Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 51.005
- Πόντοι
- 16.411
λες αληθεια ρε μουνοπανο???!!!!Σύγκρουση Βατσλικ Λουκακου και αλλαγή ο Τσέχος .....
Τερμα τυπε αν δεν αλλειψουμε με πισσα και πουπουλα τον Μαρτινς και τον παλουκωσουμε στο Συνταγμα βαζοντας του φωτια δεν αλλαζει η τυχη μας φετος....Σύγκρουση Βατσλικ Λουκακου και αλλαγή ο Τσέχος .....
μην βριζεις ρε τακηλες αληθεια ρε μουνοπανο???!!!!
αλλιως θα κατεβω και θα σε τσιμεντωσω στο πασαλιμανι....
![]()
Τι μλκ είσαιΕλα τυποι μιλησα με τον Τσεχο συναδελφο πριν απο λιγο και μου εστειλε την ακτινογραφια του ποδιου του Βατσλιφκξεκξεςξκ....δεν ειναι κατι σοβαρο.Ακρωτηριασμος και εξω 10 χρονια...
![]()

Τυπε τίποτε σοβαρό. Και με ένα πόδι θα τον βάλουμε να παίζειΕλα τυποι μιλησα με τον Τσεχο συναδελφο πριν απο λιγο και μου εστειλε την ακτινογραφια του ποδιου του Βατσλιφκξεκξεςξκ....δεν ειναι κατι σοβαρο.Ακρωτηριασμος και εξω 10 χρονια...
![]()
μηπως θυμασαι τον ΚΑΖΙΜΙΕΣΚΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΣΕΚ????Εχω παντα την αποψη αδερφε οτι ο πραγματικα καλος παιχτης δειχνει την αξια του απο το πρωτο παιχνιδι...θυμασαι με τον Λαλα τι λεγανε;Ειναι νωρις ακομα,δεν εχει κανει προετοιμασια κτλ...
Τεσπα μακαρι να πεσω εξω αλλα η πρωτη εικονα δεν ειναι καλη....
Αδελφέ για το μικρό το Πολωνό λέει όχι για το βαλτσικ.μηπως θυμασαι τον ΚΑΖΙΜΙΕΣΚΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΣΕΚ????
ΓΙΑΤΣΕΚ-ΓΙΑΤΣΕΚ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ 1 ΑΓΩΝΑ...αλανθαστος.....
4 απο τον βαζελο...και γενικα οτι ηταν μεσα εγραφε.....
κανε υπομονη για τον ΤΣΕΧΟ ημαρτον να πουμε,οταν φτιαχτει αμυνα να τον κρινεις τωρα ΟΧΙ
ΓΡΑΨΕ ΛΑΘΟΣΑδελφέ για το μικρό το Πολωνό λέει όχι για το βαλτσικ.
Ωραια τα λες τυπε μονο που εγω λεω για τον Πολωνο μπακ που πηραμε και οχι για τον Βατσλικ.....μηπως θυμασαι τον ΚΑΖΙΜΙΕΣΚΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΣΕΚ????
ΓΙΑΤΣΕΚ-ΓΙΑΤΣΕΚ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ 1 ΑΓΩΝΑ...αλανθαστος.....
4 απο τον βαζελο...και γενικα οτι ηταν μεσα εγραφε.....
κανε υπομονη για τον ΤΣΕΧΟ ημαρτον να πουμε,οταν φτιαχτει αμυνα να τον κρινεις τωρα ΟΧΙ
Τι έγινε μαν κάτω είσαι πλατεία Αλεξάνδρας;Ωραια τα λες τυπε μονο που εγω λεω για τον Πολωνο μπακ που πηραμε και οχι για τον Βατσλικ.....
Τωρα ειμαι Πασαλιμανι εξω απο τα γραφεια των Αγγελοπουλων και περιμενω να ερθει ο κιλερ σκορερ...Τι έγινε μαν κάτω είσαι πλατεία Αλεξάνδρας;![]()
ΕΙΠΑ λαθος αλλα δες κ τα debut που ηταν με προσδοκιες..αν θυμασαι τα πρωτα παιχνιδια του τσιμικα δεν ηταν και σουπερ...δεν ανεβαινε,νευρικος κτλ...την πορεια του την μαθαμε---Ωραια τα λες τυπε μονο που εγω λεω για τον Πολωνο μπακ που πηραμε και οχι για τον Βατσλικ.....
Χελ κάτι καλό γίνεται στο ? νομίζω θα το πάρουμε εύκολα το πρωτάθλημα.Τωρα ειμαι Πασαλιμανι εξω απο τα γραφεια των Αγγελοπουλων και περιμενω να ερθει ο κιλερ σκορερ...![]()
![]()
![]()
Νομιζω και εγώ το μικρό το πολωνακι είναι καλός θέλει χρόνοΕΙΠΑ λαθος αλλα δες κ τα debut που ηταν με προσδοκιες..αν θυμασαι τα πρωτα παιχνιδια του τσιμικα δεν ηταν και σουπερ...δεν ανεβαινε,νευρικος κτλ...την πορεια του την μαθαμε---
μην βαζεις τον πολωνο σε ιδια φαση με ρεατσουκ...τον αλλον τον εχουμε 1 χρονο-

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστή αυτή η κίνησηΟλυμπιακός: Είπε το "ναι" ο Χασάν και φεύγει για Τουρκία.
www.sport24.gr
Καλα δεν παίρνει βουλευτική σύνταξη;