raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 26.606
- Πόντοι
- 5.006
ρε μλκ τακη εσυ δεν ειχες πει καποτε τον αδερφο του πιθηκι?
ο αδερφος του δεν επαιζε στον βαζελο?ρε μλκ τακη εσυ δεν ειχες πει καποτε τον αδερφο του πιθηκι?![]()
![]()
![]()
τυπε.....μην εισαι κοτοπουλο μιμικος...περιμενω..ο αδερφος του δεν επαιζε στον βαζελο?
![]()
![]()
1. νιατοτυπε.....μην εισαι κοτοπουλο μιμικος...περιμενω..
1-ηλικια-
2-εκδρομες...
3-που ανηκεις...συνδεσμιακα....
και κυριως σε ποιον απο 7 εχει κοψει το γηπεδο, λεγε ρε νουμερο που ουτε αττιλιο δεν προλαβες στο γηπεδο.
ΦΥΣΙΚΑ απαντησεις οτι ναναι...γιατι εισαι εφετζης της φαπας.1. νιατο
2. εχω παει 3 μερες μυκονο και 4 μερες αστυπαλαια
3. ανηκω στην προσωπικη ασφαλεια του προεδρου
εχω κοψει το γηπεδο σε πολλους αχιλλεους
1. νιατο= ARXIDIA ΝΙΑΤΟ ΓΡΑΨΕ ΗΛΙΚΙΑ ΡΕ ΦΛΩΡΕ...ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ 16!
2. εχω παει 3 μερες μυκονο και 4 μερες αστυπαλαια---ΜΥΚΟΝΟ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ Ο ΓΑΒΑΛΑΣ
3. ανηκω στην προσωπικη ασφαλεια του προεδρου--ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ...ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ
εχω κοψει το γηπεδο σε πολλους αχιλλεους--Ο ΠΟΥΘΕΝΑΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ???----
Κάπως έτσι την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Τζολάκης, έχοντας μπροστά του σε ρόλο στόπερ τους Μάρκοβιτς, Σεμέδο και Μπα, ενώ ως φουλ μπακ θα παίξουν οι Λαλά και Ραντζέλοβιτς.
Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Κούντε και Σουρλής, με τον Βαλμπουενά και τον Μασούρα να παίζουν πίσω από τον προωθημένο Χασάν.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Βατσλίκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σισέ, Τσούμιτς, Βρουσάι, Αλγκασίμ Μπα και Ελ Αραμπί.
Ναι τυπε να περασουμε αυτό το παιχνίδι γιατί όπως έγινε είναι πολύ δύσκολο και μετά θα πέσειΠιθανή ενδεκάδα Ολυμπιακού:
Πολύ ζόρικη κατάσταση.

Τέτοιο πράγμα με τις απουσίες σήμερα δεν ξαναθυμάμαι. Και παρακολουθώ από εποχής Άγιαξ και Ξαμάξπολυ δυσκολο παιχνιδι πολυ δυσκολο σκατα στο στομα μου αλλα εχω κακο προαισθημα
νομιζω θα ξεκινησει με ελ αραμπι παντωςΤέτοιο πράγμα με τις απουσίες σήμερα δεν ξαναθυμάμαι. Και παρακολουθώ από εποχής Άγιαξ και Ξαμάξ. Για να δούμε...τουλαχιστον να κρατησουμε στην άμυνα μπας και τελειωσει 0 - 0.