brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 19.015
- Πόντοι
- 2.606
Τι θα έπρεπε να μην του κάνει καμία πρόταση ;Ο,τι να 'ναι.
Αν ισχυε αυτο, θα του εδινε 1,7?
Τι θα έπρεπε να μην του κάνει καμία πρόταση ;Ο,τι να 'ναι.
Αν ισχυε αυτο, θα του εδινε 1,7?
Αστο ρε μπραμπ. Αστο ρε φιλε.Τι θα έπρεπε να μην του κάνει καμία πρόταση ;
δεν μπορουσε και να τον ηθελε ο κοουτς να δωσει στον φορτουνη πανω απο αυτα που του εδωσε...του χρονου θα ειναι 32....ποσα θελει να παρει δηλαδη??? μπορει ο ολυμπιακος α δωσει στον φορτουνη 2.5 η 3 μυρια???Τι θα έπρεπε να μην του κάνει καμία πρόταση ;
Του δίνει ένα συμβόλαιο παρά παρά πολύ καλό για Ελλάδα που δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τα πετροδολάρια όμως και λέει άμα κάτσει θα κάτσει δεν μου τον έχει ως προτεραιότητα ο προπονητής αν υποθέσουμε ότι έτσι ήταν αν πάλι του είπε κράτησε τον με κάθε αντίτιμο τον χρειάζομαι αλλάζει το πράγμα αλλά έγινε έτσι ;Αστο ρε μπραμπ. Αστο ρε φιλε.
Οταν σου λεει ενας προπονητης δεν καιγομαι γι αυτον τον παιχτη, που εχεις και ως σεναριο εσυ, δεν του δινεις και 1,7 τον χρονο για να μεινει.
Αστο φιλε....
Αστο λεμε μπραμπ....Του δίνει ένα συμβόλαιο παρά παρά πολύ καλό για Ελλάδα που δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τα πετροδολάρια όμως και λέει άμα κάτσει θα κάτσει δεν μου τον έχει ως προτεραιότητα ο προπονητής αν υποθέσουμε ότι έτσι ήταν
Εγώ δεν θα το καταλάβω ακόμα κι αν το γράψεις σε πανό και το σέρνει αεροπλανο πάνω από την Αθήνα αλλά φρόντισε άμα πάρουμε το πρωτάθλημα του χρόνου να ξεχάσεις το νήμα το ίδιο κι εγώ αν δικαιωθείς που το απεύχομαιΑστο λεμε μπραμπ....
Στο φιναλε ειπαμε ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΤΟΥΝΗ.
Το εγραψα και με κεφαλαία μπας και καταλαβεις.
Σιγα μην ξεχασω το νημα αν παρουμε το πρωταθλημα. Εδω τον εκραζα το περσινο καλοκαιρι και μου σηκωσε ευρωπαικο και δεν ξεχασα το νημα. Για το πρωταθλημα θα παρω τα ματια μου να φυγω επειδη τον κραζω;Εγώ δεν θα το καταλάβω ακόμα κι αν το γράψεις σε πανό και το σέρνει αεροπλανο πάνω από την Αθήνα αλλά φρόντισε άμα πάρουμε το πρωτάθλημα του χρόνου να ξεχάσεις το νήμα το ίδιο κι εγώ αν δικαιωθείς που το απεύχομαι
Θελεις να γαμησεις απεγνωσμενα. Δεν κρατιεσαι. Η πουτανα που εχεις βαλει στο ματι ειναι ακριβη για το πορτοφόλι σου και τα παζάρια που της κανεις δεν βγαζουν πουθενα. Τι θα κανεις;Ο Κάρμο ήταν πολύ δύσκολη περίπτωση για να παραμείνει αφού το οικονομικό κόστος του ήταν εκτός διαθέσιμου μπάτζετ
Ασε τα χαχα και απαντα κανονικα. Το χαχα πιανεται για απάντηση οτι δεν θελεις να γαμησεις αλλα να τον παιξεις.Υπομονή.
Καθίστε να δούμε πρώτα την ομάδα με όλες τις καινούργιες μεταγραφές και μετά τρωγόμαστε.
Η γνώμη μου είναι ότι ο Φορτούνης ότι είχε να δώσει το έδωσε.
Αφήστε που η πρόταση που είχε από εμάς ήταν και εξαιρετική.
Ο Κάρμο ήταν πολύ δύσκολη περίπτωση για να παραμείνει αφού το οικονομικό του κόστος ήταν εκτός διαθέσιμου μπάτζετ.
Ασε τα χαχα και απαντα κανονικα. Το χαχα πιανεται για απάντηση οτι δεν θελεις να γαμησεις αλλα να τον παιξεις.

επισης το ευχαριστω του φορτουνη σε μια ομαδα που μετα απο 2 σοβαρους τραυματισμους του εδωσε νεο συμβολαιο..οταν οι προπονητες δεν τον ηθελαν(τουλαχιστον για βασικο) ο κοσμος και ο χοντρος τον κρατησαν...το ευχαριστω του ηταν να φυγει .....Υπομονή.
Καθίστε να δούμε πρώτα την ομάδα με όλες τις καινούργιες μεταγραφές και μετά τρωγόμαστε.
Η γνώμη μου είναι ότι ο Φορτούνης ότι είχε να δώσει το έδωσε.
Αφήστε που η πρόταση που είχε από εμάς ήταν και εξαιρετική.
Ο Κάρμο ήταν πολύ δύσκολη περίπτωση για να παραμείνει αφού το οικονομικό του κόστος ήταν εκτός διαθέσιμου μπάτζετ.
Τα βλεπεις; Μην μου λες μετα ότι σε βριζω.Μη ξεχνάς ότι έχουμε και την Ρετσίνα ... κσι θα γίνει και ανανέωση συμβολαίου για να μην μας φύγει ...
![]()
αυτο που θελει να σου πει ο γατος ειναι .... ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΖΩ.....σαν γνησιος κωλοτουμπας!!!!!Εγώ δεν θα το καταλάβω ακόμα κι αν το γράψεις σε πανό και το σέρνει αεροπλανο πάνω από την Αθήνα αλλά φρόντισε άμα πάρουμε το πρωτάθλημα του χρόνου να ξεχάσεις το νήμα το ίδιο κι εγώ αν δικαιωθείς που το απεύχομαι
Θελεις να γαμησεις απεγνωσμενα. Δεν κρατιεσαι. Η πουτανα που εχεις βαλει στο ματι ειναι ακριβη για το πορτοφόλι σου και τα παζάρια που της κανεις δεν βγαζουν πουθενα. Τι θα κανεις;
Εγω θα πηγαινα σε αλλη φτηνοτερη και καλη φυσικα για να σβησω τις καβλες μου. Εσυ;
Πηρε τιποτα ενα μηνα τωρα, Ανναπουρνα να κλείσει την τρυπα;Έχω πει ότι ο Κάρμο καλός μεν αλλά τα 20 εκ. είναι πάρα πολλά.
Με 8 - 10 εκ. συνολικά ίσως και με λιγότερα θα βρούμε 2 πολύ καλά σέντερ μπάκ.
Τα βλεπεις; Μην μου λες μετα ότι σε βριζω.
Οταν αποφασισεις να σοβαρευτεις πες το μας να σε πάρουμε στα σοβαρα και εμεις.
προφανως και ξερουν πιο πολυ μπαλα τι ερωτηση ειναι αυτη????Δε μου λες ρε ψυχάκια.
Ο Μεντιλίμπαρ είναι βλάκας που δεν τον αλλάζει ή ξέρετε εσείς περισσότερη μπάλα από τον προπονητή μας ???
Για ποιον μιλας τωρα σε εχασα;Δε μου λες ρε ψυχάκια.
Ο Μεντιλίμπαρ είναι βλάκας που δεν τον αλλάζει ή ξέρετε εσείς περισσότερη μπάλα από τον προπονητή μας ???