Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 30.687
- Πόντοι
- 6.256
Τη μονη που λυπαμαι ειναι την Ολυμπια που τωρα που θα εχει τοσο ελευθερο χρονο θα της κανει το μουνι πηγαδι....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΒΑΣΙΛΑΡΕ!!!
γυρισες απο διακοπες?Τη μονη που λυπαμαι ειναι την Ολυμπια που τωρα που θα εχει τοσο ελευθερο χρονο θα της κανει το μουνι πηγαδι....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΒΑΣΙΛΑΡΕ!!!
ο μαλακας ο τακης εχει αποθρασυνθει.που θα πας στο εξοχικο στο νερακι?Οχι τωρα θα φυγω...![]()
![]()
![]()
Κανε ανασκολοσκοπηση τυπε και ενημερωσε με....ο μαλακας ο τακης εχει αποθρασυνθει.που θα πας στο εξοχικο στο νερακι?![]()
![]()
![]()

Δεν έχουν πολύ χρόνο και για αυτό γίνεται μαν,αν παίζαμε το σεμπτεμβρη στα παπάρια μας.Νομίζω ότι σε περίοδο προετοιμασίας είναι εγκληματικό τα συνεχόμενα και καθημερινά φιλικά.
![]()
Έλα μαν θα βγάλουν ανακοίνωση πότε θα κυκλοφορήσουνε,το 85% του γηπέδου θα έχει χωρητικότητα.και μόνο εμβολιασμενοι.εχουμε κανενα νεο για τα εισητηρια?ποτε ξεκινουν?τωρα τι πιστευετε να γινει?θα παρουμε παλι στις θεσεις μας?θα πηγαινουμε σε ολα τα παιχνιδια, η οπως ειπαν στην αρχη
κρατησε μου μια vvip.Έλα μαν θα βγάλουν ανακοίνωση πότε θα κυκλοφορήσουνε,το 85% του γηπέδου θα έχει χωρητικότητα.και μόνο εμβολιασμενοι.
Έχω κρατήσει ήδη μια.κρατησε μου μια vvip.![]()
Η παε θα μοιράσει τα διάρκειας σε όλους ανεξαρτήτως αν έχουν εμβολιαστεί. Από εκεί και πέρα είναι θέμα κυβέρνησης αν θα μπουν όλοι και στην δικιά του επιλογή του καθενός αν θα πάρει διάρκειας και δεν έχει εμβολιαστειΈλα μαν θα βγάλουν ανακοίνωση πότε θα κυκλοφορήσουνε,το 85% του γηπέδου θα έχει χωρητικότητα.και μόνο εμβολιασμενοι.
Δεν είναι έγκλημα γιατί πολυ απλά έχει αντικαταστησει την απογευματινή προπόνηση με φιλικά παιχνίδια. Άρα μπορούσαν να έχουν τραυματιστεί και στο οικογενειακό διπλοΝομίζω ότι σε περίοδο προετοιμασίας είναι εγκληματικό τα συνεχόμενα και καθημερινά φιλικά.
![]()
to troympakh poy einai aplyto ua mpei?Ανεβολιαστος δεν μπαίνει κανείς τυπε είχε βγάλει και ανακοίνωση πρόσφατα η ΠΑΕ.