tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.276
- Πόντοι
- 1.406
ΑΕΚ γεννιέσαι τυπε, δε γίνεσαι.Ο Καραγκιοζοπουλος σε εκανε ΑΕΚτζη τύπε?
ΑΕΚ γεννιέσαι τυπε, δε γίνεσαι.Ο Καραγκιοζοπουλος σε εκανε ΑΕΚτζη τύπε?
Ναι φυσικα θυμαμαι τις τεσσαρες πενταρες και εξαρες, δεν εχω παθει τιποταΔεν θα ελεγα οτι ειμαι "αντιολυμπιακος".
Οταν εκανε περσι το 1-2 ο Ολυμπιακος μεσα στην Αρσεναλ, το ειχα πανηγυρισει.
Οπως καθε μη φιλαθλος του Ολυμπιακου, αντιπαθησα συγκεκριμενες πρακτικες λιγο μετα το 2000.
Και δυστυχως καθε τοσο υπηρχαν συγκεκριμενες εικονες που επετειναν την αντιπαθεια μου.
Προχειρως θυμαμαι την υποθεση Βαλνερ, το χερι του Μανιατη και το γκολ του Κατσουρανη.
Αν πρεπει οπωσδηποτε να τοποθετησω καπου την παγιωση της ενοχλησης μου, θα την τοποθετούσα στην χρονια της υποθεσης Βαλνερ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο alex71 ειναι εκ πεποιθησεως ευγενης και δεν βριζει ποτέ
Προχείρως θυμάσαι και τεσσάρες πεντάρες εξάρες ;
ΑληθεςΑΕΚ γεννιέσαι τυπε, δε γίνεσαι.
Μαλιστα μαλιστα.ΑΕΚ γεννιέσαι τυπε, δε γίνεσαι.
Ακόμη θυμάμαι την κεφάλια πάνω στη γραμμή που την απέκρουσε ο αμυντικός τι θυμάμαι δηλαδή ούτε αυτόν που την έκανε ούτε αυτόν που το διώξε θυμάμαιΟ Καραγκιοζοπουλος σε εκανε ΑΕΚτζη τύπε?
θυμάσαι που έμενε?Ακόμη θυμάμαι την κεφάλια πάνω στη γραμμή που την απέκρουσε ο αμυντικός τι θυμάμαι δηλαδή ούτε αυτόν που την έκανε ούτε αυτόν που το διώξε θυμάμαι![]()
Αυτός που το έδιωξε Ιάσωνοςθυμάσαι που έμενε?
O Ντεταρι ηταν που πηγε για το γκολΑκόμη θυμάμαι την κεφάλια πάνω στη γραμμή που την απέκρουσε ο αμυντικός τι θυμάμαι δηλαδή ούτε αυτόν που την έκανε ούτε αυτόν που το διώξε θυμάμαι![]()
Θα δινόταν κόκκινη στον καλύτερο μέχρι εκείνη τη στιγμή παίκτη της ρεάλ (η υπόλοιπη ρεάλ σερνόταν), κατά πάσα πιθανότητα θα ισοφαρίζαμε με το πέναλτι και θα παίζαμε με παίκτη παραπάνω από το 1ο ημίχρονο. Οκ παίζαμε ενάντια σε ένα γεμάτο μπερναμπέου αλλά είχαμε αρκετές πιθανότητες.Ε μια μικρη αμφιβολια την εχω...σορυ κιολας
ρε τυπε, ενταξει ειπαμε να τρολαρουμε αλλα το παραπας.Θα δινόταν κόκκινη στον καλύτερο μέχρι εκείνη τη στιγμή παίκτη της ρεάλ (η υπόλοιπη ρεάλ σερνόταν), κατά πάσα πιθανότητα θα ισοφαρίζαμε με το πέναλτι και θα παίζαμε με παίκτη παραπάνω από το 1ο ημίχρονο. Οκ παίζαμε ενάντια σε ένα γεμάτο μπερναμπέου αλλά είχαμε αρκετές πιθανότητες.
Τι στο καλο, παντού ησουνα εσυ τοτε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οταν κλεισει εικοσαετια στις πουστιές και ο ΠΑΟΚ θα φροντισουμε να τον σιχαθουμε κι
Αυτο που βλεπει κανενας εκ πρωτης οψεως ειναι οτι δυο εκπροσωποι της χωρας μας μαζεψαν δεκα μπαλακια σε δυο ημερες στην Ισπανια
Τις ημερομηνίες δέστε
21-10 ο ΠΑΟΚ 22 ο Ολυμπιακός νας είχαν αναγκάσει τα μουνια να πάμε την ημέρα του αγώνα όχι πιο πριν για να μην συναντηθούμε πήγαμε μέσω ολλανδιας αν θυμάμαι καλά και τους πετύχαμε στο φεύγα
Ρε μαλακα είχαμε παιξει τρομερή μπάλα τότε μας σφάξανε στο γόνατοΑυτο που βλεπει κανενας εκ πρωτης οψεως ειναι οτι δυο εκπροσωποι της χωρας μας μαζεψαν δεκα μπαλακια σε δυο ημερες στην Ισπανια
Παραγκα τύπεΡε μαλακα είχαμε παιξει τρομερή μπάλα τότε μας σφάξανε στο γόνατο
Μουνας γελακιΠαραγκα τύπε

Γιατι υπαρχει ελληνικο ποδοσφαιρο?Αυτο που βλεπει κανενας εκ πρωτης οψεως ειναι οτι δυο εκπροσωποι της χωρας μας μαζεψαν δεκα μπαλακια σε δυο ημερες στην Ισπανια
Αν ο Μαρινακης ειχε κρατησει την περσινη ομαδα και ειχε παρει 2-3 παικτες, θα ειχε πιθανοτητεςΑ ρε Τάκη,τώρα θα σηκώνατε την κούπα,ποια Βιγιαρεαλ να πούμε![]()
τυπε ολυμπιακος εισαι?Κακά τα ψέματα είμαστε μακριά ακόμα. Αρκετά μακριά. Δε γίνεται δουλειά με 4-5 πολύ καλούς παίχτες, και τους άλλους μέτριους και σαπάκια...![]()
Ολυμπιακός είναι. Τυφλός δεν είναι όμως.τυπε ολυμπιακος εισαι?![]()
![]()
![]()