Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 51.362
- Πόντοι
- 28.246
Μακάρι, αδέρφι!για την γαλοπουλα δεν ξερω, αλλα το αρνακι θα το σουβλιζει κατα σεβιλλη μερια για τον τελικο του γιουροπα λιγκ...![]()
Μακάρι, αδέρφι!για την γαλοπουλα δεν ξερω, αλλα το αρνακι θα το σουβλιζει κατα σεβιλλη μερια για τον τελικο του γιουροπα λιγκ...![]()
Το καινούργιο νούμερο του κ. Μαρτινς το έχεις?? Το λέω γιατί άλλαξε πρόσφατα νούμερο!για την γαλοπουλα δεν ξερω, αλλα το αρνακι θα το σουβλιζει κατα σεβιλλη μερια για τον τελικο του γιουροπα λιγκ...![]()
μπουχε μιλα για μπεργκερ εσυ που εισαι ο ΕΙΔΙΚΟΣ.Αχαχαχα έκανες το αεκακι-ασανσέρ διεκδικητή τίτλου??
Με την Τζαβελιττα στα σέντερ μπακ κ τον μικροτσουτσουνο Βοσνιο
Και είμαι εγώ κομπάρσος με Αηττητους παίχτες κ προπονητή Αηττητο!
ΜΑΙΣΤΑ....![]()

το νουμερο 14 αρχιζει και πλησιαζει σε γουστα αλεξ.αυριο ξεκινανε τις ευρωπαικες υποχρεωσεις για τον 1ο προκριματικο γυρο του τσουλου και οι μουναρες του βολευ...
οποιο μουνοπανο μπορει, ας παει στο ρεντη θα στηριξει και να δωσει κανα φραγκο...
![]()
η χριστοδουλου η αρχηγος μας...τρομερη παικτρια..το νουμερο 14 αρχιζει και πλησιαζει σε γουστα αλεξ.![]()
![]()
![]()
σττηριζω το 12 αρκει να μην μπλεξουμε σε καυγα.η χριστοδουλου η αρχηγος μας...τρομερη παικτρια..
χρειαζονται και αυτες γιατι αμα περιμενεις απο την λολιτα την μιλιντιγιεβιτς με 8% υποδοχη, γαμησετα και αφησετα...
η μιλφαρα η βραζιλιανα τυπε..σττηριζω το 12 αρκει να μην μπλεξουμε σε καυγα.![]()

τρεχα ειναι ελευθερη το εψαξα,εγω παντως αυριο θα ειμαι στο μερκουρη.
Είσαι σίγουρος ότι είναι ελεύθερη man?τρεχα ειναι ελευθερη το εψαξα,εγω παντως αυριο θα ειμαι στο μερκουρη.θα με καταλαβετε.
![]()
δεν εμπιστευεσαι τον λογο μου?εχω δωσει τετοια δικαιωματα?Είσαι σίγουρος ότι είναι ελεύθερη man?
Δεν ξέρω αν πρόλαβε να κάνει κάτι μαζί της ο sad_man,είχε πει πως θα γινόταν μέλος του ΟΣΦΠ για να πηγαίνει να την βλέπει αν ερχόταν,μπορεί να την έχει διπλαρώσει και να παίζουν βόλει δωματίου τώραδεν εμπιστευεσαι τον λογο μου?εχω δωσει τετοια δικαιωματα?![]()
![]()
με προσβαλεις.
![]()
ελα μουνι στο τοπο σου.Δεν ξέρω αν πρόλαβε να κάνει κάτι μαζί της ο sad_man,είχε πει πως θα γινόταν μέλος του ΟΣΦΠ για να πηγαίνει να την βλέπει αν ερχόταν,μπορεί να την έχει διπλαρώσει και να παίζουν βόλει δωματίου τώρα![]()
www.sport24.gr

![]()
3-1 σημερα το κορίτσα στο βολευ...
καλα με την κουβανη θα χυσουμε φετος, αμα δεν βγαλει τραυματισμους...1 επιπεδο πανω απο ολες ειναι....
και η βραζιλιανα μιλφαρα πολυ καλη...και με βυζαρες...
πρωτη φορα φετος μετα απο χρονια που δεν θα ειναι η χιπε η κορυφαια...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

πω ρε μλκ το ξεχασα και ειχα φτιαξει και πανο για την πομποιηα.3-1 σημερα το κορίτσα στο βολευ...
καλα με την κουβανη θα χυσουμε φετος, αμα δεν βγαλει τραυματισμους...1 επιπεδο πανω απο ολες ειναι....
και η βραζιλιανα μιλφαρα πολυ καλη...και με βυζαρες...
πρωτη φορα φετος μετα απο χρονια που δεν θα ειναι η χιπε η κορυφαια...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

εισαι μουνης και δεν στηριζεις την ομαδαπω ρε μλκ το ξεχασα και ειχα φτιαξει και πανο για την πομποιηα.![]()
ειμαι ρε τακη εχεις δικαιο.εισαι μουνης και δεν στηριζεις την ομαδα