You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 115.793
- Πόντοι
- 16.631
ΠΑΛΑΣΙΟΣ ΓΚΟΛΑΡΑ

ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.495
- Πόντοι
- 12.756
Ετσι Τάκη να τα λεμε ολα,θα γαμηθουν όλοι με σειρα οι κωλομπαράδεςπαλια ημασταν μια χαρα εδω μεσα...αγαπημενοι ολοι...
αυτο το μουνοπανο ο χελ ο σαουρον των βαζελογαυρων εχει σπειρει την διχονοια εδω μεσα....
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τσακο εσύ Ελ καυλιΠΑΛΑΣΙΟΣ ΓΚΟΛΑΡΑ![]()

Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 30.544
- Πόντοι
- 6.256
Μουνι καπέλο τα έκανε σήμερα ο Ισπανός Μπάμπης Τεννες...πάλι καλά μας ξελασπώσε ο Ελ Καβλι.
Πάρκαρε και λίγο στο πάγκο τον Φορτουνη να ξεκαβαλησει λιγάκι...
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.734
- Πόντοι
- 2.306
Τωρα εγινε ομαδα μου ενω πριν ηταν ομαδα πολλων.
Πες το πουλακι μου ότι τα εχεις αποκλειστικά μαζι μου. Πες το οτι σου εχω γαμησει την ψυχολογια και τον εγωισμο. Μου εδωσες μεγαλη χαρα, να ξερεις.
Δε ξέρω πόσοι είστε , δεν παρακολουθώ νηματα άλλων ομάδων. Ξέρω όμως ποιος το άνοιξε , ποιος πανηγύριζε για τη Φορεστ και ποιος γλειφει το Βαγγέλα. Μη με αναγκάσεις να μπω εκει μέσα και να αρχίσω να βάζω screenshot μέχρι να πιεις όλη την παραγωγή της Μαλαματίνας. Διάγραψε το καλύτερα για να σταματήσεις να ξεφτιλίζεσαι.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.495
- Πόντοι
- 12.756
Εσύ βρε κωλομπαρα δεν είδες την ομάδα καλή,πάλι μαλακιες λεςΜουνι καπέλο τα έκανε σήμερα ο Ισπανός Μπάμπης Τεννες...πάλι καλά μας ξελασπώσε ο Ελ Καβλι.

Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 30.544
- Πόντοι
- 6.256
Πήρα χτες χαρά με την 4αρα που αρπαξε η ομάδα σου. Αμα σ'αρεσει ο Ριτσαρντς παρτε τον πισω.
Zebu μόλις διάβασε το μήνυμα...
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.734
- Πόντοι
- 2.306
Μουνι καπέλο τα έκανε σήμερα ο Ισπανός Μπάμπης Τεννες...πάλι καλά μας ξελασπώσε ο Ελ Καβλι.
Ευτυχώς το παραδέχτηκε και μόνος του Μεντιλίμπαρ: 'Υποφέραμε, δεν ήμουν πολύ πετυχημένος στην αρχική ενδεκάδα' γιατί έχουμε εδω τους οπαδους της Ριο Μαρε που κανουν το μαυρο ασπρο και εκτυφλωθηκαν απο τη μπαλαρα του α' ημιχρονου.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 30.544
- Πόντοι
- 6.256
Κωλομπαρας ο Μεντιλιμπαρ δεν είδε ότι η ομάδα ήταν καλή σήμερα...Ευτυχώς το παραδέχτηκε και μόνος του Μεντιλίμπαρ: 'Υποφέραμε, δεν ήμουν πολύ πετυχημένος στην αρχική ενδεκάδα' γιατί έχουμε εδω τους οπαδους της Ριο Μαρε που κανουν το μαυρο ασπρο και εκτυφλωθηκαν απο τη μπαλαρα του α' ημιχρονου.
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.734
- Πόντοι
- 2.306
Κωλομπαρας ο Μεντιλιμπαρ δεν είδε ότι η ομάδα ήταν καλή σήμερα...![]()
Δεν πίνει μάλλον. Αμα έπινε θα την εβλεπε Ρεαλ κι αυτος.
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.734
- Πόντοι
- 2.306
Να πουμε κι ενα μπραβο στον κοουτς Τεννέ που καταφερε μετα απο 30 χρονια να κανει 4 συνεχομενες νικες. Μιλάμε για κελεπουρι , απορώ πως τον κλεψαμε απο Ρεαλ και Μπαρτσα.
www.gavros.gr
Κατέρριψε προσωπικό ρεκόρ ο Μεντιλίμπαρ!
Ο Βάσκος τεχνικός πέτυχε για πρώτη φορά στην προπονητική του καριέρα, τέταρτη διαδοχική νίκη σε πάγκο ομάδας...
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.544
- Πόντοι
- 28.246
Εγω το ανοιξα και εγω πανυγηριζω πρωτος σπο ολους. Δεν εχω να διαγραψω τιποτα.Δε ξέρω πόσοι είστε , δεν παρακολουθώ νηματα άλλων ομάδων. Ξέρω όμως ποιος το άνοιξε , ποιος πανηγύριζε για τη Φορεστ και ποιος γλειφει το Βαγγέλα. Μη με αναγκάσεις να μπω εκει μέσα και να αρχίσω να βάζω screenshot μέχρι να πιεις όλη την παραγωγή της Μαλαματίνας. Διάγραψε το καλύτερα για να σταματήσεις να ξεφτιλίζεσαι.
Αναφερθηκες σε δηθεν Ολυμπιακους που υποστηρίζουν και την Φορεστ και σου εβγαλα τα ονοματα αλλα κανεις οτι βλεπεις μονο εμενα. Ή σουβεχω γαμησει ο,τι ειπα ή εισαι κοτα.
Εισαι ενας αντιολυμπιακος και εθρος της ομαδας!
Τωρα αν σε ενοχλει εκεινο το νημα τραβα κανε κανενα τσιμπουκι μπας και το διαγραψουν. Αλλωστε εχεις και το ονομα του μεγα Τσιμπουκλη!
Τελευταία τροποποίηση:
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.544
- Πόντοι
- 28.246
Παναιτωλικος ΟλυμπιακοςZebu μόλις διάβασε το μήνυμα...
28/2 ωρα 17:00
Σας εχει μεινει νυχι για φαγωμα μπας και κατσει στραβη ή το φτασατε μεχρι την σαρκα;
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.495
- Πόντοι
- 12.756
Ας το μην ασχολησαι αδελφέ άλλο με τους ολυμπιακαρες του κωλου.Εγω το ανοιξα και εγω πανυγηριζω πρωτος σπο ολους. Δεν εχω να διαγραψω τιποτα.
Αναφερθηκες σε δηθεν Ολυμπιακους που υποστηρίζουν και την Φορεστ και σου εβγαλα τα ονοματα αλλα κανεις οτι βλεπεις μονο εμενα. Ή σουβεχω γαμησει ο,τι ειπα ή εισαι κοτα.
Εισαι ενας αντιολυμπιακος και εθρος της ομαδας!
Τωρα αν σε ενοχλει εκεινο το νημα τραβα κανε κανενα τσιμπουκι μπας και το διαγραψουν. Αλλωστε εχεις και το ονομα του μεγα Τσιμπουκλη!
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.544
- Πόντοι
- 28.246
Οντως εφτασε γιατι ειχαμε και τρια γκολ που δεν μετρησαν, σωστα.το σκατο στην κάλτσα έφτασε για 75 λεπτά...
Οσο για το ροτεισον. Απο την στιγμη που ηρθε ο Μεντιλιμπαρ και ειδε αγωνα του Ολυμπιακου μετρα.
Σαββατο, αγωνας, Πεμπτη αγωνας φωτια με Φερεντσβαρος, Κυριακη αγωνας φωτια με Παοκ, Πεμπτη αγωνας με Φερεντσβαρος φωτια και Κυριακη τωρα με Αστερα και καπακι Πεμπτη με Παναιτωλικο και καπακι Κυριακη παλι εχει κι αλλο. Και δεν θα φρεσκαρει την ομαδα; Οι αλλοι γιατι χρυσοπληρωνονται;
Τα λεω στην πεθερα να τα ακουσουν καποιες νυφες. Αλλα αυτοι ειτε χανουμε, ειτε κερδιζουμε δυσκολα, ειτε κερδιζουμε ευκολα παλι κατι θα εχουν να πουν
Τελευταία τροποποίηση:
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 30.544
- Πόντοι
- 6.256
Ο Μεντιλιμπαρ Ολυμπιακαρας του κωλου;Ας το μην ασχολησαι αδελφέ άλλο με τους ολυμπιακαρες του κωλου.
Χονδρό...
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 30.544
- Πόντοι
- 6.256
Στο εφτιακα λίγο...το σκατο στην κάλτσα του Zebu έφτασε για 75 λεπτά...
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 115.793
- Πόντοι
- 16.631
τα λες ωραια,τα λες τσεκουραταΣτο εφτιακα λίγο...

Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 30.544
- Πόντοι
- 6.256
Ευχαριστώ γαυροβαζελε...τα λες ωραια,τα λες τσεκουρατα![]()
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 274
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις