Aragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 14.368
- Πόντοι
- 10.446
Αυτος ξεμεινε απο τον περσινο σχεδιασμο.....Για τον Σκαρπα δεν έλεγαν τι παικταράς είναι;Τελικά για τουρισμό ήρθε;
Αυτος ξεμεινε απο τον περσινο σχεδιασμο.....Για τον Σκαρπα δεν έλεγαν τι παικταράς είναι;Τελικά για τουρισμό ήρθε;
οχι ο γιουσεφ ειναι δικος μας....εσυ που δεν εχεις ουτε παει γηπεδο ποτε θελεις να παιρνει κουπες ο θρυλος μπας και σου σηκωθει στην δουλεια αυριοΔεν παιζει ποτε κ παιρνει 2 μυρια το χρονο.... Δεν προτιμας καποιον τυπου Μελμπεργκ στην αμυνα να μην μας πιανει θαλασσα στην Ευρωπη?
Τον Σκαρπα χαιρετα τον απο τωρα. Ο Ισπανος αν συνεχισει οπως τωρα (δεν εχει σταθεροτητα βεβαια) θα φερει μεταγραφη. Στα 8-8,5 τον δινει, δεν νομιζω να πει οχι.Δυσκολο αυτο....υποθετω θα φερει παικτη εκει ο Κορδον το καλοκαιρι αν φυγουν Σκαρπα κ Μπιελ...
Οχι ρε, δικος μας ειναι, αδερφος, μην τον αποπαιρνεις.εσυ ποιος εισαι ρε με φανελα της αρσεναλ να μας πεις για τον θρυλο μου λες?
αντε στον πουτσο τσολια
Προσωπικά δεν με πείθει ο Μπακασέτας αλλά ούτε ο Πασχαλάκης με έπειθε και κατάπια τη γλώσσα μου, οπότε κρατάω πισινή...Τον Σκαρπα χαιρετα τον απο τωρα. Ο Ισπανος αν συνεχισει οπως τωρα (δεν εχει σταθεροτητα βεβαια) θα φερει μεταγραφη. Στα 8-8,5 τον δινει, δεν νομιζω να πει οχι.
Δεκαρι υπαρχει, σε καλη ηλικια με εμπειρια (30 χρονων) προσπαρμογη δεν χρειαζεται και τον παιρνεις απο τον Γεναρη ελευθερο. Μπακασετα τον λενε και σου παιζει και εξτρεμ και δευτερος επιθετικος εκτος απο δεκαρι, αρα μπορεις να βολευτεις και με Φορτουνη και με Ποντενσε μαζι στην εντεκαδα. Αλλα θα πρεπει να φυγει Μπιελ, Σολμπακεν. Αλλα ακομα και ετσι, η μεγαλυτερη δυσκολια ειναι να τον πεισεις εαν αποφασισει να επαναπατριστει. Τον νοιαζουν τα λεφτα αλλα δεν ειναι ο κυριος στοχος του. Τον νοιαζει η ομαδα να ειναι πρωταγωνιστρια αλλα δεν ειναι επισης ο κυριος στοχος του. Να ειναι από τους πρώτους βιολιτζηδες τον νοιάζει περισσοτερο.
Στην ΑΕΚ δεν τον βλεπω να γυρναει, εχει καποια προηγουμενα με διοικηση.... επικρατεστερη Ελληνικη ομαδα, γιατι θα απλωσει και αυτη χερι να τον παρει, πιστευω ειναι ο ΠΑΟΚ.
Αν ο Ολυμπιακος δουλεψει, ή δουλευει ηδη κατω απο ακρα μυστικοτητα την υποθεση και τον φερει προσωπικα θα το θεωρησω μεγαλη επιτυχια!
Ο Πασχαλακης επιμενω ακομα ειναι κλωνος του Δημητρη Ελευθεροπουλου. Θα σου παρει οχι παιχνιδι, αλλα παιχνιδια μονος του, αλλα ειναι ικανος και να σε γαμησει εκει που δεν το περιμενεις σε φαση που παιδι αλάνας θα τελειωνε την φαση. Εμενα με χαλαγε κυριως γιατι μου ειναι αντιπαθητικός. Οχι το αγωνιστικό του τοσο.Προσωπικά δεν με πείθει ο Μπακασέτας αλλά ούτε ο Πασχαλάκης με έπειθε και κατάπια τη γλώσσα μου, οπότε κρατάω πισινή...
Δεν μπορω να ξεπερασω απο χθες την απωλεια της τεραστιας ταλενταρας που λεγεται Ανδρουτσος....ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!
Ναι τυπε εχω κλασει απο τα γελια....Έλα δίπλα κουλη![]()
Ναι τυπε εχω κλασει απο τα γελια....![]()
χα χα χα...θεός είσαι σύγαυρε....εσυ ποιος εισαι ρε με φανελα της αρσεναλ να μας πεις για τον θρυλο μου λες?
αντε στον πουτσο τσολια
ακου μουνακι και δεν σου ξαναμιλαω....γυρναγα σπιτι με τα ποδια απο την λαμπρακη οταν περναγανε τα ασθενοφορα με την 7....αντε γαμησου....μενω πανω απο τον ερασιτεχνη το μπασκετακι που ο χοντρος εκανε τενις...σαλτα γαμησου και φερε ρεστα μαλακα.....ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ ΜΕ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟχα χα χα...θεός είσαι σύγαυρε....
ξύπνα λεβέντη μου τσολιά / πιάσε τον πούτσο απ' τα μαλλιά...ένα πράμα...
ότι φανέλα γουστάρω θα φοράω κι ότι θέλω θα λέω...τσολιά στ' αρχίδια μας θα σε βάλουμε ?
πρώτο ματς του θρύλου που έχω δει στη ζωή μου είναι με τον Πανιώνιο το 1986 στο ΟΑΚΑ ......4-3 ....εσύ ?
και για να το κλείσω ο Θρύλος και η Αρσεναλάρα να κερδάνε και οι άλλοι να πα να γα....
το θέμα είναι ΄ότι έχει σουξέ στο εξωτερικό..τι να έρθει να κάνει στην ελλάδα του μπαλτάκου, του μελισσανίδη, κ του conference league ?Τον Σκαρπα χαιρετα τον απο τωρα. Ο Ισπανος αν συνεχισει οπως τωρα (δεν εχει σταθεροτητα βεβαια) θα φερει μεταγραφη. Στα 8-8,5 τον δινει, δεν νομιζω να πει οχι.
Δεκαρι υπαρχει, σε καλη ηλικια με εμπειρια (30 χρονων) προσαρμογη δεν χρειαζεται και τον παιρνεις απο τον Γεναρη ελευθερο. Μπακασετα τον λενε και σου παιζει και εξτρεμ και δευτερος επιθετικος εκτος απο δεκαρι, αρα μπορεις να βολευτεις και με Φορτουνη και με Ποντενσε μαζι στην εντεκαδα. Αλλα θα πρεπει να φυγει Μπιελ, Σολμπακεν. Αλλα ακομα και ετσι, η μεγαλυτερη δυσκολια ειναι να τον πεισεις εαν αποφασισει να επαναπατριστει. Τον νοιαζουν τα λεφτα αλλα δεν ειναι ο κυριος στοχος του. Τον νοιαζει η ομαδα να ειναι πρωταγωνιστρια αλλα δεν ειναι επισης ο κυριος στοχος του. Να ειναι από τους πρώτους βιολιτζηδες τον νοιάζει περισσοτερο.
Στην ΑΕΚ δεν τον βλεπω να γυρναει, εχει καποια προηγουμενα με διοικηση.... επικρατεστερη Ελληνικη ομαδα, γιατι θα απλωσει και αυτη χερι να τον παρει, πιστευω ειναι ο ΠΑΟΚ.
Αν ο Ολυμπιακος δουλεψει, ή δουλευει ηδη κατω απο ακρα μυστικοτητα την υποθεση και τον φερει προσωπικα θα το θεωρησω μεγαλη επιτυχια!