Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.013
- Πόντοι
- 6.536
Είμαστε ακόμα δημοτικό θέατρο Πειραιά. Για αυτό δεν πήγαμε Σ.Ε.ΦΜπασκετ λέμε κωλομπαρά...
![]()
Ναι με το μλκ το παπαρα,αν και από το πειραια που είμαι,αλλά είναι μλκς μεγαλοςδιακαης του ποθος να διωξει και το τραμ τυπε να μπορουν να κινουνται και τα φορτηγα ανετα,αυτα που ξεφορτωνουν τα κοντεινερ![]()
Άνοιξε το βίντεο και δες προσεκτικά μπούστηΜπασκετ λέμε κωλομπαρά...
![]()

Γιατι εμείς τι λέμε για χάντμπολ ρε μλκ τάπα εισαιΜπασκετ λέμε κωλομπαρά...
![]()

Άνοιξε το βίντεο και δες προσεκτικά μπούστη
Το 73 - 38 σου έχω βάλει ...![]()

Μωρη τηγανατζουΜπασκετ λέμε κωλομπαρά...
![]()

Εγω πχ πως έγινα καθαρά μπασκετικός σε εποχή που παίρναμε τα πιο πολλά πρωταθλήματα στην μπάλα?Μωρη τηγανατζου
Εκτός του Άρεως καμιά άλλη ελληνική ομάδα δεν έφτιαξε φιλάθλους από το μπασκετικό τμήμα της
Τσακω μιλκοκρεμα κ εδω![]()

Ηρεμα μαν,θα του ανεβει χοληστερινη,τριγλυκεριδια,σακχαρο κτλΜωρη τηγανατζου
Εκτός του Άρεως καμιά άλλη ελληνική ομάδα δεν έφτιαξε φιλάθλους από το μπασκετικό τμήμα της

Εσύ κρύβεις ηλικια ...Εγω πχ πως έγινα καθαρά μπασκετικός σε εποχή που παίρναμε τα πιο πολλά πρωταθλήματα στην μπάλα?
![]()
Πρώτη χρονιά που θυμάμαι καλά το 1990 με Αντόνιο Ντέιβις.Εσύ κρύβεις ηλικια ...
Μάλλον έγινες ΠΑΟ όταν φαντάρος στη χούντα είδες τον βαζελο στο γουεμπλει
Αυτό με τη ΜίλκοκρεμαΜωρη τηγανατζου

Εγώ βαζελο σε ολόκληρο το δημοτικό 500, παιδιά μόνο τον ξάδερφο μου θυμάμαι βαζελο.Πρώτη χρονιά που θυμάμαι καλά το 1990 με Αντόνιο Ντέιβις.
Και μαζί με τον πατέρα μου είδα ίδια χρονιά πρώτη φορά ΝΒΑ τελικούς Ανατολής Πίστονς-Σικαγο και μετά τελικούς Πίστονς-Πόρτλαντ.
Έγινα Πιστόνι λόγω Τόμας,ο αγαπημένος μου παίκτης.
Και εσύ γαύρος....Εγώ βαζελο σε ολόκληρο το δημοτικό 500, παιδιά μόνο τον ξάδερφο μου θυμάμαι βαζελο.
Όλοι οι άλλοι Άρης ΠΑΟΚ
Ο καθενας με τον πονο του ρε φιλε....πραγματικα δηλαδη.![]()
Ρε....
![]()
Ε ναι μετα απο χθες που ειχε κατσει ο κοσμος μεχρι τις 5 το πρωι επρεπε να την επομενη μερα να γεμισει το ΣΕΦ με το Περιστερι....καλος τρομπας εισαι και εσυ μου φαινεται.Τελικά έχετε μπασκετικό κόσμο?
![]()