mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 173
- Like
- 10.090
- Πόντοι
- 16.746
θα τιμωρηθεις παράρτημα στην ώρα σου!θα πεσει η φαπα συννεφο παλι...μπρατσακια να παρετε

θα τιμωρηθεις παράρτημα στην ώρα σου!θα πεσει η φαπα συννεφο παλι...μπρατσακια να παρετε

είσαι έτοιμος 1 Δεκεμβρίου να ντυθείς ΒΑΖΕΛΟΣ???![]()
![]()
![]()
εσυ μωρη κουφαλα και για τα πετρελαια της μοσουλης να ειναι η συζητηση τον καημο του πουλιου εχειςθα πνιγείς να ησυχάσουμε?Πάρε και τον μαλάκα το πουλί μαζί δεν θα μας λείψει.![]()
εσυ μωρη κουφαλα και για τα πετρελαια της μοσουλης να ειναι η συζητηση τον καημο του πουλιου εχεις
ουτε παρατημενη γκομενα να ησουνα
η τριφυλλαρα θα μπει στα πλει ωχ, θα κανει κηδειες, και θα τερματισει 3ηΤυπε είσαι ένα βήμα πριν την 3η θέση που έλεγες....... αν γυρίσουμε ανάποδα τον βαθμολογικό πίνακα :S
η τριφυλλαρα θα μπει στα πλει ωχ, θα κανει κηδειες, και θα τερματισει 3η
δε βγαζουνε συμπερασματα απο τον Οκτωβριο για το τι θα γινει στο τελος των πλευ ωχ μωρη νευροσπαστη αρσενικη γρια που εκανες τον νεκρο σε κατι καδους

τα μονα που κλειδωνουνε ειναι οι κλειδαριες, τα λουκετα, οι ζωνες αγνοτητος και τα ακρα του αντιπαλου στα submissions του MMAκλειδωσε η 3η θεση....
πουλι 2019![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εσυ το ειχες πει...μην ψαχνω τωρα.τα μονα που κλειδωνουνε ειναι οι κλειδαριες, τα λουκετα, οι ζωνες αγνοτητος και τα ακρα του αντιπαλου στα submissions του MMA
το κλειδωσε το εχεις πει εσυ που εισαι γνωστος τρουμπακας
το πουλι εχει πει οτι θα βγουμε 3οι
εισαι τοσο λαλακης που επειδη το εχεις πει εσυ 100 φορες, νομιζεις οτι το εχω πει εγωεσυ το ειχες πει...μην ψαχνω τωρα.
εκτος απο μυθικο πουλι εισαι και διασκεδαστικο πουλι
πουλι εκτος το οτι εσυ το ειπες σκαμε κεντρο βαλε το στοιχημα στο κωλαρακι και θα μου κλασεις και 300 ευρω μαντρες αρχιδια....αντε καραβλαχεεισαι τοσο λαλακης που επειδη το εχεις πει εσυ 100 φορες, νομιζεις οτι το εχω πει εγω
εαν μου βρεις τη φραση σε δικο μου ποστ "κλειδωσε η τριτη θεση" χανω στοιχημα 300 ευρω, συναντιομαστε καπου στο κεντρο, τρως 2-3 βλαχικες γιατι μου τη μπαινεις και σου δινω το χρημα να το φας στην υγεια μου
κρακπουλι εκτος το οτι εσυ το ειπες σκαμε κεντρο βαλε το στοιχημα στο κωλαρακι και θα μου κλασεις και 300 ευρω μαντρες αρχιδια....αντε καραβλαχε
τον εσπασες πουλι?
η τριφυλλαρα θα μπει στα πλει ωχ, θα κανει κηδειες, και θα τερματισει 3η
δε βγαζουνε συμπερασματα απο τον Οκτωβριο για το τι θα γινει στο τελος των πλευ ωχ μωρη νευροσπαστη αρσενικη γρια που εκανες τον νεκρο σε κατι καδους

αναλυση χθεσινη δεν μας εκανες και ανησυχω.
με τον κεφτε στο στομα αναλυση δεν κανεις....
κλειδωσε η 3η θεση
πουλι 2019