mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 173
- Like
- 10.147
- Πόντοι
- 17.116
Ο ΦΑΚΙΡΗΣ πήγε στο μέρος που έφαγε ξύλο ο Αλέκος!Στείλε το φακίρη να σου φέρει κανένα σουβλάκι από εκεί που μου είχες πει τα καλά![]()

Ο ΦΑΚΙΡΗΣ πήγε στο μέρος που έφαγε ξύλο ο Αλέκος!Στείλε το φακίρη να σου φέρει κανένα σουβλάκι από εκεί που μου είχες πει τα καλά![]()

Ο ΦΑΚΙΡΗΣ πήγε στο μέρος που έφαγε ξύλο ο Αλέκος!![]()
![]()
![]()
με απεκλεισαν οι γυφτοβουλγαροι που ειναι 50 θεσεις πανω απο εσενα στην ευρωπη!!!!!Σε απέκλεισαν ρε Τακαρε οι γυφτοβουλγαροι που αυτοί κάναν μία ευκαιρία όλη κ όλη στην Μάλμε Αρένα!!!
Αν δεν είσαι μπουρδελο, τότε τι είσαι??![]()
![]()
μονο ενα ρε μπουχο?

Εγώ πιστεύω αν πουλήσει χασικλα θα έρθει.Γραφτε τους στ @@ ρε ! Με Μανωλά θα γίνει κάτι ?? Ήταν σίγουρος , μετά πιέζει να έρθει Ελλάδα , μετά ειναι πολλά τα € , μετά έχει θέμα η ομάδα …..
Έχει κανένας καμία πληροφορία ή ότι γράφουν οι φυλλάδες ?
Νομίζω ειναι θέμα χρόνου του Σεμεδο!!Εγώ πιστεύω αν πουλήσει χασικλα θα έρθει.
Ναι ξένο σώμαΝομίζω ειναι θέμα χρόνου του Σεμεδο!!
Ξένο σώμα πια!! Δεν βαδίζει στα πρότυπα του καραπουτσαριου ο σύλλογος όπως θα του άρεσε !Ναι ξένο σώμα
Ε καλά δεν αμφισβητούμε την άξια του και τα προσόντα του εννοείται,αλλά έχει και τα κάτω του λόγο χαρακτήρα.Ξένο σώμα πια!! Δεν βαδίζει στα πρότυπα του καραπουτσαριου ο σύλλογος όπως θα του άρεσε !
Να είμαστε όμως δίκαιοι έπαιξε κάποιο καιρό
Μπροστά σε Μποτια και Μεριά φαντάζει ΠουγιόλΕ καλά δεν αμφισβητούμε την άξια του και τα προσόντα του εννοείται,αλλά έχει και τα κάτω του λόγο χαρακτήρα.
Ναι τύπε μπράβο το βρήκες!Σε περίπτωση Μανωλά πάντως σε συνδυασμό με Σωκράτη νομίζω ότι θα είναι από τα καλύτερα ευρωπαϊκά δίδυμα

Τραβά πιες καμία Μαλαματίνα ειναι η ώρα σουΝαι τύπε μπράβο το βρήκες!
Γι αυτό στην Εθνική παίζει η Τζαβελιττα κ ο μέγας Χατζηδιακος!![]()
![]()
Τελικά ο Τακαρος ήρθε στα λόγια μου! Ασχετα αν στην αρχή κάνει την παρθένα ΜΠΟΥΤΑΝΑ!!!ετσι τον βολευει η αναλυση τυπε..τις μισες χρονιες δεν μπαινει καν ομιλους και τις αλλες μισες που μπαινει ομιλους βγαινει τελευταιος επειδη ταχα δινει βαρος στο πρωταθλημα...
σου λεει εσυ παιζεις στους 16 του γιουροπα, εγω βγαινω τελευταιος στον ομιλο...ε να, 1-2 αγωνες παραπανω παιζεις...
![]()