goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 4.260
- Πόντοι
- 456
Ρε γαύροι σταματήστε να κλαίτε για την διαιτησία, να φτιάξετε ομάδα να κερδίζετε και τους διαιτητές
Θα ξαναφτιαξουμε μην αγχώνεσαι. 3 χρόνια "εξυγίανσης" με +20 έως +40 σας πηγαίναμε γαμιωντας. Απλά αυτή τη φορά θα βάλουμε και συναίσθημα, δε θα χει ξερό γαμησι.Ρε γαύροι σταματήστε να κλαίτε για την διαιτησία, να φτιάξετε ομάδα να κερδίζετε και τους διαιτητές
Θα ξαναφτιαξουμε μην αγχώνεσαι. 3 χρόνια "εξυγίανσης" με +20 έως +40 σας πηγαίναμε γαμιωντας. Απλά αυτή τη φορά θα βάλουμε και συναίσθημα, δε θα χει ξερό γαμησι.
www.sport24.gr
Οχι ρε δεν εχει γινει ΠΟΤΕ κατι τετοιο.Αθελα του....καλα οκ εισαι εκτος τοπου και χρονου.Τετοιο στησιμο δεν εχει γινει ουτε στα ντουζενια του Κοκκαλη με τον Θωμα και τις χρυσες εποχες του Τιγρη που επαιζε με τους προβολεις του γηπεδου.
www.sport24.gr
![]()
Ο Ολυμπιακός βγήκε πιο ενωμένος και δυνατός από το ματς στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό
Ο Δημήτρης Χριστοφιδέλλης γράφει για τον Ολυμπιακό που έδειξε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο "Απόστολος Νικολαΐδης" ότι έδειξε πως όταν παίζει με βάση τις δυνατότητές του μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο σε οποιοδήποτε γήπεδο, προσθέτοντας ότι οι "ερυθρόλευκοι" βγήκαν πιο δυνατοί από...www.sport24.gr
Φίλε μου θα διαφωνήσω μαζί σου..Ο συγκεκριμένος μαζί με τον χαμες είναι οι καλύτεροι και οι πιο ποιοτικοί παίκτες π διαθέτει ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμήΝα ρωτήσω κάτι; Αυτόν τον Νοτιοκορεάτη που τον μαζεύει το αεράκι και τον πάει από το ένα πλάγιο στο άλλο, με μια χωριστρα σα τη διώρυγα του Σουεζ και το ότι του στρώθηκε μπάλα για κεφάλια η οποία ήταν πιο πεθαμένη και από Ρωσίδα βίζιτα γραφείου στις 5 το πρωί, ΠΩΣ ακριβώς τον βγάλατε παιχταρά και MVP μπορείτε να μου το εξηγήσετε;
+ ΜπιελΦίλε μου θα διαφωνήσω μαζί σου..Ο συγκεκριμένος μαζί με τον χαμες είναι οι καλύτεροι και οι πιο ποιοτικοί παίκτες π διαθέτει ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή