You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 36.519
- Πόντοι
- 28.246
Ε,ναι δεν ειναι Φορτουνης να βγαλει γλωσσα εμενα η θεση μου ειναι αυτη...Ποιος Ανδρουτσος ρε μαλακες να πουμε κοψτε τα ναρκωτικα....
Καθεται και παιζει οπου του πεις και ας μην μπορει.
Εχεις αποψη εσυ, ξεχασα. Τον ειδες εσυ να παιζει στην θεση 8 και καταλαβες οτι ο Καρβάλιο ειναι καλυτερος.
Aragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 14.360
- Πόντοι
- 10.446
Καρβαλιο, Κινι, Ελ Αραμπι, Σκαρπα, Φαντινγκα, μαλλον φευγουν με το επομενο δρομολογιο...
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 41.418
- Πόντοι
- 6.756
Ο κιμιχ όχι τυπε ρεζέρβα θα ειναιΚαρβαλιο, Κινι, Ελ Αραμπι, Σκαρπα, Φαντινγκα, μαλλον φευγουν με το επομενο δρομολογιο...
Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 20.579
- Πόντοι
- 6.056
Καρβαλιο, Κινι, Ελ Αραμπι, Σκαρπα, Φαντινγκα, μαλλον φευγουν με το επομενο δρομολογιο...
Για τον Σκαρπα δεν έλεγαν τι παικταράς είναι;Τελικά για τουρισμό ήρθε;
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 35.157
- Πόντοι
- 5.506
το αραμπι βγαλτον απο το μπουγιο τυπε....τον αγαπαμε και θα φυγει σαν παιχτης θα βλεπουμε χαιλαιτ του σε ολη μας την ζωη....δεν μπαινει στο σακιΚαρβαλιο, Κινι, Ελ Αραμπι, Σκαρπα, Φαντινγκα, μαλλον φευγουν με το επομενο δρομολογιο...
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.270
- Πόντοι
- 456
απ το στόμα σου και στου θεού τ αυτί αν και το χειμώνει θα χρειάζονταν για πανωφόριαΚαρβαλιο, Κινι, Ελ Αραμπι, Σκαρπα, Φαντινγκα, μαλλον φευγουν με το επομενο δρομολογιο...
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 36.519
- Πόντοι
- 28.246
Και ο μιστερ Μαρτινεθ σταματησε να του δινει χρονο. Κατσε να ερθει ο Γεναρης που ισως τον χρειαστεί, μιας και ο Ελ Καυλι θα πάει στο Αφρικανικο κυπελλο και θα μου τα κλασει τα αρχιδια...το αραμπι βγαλτον απο το μπουγιο τυπε....τον αγαπαμε και θα φυγει σαν παιχτης θα βλεπουμε χαιλαιτ του σε ολη μας την ζωη....δεν μπαινει στο σακι
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 28.573
- Πόντοι
- 6.256
Πρεπει να σε εχει γαμησει απο το κωλο ο Φορτουνης δεν εξηγειται αλλιως η ψυχωση που εχεις....Ε,ναι δεν ειναι Φορτουνης να βγαλει γλωσσα εμενα η θεση μου ειναι αυτη...
Καθεται και παιζει οπου του πεις και ας μην μπορει.
Εχεις αποψη εσυ, ξεχασα. Τον ειδες εσυ να παιζει στην θεση 8 και καταλαβες οτι ο Καρβάλιο ειναι καλυτερος.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 35.157
- Πόντοι
- 5.506
αλλο το ενα και αλλο το αλλο...εγραψε ο τυπος λιγο πολυ οτι θα φυγουν καρβαλιο φαντιγκα........και ελ αραμπιΚαι ο μιστερ Μαρτινεθ σταματησε να του δινει χρονο. Κατσε να ερθει ο Γεναρης που ισως τον χρειαστεί, μιας και ο Ελ Καυλι θα πάει στο Αφρικανικο κυπελλο και θα μου τα κλασει τα αρχιδια...
λες και ο γιουσεφ δεν ειναι πια στην οικογενεια,λες και δεν θα βλεπουμε ποτε τον αραμπι να βαζει γκολ στο 100 σε μια απο της καλυτερες ομαδες του κοσμου....λες και τον γιουσεφ ελ αραμπι θα τον στειλουμε στα παλτα επειδη μεγαλωσε....εγω ειμαι ολυμπιακος ζεμπου.....τα αρχιδακια που βαζουν παιχτες που εγω εκλαψα μαζι τους τους βαζουν στο τρενο να φυγουν και νομιζουν οτι ειναι ολυμπιακοι τους γραφω στα παπαρια μου....
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 28.573
- Πόντοι
- 6.256
Εχουμε και το ματς Βραδυποριακος-Ταλαιπωριακος μπορει να παιζει εκει να μην σε παιρνουν τα ζουμια....αλλο το ενα και αλλο το αλλο...εγραψε ο τυπος λιγο πολυ οτι θα φυγουν καρβαλιο φαντιγκα........και ελ αραμπι
λες και ο γιουσεφ δεν ειναι πια στην οικογενεια,λες και δεν θα βλεπουμε ποτε τον αραμπι να βαζει γκολ στο 100 σε μια απο της καλυτερες ομαδες του κοσμου....λες και τον γιουσεφ ελ αραμπι θα τον στειλουμε στα παλτα επειδη μεγαλωσε....εγω ειμαι ολυμπιακος ζεμπου.....τα αρχιδακια που βαζουν παιχτες που εγω εκλαψα μαζι τους τους βαζουν στο τρενο να φυγουν και νομιζουν οτι ειναι ολυμπιακοι τους γραφω στα παπαρια μου....
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 28.573
- Πόντοι
- 6.256
Συμπαθης κλανοφασολακιας βλεποντας τον Ελ Αραμπι να φευγει με το τραινο.....
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 36.519
- Πόντοι
- 28.246
Μαζι μου ειμαι. Ο συγκεκριμενος ειναι κομματι της ιστοριας του Ολυμπιακου.αλλο το ενα και αλλο το αλλο...εγραψε ο τυπος λιγο πολυ οτι θα φυγουν καρβαλιο φαντιγκα........και ελ αραμπι
Απλως θα προτιμουσα να του εδινε χρονο ωστε να μην σκουριαζει τελειως. Εκτος αν μου βρει και μου φέρει παιχτη απο τον Δεκέμβρη και μου τον ετοιμαζει να τον εχει ετοιμο τον Γεναρη.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 28.573
- Πόντοι
- 6.256
ΑΕΚ Β φετος τυπε.....χοντρέ , ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ......
![]()
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 35.157
- Πόντοι
- 5.506
αντερεκαιγαμησουκαριολαανιωθηΕχουμε και το ματς Βραδυποριακος-Ταλαιπωριακος μπορει να παιζει εκει να μην σε παιρνουν τα ζουμια....![]()
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 41.418
- Πόντοι
- 6.756
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 28.573
- Πόντοι
- 6.256
Χαλασε το space τυπε;αντερεκαιγαμησουκαριολαανιωθη
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 36.519
- Πόντοι
- 28.246
Σου ξανα λεω εμενα δεν με εχει καρφωσει ο Φορτουνης αλλους εχει καρφωσει που τον αμφισβητησανΠρεπει να σε εχει γαμησει απο το κωλο ο Φορτουνης δεν εξηγειται αλλιως η ψυχωση που εχεις....![]()
Καλη ωρα εσενα σε εχουν καρφωσει πολλοι που τους εχεις κρινει πριν καν τους δεις. Ο τελευταιος ειναι ο Ελ Καυλι που στον καρφωσε.
Ελα να σου πω μερικα μυστικα. Δεν ειναι μονο ο Φορτουνης γαυρος υπαρχουν και αλλα παιδια που βγηκανε απο αυτην την ομαδα και ειναι γαυροι και πονανε την ομαδα.
Και για να σκασεις απο το κακο σου. Οχι το 2024 αλλα το 2025 τελειωνε το συμβολαιο του Ανδρουτσου. Του το ανανεωσε πριν κανα μηνα μεχρι το 2026! Αλλωστε και ο ιδιος δεν ηθελε να φυγει απο τον Ολυμπιακο παρα μονο αν του πουν φυγε!
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 35.157
- Πόντοι
- 5.506
ΝΑΙ ρε γκαριοληΧαλασε το space τυπε;![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 1K
Stories
Νέο!Horny bitch is here D: