Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε καθόλου τις προηγούμενες μέρες ή αν κάποιος από σας το άκουσε ή το διάβασε..
Πριν κάτι μέρες στη ραδιοφωνική εκπομπή του ο Καρπετόπουλος (σημειοτέον από τότε που πουλήθηκε ο σταθμός στον Αλαφούζο στήνει πάρτι όπως ο Μπάμπης , προφανώς με @@ τις μετοχές που ακόμα κρατάει ο Μπάμπης, και λέει , αλλά και γράφει χειρότερα και από τον ίδιο τον Χριστογλου ) μιλάει με τον Νικολακόπουλο. Τον ρωτάει για την υπόθεση και ο Νικολακόπουλος είναι κουμπωμένος , τον ρωτάει Κώστα το φοβάσαι εσύ ? Λέει ο Νικολακόπουλος τα γνωστά , εε όχι και να δούμε κτλ.
Και απαντάει ο Κάρπετ , θα σου πω εγώ , επειδή σε βλέπω ότι δε θες να μιλήσεις με ονόματα. Στον Ολυμπιακό θα έπρεπε να φοβούνται γιατί απέναντι έχουνε τον Κοντονή , που έχει αποδείξει και από άλλες υποθέσεις , εκτός ποδοσφαίρου ( υπήρξαν κάτι καταγγελίες κάποτε για ενδοοικογεννειακή βία στο κοντονέικο ) ότι είναι ιδιαίτερα εκδηκητικός σαν άνθρωπος , και δε νομίζω να αφήσει έτσι την εισβολή και διακοπή του δείπνου τη Μ. Δευτέρα..
Μάγκες αυτή η υπόθεση στήθηκε μεθοδικά , ο κόρακας δεν κατάφερε να μας βάλει στο χορτάρι , ούτε ο μπατσάκος με το ροπαλάκι του κατάφερε να δημιουργήσει είσοδο οπαδών . Περάσαμε λοιπόν στο τρίτο στάδιο , στα αποδυτήρια εκεί που δε βλέπει κανείς , ο λόγος μου στο λόγο σου. Προφανώς τα βίντεο της αστυνομίας δεν έδειξαν τίποτα και γι αυτό δεν αναφέρθηκαν πουθενά στην απόφαση.
Τι έγινε ..? Το δικαστικό θέατρο Κοντονή , παραμέρισε φύλλα αγώνα , εκθέσεις παρατηρητών και αστυνομίας. Δίκασε με βάση τα λόγια ενός και μόνο που εμφανίστηκε μετά με την ιδιότητα του βοηθού παρατηρητή. Ο πρώταιρος ανέντιμος βίος του γνωστός πλέον. Τον παρατηρητή τον διέγραψαν προς συμόρφωση των υπολοίπων. Οι δικαστές στην ουσία , σε αυτό το γελοίο και στημένο κατηγορητήριο βρήκαν τον Ολυμπιακό ένοχο απλά για να περάσουν το μύνημα του Κοντονή. Εξήντλησαν την αυστηρότητά τους σε αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο αλλά όπως και ο προϊστάμενός τους δεν είχανε τα αρχίδια να αφαιρέσουνε βαθμούς από τον Θρύλο.
Ακόμα και 1000€ πρόστιμο επειδή ακούστηκε η λέξη "μαλάκας" στα αποδυτήρια να μας ρίχνανε γι αυτό το κατηγορητήριο που ΕΣΤΗΣΕ ο Κοντονής με τα συνεταιράκια , θα ήταν σκάνδαλο.
Απλώς κάνουνε επικοινωνιακή πολιτική , και δήθεν επίδειξη δύναμης (στον ολυμπιακό..? τι ώωωωωωρα ??? ) .
ΑΡΧΙΔΙΑ να μας αφαιρέσουνε βαθμούς δεν έχουνε και γι αυτό δεν το κάνανε..