- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 10.988
- Πόντοι
- 27.285
Κι αυτός ο Ντόι παιχταράς μας προέκυψε.
το προβλημα του οσφπ μεχρι τωρα ηταν η απουσια προετοιμασιας με τους 2 προηγουμενους προπονητες και οι σφαλιαρες στην Ευρωπη που έριχνε το ηθικο , ενω οι βαζελοι ηταν επικεντρωμενοι στο στοχο τους. απο δω και περα εχει μονο πονο για τα βαζελιατο ροστερ ειναι εκπληκτικο (αν εξαιρεσεις 1-2 σαπακια)!!!!
πλεον εχει φτιαχτει και κορμος!!!!
ο ιρβιν γιαλομ εχει δωσει την ψυχολογια και την νοοτροπια που πρεπει να εχει ο κοκκινος γιγαντας!!!!
το μονο που χρειαζεται επιπλεον ειναι συσπειρωση και απομονωση των βαζελογαυρων και η χρονια θα ειναι ονειρικη!!!
υγ : προφανως και γινανε λαθη το καλοκαιρι και πιο πριν...εξαλλου, αν δεν γινοταν τετοια λαθη, το πρωταθλημα δεν θα ειχε κανενα νοημα και φετος και δεν θα ειχαμε κατι ανυπαρκτους να ειναι ακομα στην 1η θεση...αλλα, δεν πρεπει να γινει ο αλλος βαζελογαυρος, γιατι κατι τετοια θελουν οι αλλοθρησκοι για να δημιουργησουν προβλημα...μεχρι και οι τυφλοι ειδαν χθες πως παιζεται το παιχνιδι...

Κι αυτός ο Ντόι παιχταράς μας προέκυψε.
τι ειπε καλε μου φιλε σαντ-μαν ο φεστερ απο την οικογενεια ανταμς? δεν ακουσα...Τη μόνη σωστή ανάλυση έκανε ο φαλάκρας,μέσα στις πίπες που ακούμε απο χθες

Eιναι " ο επι (της) κεφαλης ""με επί κεφαλή"...
αγράμματοι μπαοκτσήδες.
αυτα ειναι οδοντοκρεμες...το πραγματικο προβλημα ειναι η ελλειψη συσπειρωσης και η βαζελογαυριστικη νοοτροπια...το προβλημα του οσφπ μεχρι τωρα ηταν η απουσια προετοιμασιας με τους 2 προηγουμενους προπονητες και οι σφαλιαρες στην Ευρωπη που έριχνε το ηθικο , ενω οι βαζελοι ηταν επικεντρωμενοι στο στοχο τους. απο δω και περα εχει μονο πονο για τα βαζελια![]()
www.sport24.gr
καλα ρε αντισθενη τωρα το καταλαβατε απλα εμεις στον ΠΑΟΚ ειμαστε τρελοι δεν εχουμε γιατρικοΠλάκα-πλάκα κι ο Πασχαλάκης τερματάρα είναι.

Μακάρι να παθει Γιάννη ΗλιόπουλοΧολή και σήμερα για ολυμπιακο ο νικολογιαννης, καυγά και με τον καρπετ
Αδελφέ τα έλεγα για πασχαλακη σούπερμαν όταν τον πήραμε πρώτος ότι είναι τερματοφυλακαρα και μου λεγανε διαφορεε πιπες κτλ ,τωρα τα αλλάζουν.καλα ρε αντισθενη τωρα το καταλαβατε απλα εμεις στον ΠΑΟΚ ειμαστε τρελοι δεν εχουμε γιατρικο![]()
αδερφε ειναι παιχταρας αλλα ο φανατισμος σε κανει να μην σκεφτεσαι καθαρα με το 1-2 λαθος ο κοσμος του μαμουσε την ψυχολογια ενω τα 20 καλα δεν τα εβλεπε ενταξει δεν ειναι οΜπουφονΑδελφέ τα έλεγα για πασχαλακη σούπερμαν όταν τον πήραμε πρώτος ότι είναι τερματοφυλακαρα και μου λεγανε διαφορεε πιπες κτλ ,τωρα τα αλλάζουν.
Πολλοι στεναχωρεθηκανπου εφυγε αλλα δεν το δειχνουν απο εγωισμοΑδελφέ τα έλεγα για πασχαλακη σούπερμαν όταν τον πήραμε πρώτος ότι είναι τερματοφυλακαρα και μου λεγανε διαφορεε πιπες κτλ ,τωρα τα αλλάζουν.
33 ειναι τυπε..τι νεαρος..Δεν είναι τερματοφυλακάρας. Απλώς έχει τις προδιαγραφές να γίνει αλλά με πολύ εντατικό και σωστό coaching. Σωματοδομή έχει, νεαρό ηλικίας έχει, τεχνική δεν έχει, κριτική σκέψη ελάχιστη. Αυτά διορθώνονται όμως και αν το δουλέψει στην Αθήνα θα κλείσει στόματα. Οι δυο καλύτεροι παραμένουν Νικοπολίδης και Ρομπέρτο.
33 ειναι τυπε..τι νεαρος..