athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 115.823
- Πόντοι
- 16.631
γαμησε με εγω ισοφαριστηκα απο Κηφισια και παιζω και με 10Ευχαριστώ γαυροβαζελε...![]()

γαμησε με εγω ισοφαριστηκα απο Κηφισια και παιζω και με 10Ευχαριστώ γαυροβαζελε...![]()

Σου εύχομαι ολόψυχα να φας και δεύτερο φίλε μου...γαμησε με εγω ισοφαριστηκα απο Κηφισια και παιζω και με 10
![]()
Καλοί κωλομπαραδες είσαστε και εσείς μαλακεςγαμησε με εγω ισοφαριστηκα απο Κηφισια και παιζω και με 10
![]()
Σωστα το εσιαξες. Στηριζω.Στο εφτιακα λίγο...
γαμησε με εγω ισοφαριστηκα απο Κηφισια και παιζω και με 10
![]()
τι μπεναλτυ εδω πηγα να φαω δευτερο στις καθυστερησειςΚάτι θα γίνει με πεναλντυ στο 98
Η γαμο- ΑΕΚ δεν λέει να χάσει βαθμο
Πω ρε πουστη ξεφτιλατι μπεναλτυ εδω πηγα να φαω δευτερο στις καθυστερησεις
Δεν οειραζει... Θα γυρισουν πισω το βαθμο που χασαμε στο cas... Και θα ξαναγινει το ματς με το βαζελο που εθχε διακοπει... Θα το κερδισουμε κ η διαφορα θα ειναι1 βαθμος.... Αν φερει Χ στον Αρη θα ειμαστε μπροστα 2 βαθμοι στην εναρξη των πλεη οφ.....Κάτι θα γίνει με πεναλντυ στο 98
Η γαμο- ΑΕΚ δεν λέει να χάσει βαθμο
αν θες για ταινιες,σχολιασμο πολιτικης επικαιροτητας,οικονομικης,ζητω η ΔΕΞΙΑ εδω ειμαι..αθλητικα τελος γαμβω το σπιτι τουςΠω ρε πουστη ξεφτιλα
Αντζελο, πες του οτι θελεις μονο για αθλητικα.αν θες για ταινιες,σχολιασμο πολιτικης επικαιροτητας,οικονομικης,ζητω η ΔΕΞΙΑ εδω ειμαι..αθλητικα τελος γαμβω το σπιτι τους
δες νετφλιξ το ταραχη ωραιο θριλερακιΑντζελο, πες του οτι θελεις μονο για αθλητικα.
Θα τον ψησωΑντζελο, πες του οτι θελεις μονο για αθλητικα.
Να μην δω σε κονσερβα τον αγωνα της ομαδας σου αποψε;δες νετφλιξ το ταραχη ωραιο θριλερακι
δες και οτε το halo γαμαει η σειραΝα μην δω σε κονσερβα τον αγωνα της ομαδας σου αποψε;
Το ντοκιμαντερ του Τεριμ το εχει δει στο Netflix?δες και οτε το halo γαμαει η σειρα
δες και Βαν Χελσινγκ 5 κυκλοι βασισμενη στο κομικ πολυ καληΤο ντοκιμαντερ του Τεριμ το εχει δει στο Netflix?
Αφου σε τρώει ο κωλος σου να μιλησουμε για ταινιες...![]()
παλι πιστεψες οτι θα παρετε πρωταθλημα????αν θες για ταινιες,σχολιασμο πολιτικης επικαιροτητας,οικονομικης,ζητω η ΔΕΞΙΑ εδω ειμαι..αθλητικα τελος γαμβω το σπιτι τους
δες βρε μαλακα το Ταραχη λεμεπαλι πιστεψες οτι θα παρετε πρωταθλημα????
καλα τι σας λεω απο περυσι ρε γαμω το ξεσταύρι μου????πότε θα βαλετε μυαλο????
![]()