athinaios44
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 121.930
- Πόντοι
- 30.631
Γαμιολες0-2 γαμαμε την τριπολη.![]()

Γαμιολες0-2 γαμαμε την τριπολη.![]()

θα σας παιξω ενα ταλαρο για Χ.Γαμιολες![]()
![]()
12 αποδοση ειστε και λιγο μαλακουληδες οποτε βαλιου.
Την άλλη Κυριακή έρχεται η σειρά σαςΓαμιολες![]()
![]()

πιστευω στρωνουμε σιγα σιγαΤην άλλη Κυριακή έρχεται η σειρά σας![]()
νοεμβριο στρωνουν τα χαλια.πιστευω στρωνουμε σιγα σιγα
Μπαρουλη μην βγαζεις γλωσσανοεμβριο στρωνουν τα χαλια.![]()
![]()
![]()

και ποιον να βαλει? ο μπα δεν ξερω αν ειναι 100% ετοιμος απο τον τραυματισμο του και ο χασικλας πενθει το θανατο του μαντ κλιπ...Ο Sokratis καλύτερα να κάτσει στον πάγκο με τούρκους και τριφυλλοφόρους.Γνώμη μου
και ο καραμανης στεναχωρηθηκε για τον μαντ κλιπ.και ποιον να βαλει? ο μπα δεν ξερω αν ειναι 100% ετοιμος απο τον τραυματισμο του και ο χασικλας πενθει το θανατο του μαντ κλιπ...![]()
διπλη δοση απο μουρλοχαπια παιρνει πλεον ο καραμαναρος...και ο καραμανης στεναχωρηθηκε για τον μαντ κλιπ.![]()
![]()
![]()
Τον χασικλοράστα ξέχασέ τον,ο Μπα ακόμα πρόβλημα έχει?Καλά ήταν με τον Απόλλωνα άσχετα που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ως ομάδακαι ποιον να βαλει? ο μπα δεν ξερω αν ειναι 100% ετοιμος απο τον τραυματισμο του και ο χασικλας πενθει το θανατο του μαντ κλιπ...![]()
ηταν επικο ποστ στο νημα του θεοδωρακη που πεταει στα ξεκαρφωτα εκει που τον κραζανε για τον μαντ κλιπδιπλη δοση απο μουρλοχαπια παιρνει πλεον ο καραμαναρος...
του στοιχισε πολυ...
![]()
![]()
![]()

Tα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου
Βλέπω ντεμεκ σούπερ καπ μπάσκετ κ ενω κυπελλούχος κ πρωταθλητής είναι ο ΠΑΟ έτσι για να μαζεύει ένα κυπελλακι ακόμα κ να χαίρονται
Διαιτησία με Προμηθέα 80-20
Τα ίδια πάλι
Κακώς ανέβασαν την ομάδα τα αγγελοπουλακια