Έχεις κάθε δικαίωμα να κρίνεις την κουραδομηχανη όταν τελειώσει και η τελευταία μέρα των μεταγραφών και όταν τελειώσει και η επόμενη σαιζόν γιατί για αυτήν που πέρασε δεν νομίζω να μπορούμε να πούμε τίποτα τώρα το ότι πολλοί νομίζουν θα ασκήσουν μοχλό πίεσης στην κουράδομηχανη γράφοντας αφορισμούς στο μπου και απαιτώντας να σκορπιστούν λεφτά ξέρουν τι θα πάρουν από τα τρία το μακρύτερο αυτός είναι ο χοντρός να έρθει καλύτερος βρείτε τον μόνο μην είναι κανένας ταμπι η ρουμπινιας πάλι και χρειαστεί να σερβίρουμε κορνεδες
Δεν προκειται να κανω τιποτα απο τα παραπανω. Κυριως να κρινω αφου πρωτα δω. Μετα χριστον προφητης δεν υπηρξα ποτε και ουτε τωρα θα γινω αυτα ειναι για κοτες.
Θα κανω ότι είχα πει πριν κανα μηνα. Τζολακης, Μασουρας, Φορτουνης, Ποντενσε, Καρμο, Ορτα Αλεξανδροπουλος. Να μου ανανεωσει αυτους και απο εκει περα ας φερει ο,τι θελει
Μεχρι τωρα ανανεωσε μονο Τζολακη και Μασουρα και τον δευτερο με το ζορι. Με τον Φορτουνη δεν φταιει η διοικηση. Στα αλλα εχει πέσει σανο και καποιοι περιμενουν τον Ποντενσε.
Στ'αρχιδια μου, που θα κατσω να σκασω με τις μεταγραφες που θα κανει ο ο χοντρος πλεον.
Ζητω ο Ολυμπιακος και να πανε να γαμηθουν ολοι οι αλλοι ακομα και μεσα στον Ολυμπιακο!