Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
δεν θελουμε ρε τον παιρνετε εσεις καθε χρονο μην σας χαλασουμε σερι κριμα ειναι...αεκ γερα πρωταθλημα ξανα......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
βλεπεις μπασκετ ρε μαγκα... ;)Ευτυχως παναγια μου δε παιζει ο χεστης Βασιλοπουλος,τωρα ειμαι πιο αισιοδοξος να νικησει ο Ολυμπιακος
τον ξερεις προσωπικα τον καλυβατση η απο την τηλεοραση?ναι ναι...ακομη και εσυ ρε φιλε εχεις αντρα στο αβαταρ σου..και μην μου πεις οτι το εχεις και καλα για πλακιτσα..ενταξει ωραιος ο σωτηρακης ο καλιβατσης..αλλα παοκι ρε φιλε.αυτοι ειναι αντρες ρε γαμωτο.οχι οπως εσεις.ατυχησες.
μπορεί από την κόκα.τον ξερεις προσωπικα τον καλυβατση η απο την τηλεοραση?
σου αρεσουν οι μεγαλοι αντρες τυπου ψινακη ε..θρυλιτσα και εσυ ετσι?μπορεί από την κόκα.
όλοι οι μεγάλοι άντρες είναι μέσα στην κόκα.
ψινάκης!!!
αλλα παοκι ρε φιλε.αυτοι ειναι αντρες ρε γαμωτο.
πουλιά στον αέρα πιάνεις.σου αρεσουν οι μεγαλοι αντρες τυπου ψινακη ε..θρυλιτσα και εσυ ετσι?
ασε ρε φιλε δεν θα κανουμε ολοι το ιδιο επειδη το κανετε εσεις.εμεις δοξα το θεω προτιμαμε τα μουνακια απο το να σκυβουμε οπως εσεις.πουλιά στον αέρα πιάνεις.
για καλλιεργησέ το αυτό. μπορεί να έχεις ταλέντο.
άσε που μπορείς να βγάλεις και πολλά λεφτά.

ματσαρα...γαμώ τα ματς έστω κι αν χάσαμε.
α, ρε Γκριρ....μια πάσα ήτανε ολο το παιχνίδι...
ρε βαγγελάκο, εσύ εκτός από το να βρίζεις ξέρεις τίποτα άλλο; Βαρετός είσαι αδερφάκι μου....καταλαβαίνω τώρα γιατί είσαι ανεραστος....