 ναυτακι και τα εχω διπλασιασει...
φιλακια απο τον γιουλ !!!
Κάνατε εσείς τέτοια πράγματα, στον ύπνο σας μάλλον!δεν εχω μπλεξει τιποτα ,το 1995 εμεις ειμασταν βαρκελωνη και σεις σαραγοσα.
στην σαραγοσα παιχτηκε μονο πετροπολεμος μετα τον ημιτελικο.
αλλα στην βαρκελωνη ειχατε οπαδους , μαθαμε σε πιο χοτελι εισασταν και μπουκαραμε
μεχρι στα δωματια σας...ρωτα δικους σου να μαθεις,ηρθαμε στο χοτελι καμια 20αρια ταξι
για να μην καρφωθουμε...
οσο για το τελ αβιβ δεν ανοιξε μυτη , για αυτο στο λιμανι της χαιφα εγινε χαμος...
το 13-0 μονο 2 νταμπλ θα σου δωσει ...στις νικες ετσι και αλλιως συγκεντρωτικα πλατη βλεπεις...Εντάξει 13+0
2+1 είχες βαζελακοπαντως 3 που εχεις ειχα απο το 2002 ναυτακι και τα εχω διπλασιασει...
φιλακια απο τον γιουλ !!!
Το ακομα πιο ανησυχητικό ειναι οτι ευχαριστει τον Γιουλ και ειναι ικανος να παει μεχρι την Μαδριτη να του κανει και ενα τσιμπουκι που δεν τον ζυγωσε ο θρυλος περισσοτερο. Εχει παει το σκατο στη καλτσα λεμε.Εντάξει 13+0
αν εισαι ανηλικο λογικο να μην ξερεις...αν ρωτησεις θα μαθεις...Κάνατε εσείς τέτοια πράγματα, στον ύπνο σας μάλλον!
Να ευχαριστείς τον βαζελακοπουλο που σας έδωσε μερικά καλπικα και να ετοιμάζεσαι για το 16-0 που έρχεται!
το που ειχε παει το σκατο δεν θα το μαθεις ποτε αφου δεν το πηρες...Το ακομα πιο ανησυχητικό ειναι οτι ευχαριστει τον Γιουλ και ειναι ικανος να παει μεχρι την Μαδριτη να του κανει και ενα τσιμπουκι που δεν τον ζυγωσε ο θρυλος περισσοτερο. Εχει παει το σκατο στη καλτσα λεμε.

Το ακομα πιο ανησυχητικό ειναι οτι ευχαριστει τον Γιουλ και ειναι ικανος να παει μεχρι την Μαδριτη να του κανει και ενα τσιμπουκι που δεν τον ζυγωσε ο θρυλος περισσοτερο. Εχει παει το σκατο στη καλτσα λεμε.
Είχα διάρκειας στο ΣΕΦ από το 92-93,υπολόγισε!αν εισαι ανηλικο λογικο να μην ξερεις...αν ρωτησεις θα μαθεις...
ρωτα με την ευκαιρια και για την κωνσταντινουπολη το 2012 που δεν υπηρχατε πουθενα
και τι εγινε στην αγια σοφια και
εξω απ το γηπεδο με τα 2 πουλμαν σας
και μετα ελα να μου πεις τι ειδα στον υπνο μου ασχετουλη...
το κοβω εδω γιατι μιλαω με ανηλικο φαινεται...
τοτε δεν δικαιολογεισαι να μην ξερεις βασικα πραγματα,εκτος αν δεν εχεις παει σε κερκιδα οργανωμενων η εκτος αν πηγαινες στο γηπεδο με τον πατερα σου !!!Είχα διάρκειας στο ΣΕΦ από το 92-93,υπολόγισε!

2 + 1 καλπικο,κλεμμένο από τη μπαρτσα!