ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 59.326
- Πόντοι
- 12.756
Βενζίνες καφές αναμονή δε γαμιεσαιρε μαλακα και εσυ ενας μικρος τοκογλυφος εγινες σαν τον Μαγουλινιο;![]()
Βενζίνες καφές αναμονή δε γαμιεσαιρε μαλακα και εσυ ενας μικρος τοκογλυφος εγινες σαν τον Μαγουλινιο;![]()
γαμιολαΒενζίνες καφές αναμονή δε γαμιεσαι
Τα ξέχασεςΒενζίνες καφές αναμονή,ήλιος,ζέστη δε γαμιεσαι
φερε καφε να σου δωσω σακκουλια![]()
και γαριδακια
Έχουν λήξει;φερε καφε να σου δωσω σακκουλια
το 23Έχουν λήξει;
Πάρτι» τίτλου μέσα στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός!
Ένας ανώτερος ο Ολυμπιακός έκανε το break στο «Π. Γιαννακόπουλος» στον τέταρτο τελικό και νικώντας 87-79 τον Παναθηναϊκό, πανηγύρισε την κατάκτηση και του πρωταθλήματος!
![]()
![]()

ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗπαλι σου το προβλεψα ως συγχρονος νοστραδαμος του αθλητισμου!!!!
πρεπει να μου πεις μπραβο ρε γαμιολη!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
φετος αφησαμε το βολευ να το παρει κανενας αλλος να ξελαμπικαρει απο την πολλη την αγαμια...ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗ
νομιζω του χρονου ειναι η χρονια μουφετος αφησαμε το βολευ να το παρει κανενας αλλος να ξελαμπικαρει απο την πολλη την αγαμια...
μην μας νευριαζεις γιατι του χρονου θα σας αφησουμε παλι μονο με τα e sports!!!!
![]()
![]()
![]()
Έτσι και το πάρουμε στο χάντμπολ σε γάμησαπαλι σου το προβλεψα ως συγχρονος νοστραδαμος του αθλητισμου!!!!
πρεπει να μου πεις μπραβο ρε γαμιολη!!!
![]()
![]()
![]()
![]()

παντα εδω τυπεΟ βαλασης 13 που είναι να μας πει τι γίνεται;

Έτσι τυπε πάντα καλοπροαίρετα η καυλαντα.παντα εδω τυπε
αλλοι χανονται γιατι ρεμβαζουν
![]()
Εννοειται μανΈτσι τυπε πάντα καλοπροαίρετα η καυλαντα.
Πιστεύεις λείπουν whois και Πουλί?Έτσι τυπε πάντα καλοπροαίρετα η καυλαντα.
περυσι που με πλησιασες στο μπατζετ, γιατι το πηραμε εμεις τυπε????
καλη η παραμυθα σας τυπε για να ανεβαζετε το ηθικο σας, αλλα το λογικο ειναι οταν ειναι κοντα τα μπατζετ, να το παιρνει μια ο ενας και μια ο αλλος...οποτε μεχρι να κανεις 5-6 συνεχομενα πρωταθλημα (αποκλειεται δηλαδη!!!), αυτα τα περι κηδειας ειναι για γελια...
υγ : τυπε την δεκαετια 2000 - 2010 που επαιρνες σχεδον παντα τα πρωταθληματα στο βολευ γυναικων, τα μετρατε ή επειδη εμεις παιζαμε τοτε με κορασιδες και μας κερδιζατε μεσα εξω 3-0, δεν μετρανε????
υγ2 : γενικα παντως εχετε δημιουργησει την νοοτροπια του σανοδνα και γι αυτο δεν μπορειτε να εχετε σταθεροτητα σε κανενα αθλημα....βλεπετε 100 αρθρα καθε μερα για την παναθηναικη ψυχη και τα μπατζετ και τα επιστρεψαμε και στο τελος τα πιστευετε κιολας..βεβαια η πραγματικοτητα αλλα λεει :
στο βολευ γυναικων 8 συνεχομενα νταμπλ + ευρωπαικο εγω και 1 πρωταθλημα εσυ
στο βολευ ανδρων τα τελευταια 5 χρονια με σχεδον τα ισα μπατζετ, 3 πρωταθληματα εγω, 2 εσυ
στο πολο ανδρων σωθηκατε κατηγορια τελευταια αγωνιστικη
στο πολο γυναικων δεν υπαρχετε
στο χαντμπολ δεν υπαρχετε, ενω εγω παιζω τελικους με την αεκ
αυτα ειναι τα ερασιτεχνικα ομαδικα αθλημα....τι καταφερατε σε 10 χρονια?
1 πρωταθλημα στο βολευ γυναικων και 2 στο βολευ ανδρων...ο μπαοκ περισσοτερα εχει..
τρολλαρεις κιολας !!!μιλας για τα στημενα που οποιαδηποτε αλλη ομαδα στον κοσμο θα ειχε πεσει στα τοπικα με αυτα που κανατε μεχρι το 2017.καλα δεν ντρεπεσαι να μιλας για την εποχη του τζορτζεβιτς του κλεβω και το παιδι μου για να κερδισω στο ταβλι και του καραφλου αστειου που πηγαινε και βουταγε οπως εδω ενα χρονο στην πρεμιερ λιγκ και τον εβγαλε καραμουζα ολη η αγγλια μεχρι να σταματησει?αλλα που το εχετε το φιλοτιμο εσεις οι γαυροι..τρομακτικο, αν το σκεφτεις....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τρολλαρεις κιολας !!!μιλας για τα στημενα που οποιαδηποτε αλλη ομαδα στον κοσμο θα ειχε πεσει στα τοπικα με αυτα που κανατε μεχρι το 2017.καλα δεν ντρεπεσαι να μιλας για την εποχη του τζορτζεβιτς του κλεβω και το παιδι μου για να κερδισω στο ταβλι και του καραφλου αστειου που πηγαινε και βουταγε οπως εδω ενα χρονο στην πρεμιερ λιγκ και τον εβγαλε καραμουζα ολη η αγγλια μεχρι να σταματησει?αλλα που το εχετε το φιλοτιμο εσεις οι γαυροι..
20 χρονια περνατε πρωταθλημα και στην ευρωπη τον πινατε απο δεκεμβριο και μεις οι 3-2οι παιζαμε μαρτιους και απριλιους ημιτελικα και προημιτελικα...
αντε δειξτα σε κανεναν ξενο ρε τυπε αλλα που δεν ξερει..αν και μπορει να σου πει καλυπτες και συ τον κατσουρανη!!!!!