Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.013
- Πόντοι
- 6.536
Το καλπικο, το κλεμμένο από τη μπαρτσα!αν και νομιζω οτι πολυ συντομα θα ραψω το 7ο , και να μην το δω χορτατος ειμαι ναυτακι...
το 1996 πιτσιρικας ημουν και στο πεταλο του αμστερνταμ σε ημιτελικο τσαμπιονς λιγκ...
καπακι παρισι σηκωσα το 1ο ευρωπαικο...ουτε τα δισεγγονα σου ....
αφου εισαι τοσο καλος στην αρση βαρων να σηκωσεις και τα παπαρια μουαν και νομιζω οτι πολυ συντομα θα ραψω το 7ο , και να μην το δω χορτατος ειμαι ναυτακι...
το 1996 πιτσιρικας ημουν και στο πεταλο του αμστερνταμ σε ημιτελικο τσαμπιονς λιγκ...
Έχεις και ένα κύπελλο τα Χριστούγεννα του 43 με τους ναζί,μη το ξεχναςαν και νομιζω οτι πολυ συντομα θα ραψω το 7ο , και να μην το δω χορτατος ειμαι ναυτακι...
Αυτός ο μπινες ο Ηλιόπουλος που γαμησαμε στο πούλμαν που ήταν?δεν εχω μπλεξει τιποτα ,το 1995 εμεις ειμασταν βαρκελωνη και σεις σαραγοσα.
στην σαραγοσα παιχτηκε μονο πετροπολεμος μετα τον ημιτελικο.
αλλα στην βαρκελωνη ειχατε οπαδους , μαθαμε σε πιο χοτελι εισασταν και μπουκαραμε
μεχρι στα δωματια σας...ρωτα δικους σου να μαθεις,ηρθαμε στο χοτελι καμια 20αρια ταξι
για να μην καρφωθουμε...
οσο για το τελ αβιβ δεν ανοιξε μυτη , για αυτο στο λιμανι της χαιφα εγινε χαμος...
Ρε κάτι νούμεραημουν και στο πεταλο του αμστερνταμ μου λεει ο σπρειτζης καγκελοβαφτης

Πάρτα και συ στα μούτρα γιατι οσο πιο ασχετος εισαι τοσο πιο μεγαλες μαλακίες λες!!!Το καλπικο, το κλεμμένο από τη μπαρτσα!
Εισαι πιο μλκς απ οτι δειχνεις τυπε........Αυτός ο μπινες ο Ηλιόπουλος που γαμησαμε στο πούλμαν που ήταν?

Κάτσε τώρα που τον βρήκαμε λαου λαου θα τον πάμε μην τον χασουμεΡε κάτι νούμερα![]()
Κλασικός βαζελακος ατσακωτος, μπήκε σε 2-3 φόρουμ, διάβασε τις παπαριές που λένε οι λαγοί μεταξύ τους, και τώρα τις γράφει εδώ για να το παίξει ψαγμενος.ημουν και στο πεταλο του αμστερνταμ μου λεει ο σπρειτζης καγκελοβαφτης
Εσυ ναυτακι βρισε λιγο παναγιες και χριστους οπως εβριζες προχθές να δω κατι!!!ημουν και στο πεταλο του αμστερνταμ μου λεει ο σπρειτζης καγκελοβαφτης
Και τι μας πειράζει τέτοιους ψάχνουμε να περνάμε την ώρα μας εύκολο γλέντιΚλασικός βαζελακος ατσακωτος, μπήκε σε 2-3 φόρουμ, διάβασε τις παπαριές που λένε οι λαγοί μεταξύ τους, και τώρα τις γράφει εδώ για να το παίξει ψαγμενος.
Ε μεγαλος ανθρωπος λες οτι εισαι,δεν ξερεις?Αυτός ο μπινες ο Ηλιόπουλος που γαμησαμε στο πούλμαν που ήταν?
Μη σας φυγει κανας ποντος,γλεντζεδεςΚαι τι μας πειράζει τέτοιους ψάχνουμε να περνάμε την ώρα μας εύκολο γλέντι
Καλως τον φιλο Βλασση. Τι κανεις φιλε Βλασση;Εισαι πιο μλκς απ οτι δειχνεις τυπε........
Εσυ ΣΙΓΟΥΡΑ δε γαμησες κανεναν![]()
Τι θα δεις ρε φρουιζελε ας έκανες αναφορά ρουφιανε συνηθισμένος είσαι σε εμένα δεν κουνιέται βλέφαρο να μου ρίξουν καμπάνα στα παπαρια μουΕσυ ναυτακι βρισε λιγο παναγιες και χριστους οπως εβριζες προχθές να δω κατι!!!
ειναι χορτάτος επειδη πηρε τιτλους επι δραχμης....επι σαρτζετακη........αν και νομιζω οτι πολυ συντομα θα ραψω το 7ο , και να μην το δω χορτατος ειμαι ναυτακι...

Ό,τι θυμάται χαίρεται ο κάθε αυτιστικός εδώ μέσαημουν και στο πεταλο του αμστερνταμ μου λεει ο σπρειτζης καγκελοβαφτης
Μη βρίζεις μανΜη σας φυγει κανας ποντος,γλεντζεδες