troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 40.506
- Πόντοι
- 5.506
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Σωκράτης, Μπα, Ρεαμπτσούκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μάντι Καμαρά, Μασούρας, Λόπες, Τικίνιο.![]()

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Σωκράτης, Μπα, Ρεαμπτσούκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μάντι Καμαρά, Μασούρας, Λόπες, Τικίνιο.![]()

Υπέταξε τον Παναθηναϊκό και πήρε το πάνω χέρι ο Ολυμπιακός!
Προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου στο βόλεϊ γυναικών πήρε ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν 3-1 σετ του Παναθηναϊκού και έκαναν το 1-0 στη σειρά των τελικών.
![]()

Έλα μαν πάντα εδώ πάντα φαίνομαι και στις ήττες.Εδω εισαι τυπε![]()
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 3-1: «Πράσινη» αντίδραση στον «καυτό» Άγιο Θωμά και όλα από την αρχή
Μεγάλο παιχνίδι στον Άγιο Θωμά με τον Παναθηναϊκό να βγάζει αντίδραση, να επικρατεί του Ολυμπιακού με 3-1 και να ισοφαρίζει την σειρά των τελικών σε 1-1.www.gazzetta.gr
![]()
Βλαση ειδες το ματς;Εδω εισαι τυπε![]()
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 3-1: «Πράσινη» αντίδραση στον «καυτό» Άγιο Θωμά και όλα από την αρχή
Μεγάλο παιχνίδι στον Άγιο Θωμά με τον Παναθηναϊκό να βγάζει αντίδραση, να επικρατεί του Ολυμπιακού με 3-1 και να ισοφαρίζει την σειρά των τελικών σε 1-1.www.gazzetta.gr
![]()
Μάν μόνο σε εναν θεό πιστεύω...ευγε...μολις κερδισες μια θεση στον παραδεισο....
![]()
ο τζιοβανι ηταν καλυτεροςΜάν μόνο σε εναν θεό πιστεύω...
![]()
πιστος ειμαι ΠΙΣΤΟΣΙερόσυλε....
![]()
ενω εσυ που παιζεις επι πληρωμη?βλασι παλι τζαμπα μαλακια θα παιξεις....
ναι ρεβλασι τον καναπε τον εκανες σερβις?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

βλασι εισαι σιγουρη για αυτα που λες η θες να αρχισω να μετραω και εγω?ναι ρε
αφου εχω γαμηθει να βλεπω ...θρυλο
βολλευ ανδρων και γυναικων
μπασκετ παρομοιως
Κριμα που δεν εχετε γυναικειο ποδοσφαιρο,μαν (αν και η αντρικη ομαδα λιγο πουστοφερνει)![]()
εκτος απο ανορθογραφος (Βλαση ρεεεε) και ασυντακτος (οχι και σιγουρη ) εισαι και ζαλισμενος απ τα χαστουκια?βλασι εισαι σιγουρη για αυτα που λες η θες να αρχισω να μετραω και εγω?
καημενε λαγε
μηπως εισαι και λιγο χαζος και δεν καταλαβαινεις οτι μερικα γινονται επιτηδες????εκτος απο ανορθογραφος (Βλαση ρεεεε) και ασυντακτος (οχι και σιγουρη ) εισαι και ζαλισμενος απ τα χαστουκια?
η μηπως απο οτι κανει ριμα ? π.χ. παλουκια,τσιμπουκια κλπ
Περιγελε ε περιγελε,τραβα να παιξεις γαυροι Νοτου vs γαυροι Βορρα μπας και κερδισεις κανα ματσακι
Ρε φιλε βγηκες απο το καβουκι σου μετα απο 5 χρονια πουτσας και μιλας;εκτος απο ανορθογραφος (Βλαση ρεεεε) και ασυντακτος (οχι και σιγουρη ) εισαι και ζαλισμενος απ τα χαστουκια?
η μηπως απο οτι κανει ριμα ? π.χ. παλουκια,τσιμπουκια κλπ
Περιγελε ε περιγελε,τραβα να παιξεις γαυροι Νοτου vs γαυροι Βορρα μπας και κερδισεις κανα ματσακι
μπαααμηπως εισαι και λιγο χαζος και δεν καταλαβαινεις οτι μερικα γινονται επιτηδες????
χαζουλη φτωχε και μικρε βαζελα
αει γαμησου τωρα αρχισε το ματς
οκ κουκλιτσα....μπααα
μαλλον εσυ θα πας (παλι)