barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.449
- Πόντοι
- 5.506
φιλε μπιρλα σε καλω για κοκτειλ στην βιλα μου
Η μπισίνα είναι θερμαινόμενη θειούλη;
φιλε μπιρλα σε καλω για κοκτειλ στην βιλα μου
ενα αλλο μεγαλο ψεμα και παραπληροφορηση που κυκλοφορει εδω μεσα ειναι οτι ο αδερφος ατζελο τρωει πολυ...
φτανει πια με τα φεικ νιους
η μιση που ειναι για τους ντιντιδες. η αλλη μιση θερμοκρασια χωρουΗ μπισίνα είναι θερμαινόμενη θειούλη;
η μιση που ειναι για τους ντιντιδες. η αλλη μιση θερμοκρασια χωρου
πες τα αδελφέ...ενα αλλο μεγαλο ψεμα και παραπληροφορηση που κυκλοφορει εδω μεσα ειναι οτι ο αδερφος ατζελο τρωει πολυ...
φτανει πια με τα φεικ νιους
Βλέποντας την συνεχόμενα κάκιστη εικόνα της ομάδας,μου φαίνεται πως το περιβόητο ''μέχρι τέλους'' μόνο κακό έκανε.
Βλέποντας την συνεχόμενα κάκιστη εικόνα της ομάδας,μου φαίνεται πως το περιβόητο ''μέχρι τέλους'' μόνο κακό έκανε.
development ρε βοσκεΤα μαλακισμενα της αναπτυξιακής ομαδας στο μπασκετ ξανακερδισαν και έχουν ρεκόρ 4-1... :S
Πιστεύω να τους ενημέρωσε κανεις ότι δεν πρέπει να βγουν στις πρώτες θέσεις και να ξανά ανέβουμε κατηγορία...
development ρε κουρδεΤα μαλακισμενα της αναπτυξιακής ομαδας στο μπασκετ ξανακερδισαν και έχουν ρεκόρ 4-1... :S
Πιστεύω να τους ενημέρωσε κανεις ότι δεν πρέπει να βγουν στις πρώτες θέσεις και να ξανά ανέβουμε κατηγορία...
μην ανησυχεις τυπεΤα μαλακισμενα της αναπτυξιακής ομαδας στο μπασκετ ξανακερδισαν και έχουν ρεκόρ 4-1... :S
και εσειςμην ανησυχεις τυπε
ακομα τελευταιοι ειστε στη βαθμολογια
Μια χαρα τα λεει ο Καρπετοπουλος...το θεμα ειναι οτι τα αδερφακια εξαιτιας της κοντρας τους με το ραμολιμεντο τον πατερα τους δεν εχουν σαλιο αυτη τη περιοδο και ετσι δεν μπορεσαν να παρουσιασουν μια δυνατη ομαδα στην Ευρωλιγκα.

μυθικο πουλι ξερεις τον μυθικο προμηθεα? :Sμην ανησυχεις τυπε
Πες αλευρι ο Προμηθεας σε γυρευει,σε γαμησε θελω να πω.μην ανησυχεις τυπε