master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Οπως εμεις;Πως δηλαδη.Οταν νικησες την Αντερλχτ με 3 πεναλτι και αποβολες,εκλαιγες δηλαδη;χέσε μας ρε μαλάκα...
αν είχα νικήσει όπως εσείς χθες θα έκλαιγα !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οπως εμεις;Πως δηλαδη.Οταν νικησες την Αντερλχτ με 3 πεναλτι και αποβολες,εκλαιγες δηλαδη;χέσε μας ρε μαλάκα...
αν είχα νικήσει όπως εσείς χθες θα έκλαιγα !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οπως εμεις;Πως δηλαδη.Οταν νικησες την Αντερλχτ με 3 πεναλτι και αποβολες,εκλαιγες δηλαδη;

Σε περιπτωση που δεν το εχεις καταλαβει,μας χωριζουν περιπου 50 μυρια σε μπατζετ.τύπε χθες ο Ολυμπιακός με 9 παίκτες κράτησε την ανύπαρκτη κούλα στο 1-0
απλά είστε για τα πανηγύρια
βέβαια δεν στεναχωρήθηκα για την χθεσινή "ήττα"
ας νικήσει και καμιά φορά η κούλα το έχει ανάγκη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε περιπτωση που δεν το εχεις καταλαβει,μας χωριζουν περιπου 50 μυρια σε μπατζετ.
Το να πανυγηριζεις οτι κρατησες την ΑΕΚ στο 1-0 καταλαβαινεις και μονο σου πιστευω ποσο μικρη ομαδα
εισαι.

λαθος..εγω πανυγηριζω που σε εχω 16 βαθμούς κατω επειδή εχω 50 εκ. μπατζετ παραπανω..εσυ πανυγηριζεις που με κερδισες 1-0 αν και 16 ποντους ποσω...για ξανασκεψου ποια είναι η μικρη ομαδα λοιπον..Σε περιπτωση που δεν το εχεις καταλαβει,μας χωριζουν περιπου 50 μυρια σε μπατζετ.
Το να πανυγηριζεις οτι κρατησες την ΑΕΚ στο 1-0 καταλαβαινεις και μονο σου πιστευω ποσο μικρη ομαδα
εισαι.
λαθος..εγω πανυγηριζω που σε εχω 16 βαθμούς κατω επειδή εχω 50 εκ. μπατζετ παραπανω..εσυ πανυγηριζεις που με κερδισες 1-0 αν και 16 ποντους ποσω...για ξανασκεψου ποια είναι η μικρη ομαδα λοιπον..

Δεν θελει και πολυ σκεψη,εσεις ειστε η μικρη ομαδα.Εχει αποδειχτει πανηγυρικα αυτο,λαθος..εγω πανυγηριζω που σε εχω 16 βαθμούς κατω επειδή εχω 50 εκ. μπατζετ παραπανω..εσυ πανυγηριζεις που με κερδισες 1-0 αν και 16 ποντους ποσω...για ξανασκεψου ποια είναι η μικρη ομαδα λοιπον..
η μικρη ομαδα φαινεται επειδη μας κερδισες με 9 παιχτες και ειχες μικροτερο μπατζετ....Δεν θελει και πολυ σκεψη,εσεις ειστε η μικρη ομαδα.Εχει αποδειχτει πανηγυρικα αυτο,
οταν σε παρομοιες καταστασεις,και παντα με μικοτερο μπατζετ απο οτι εσεις,σε βιαζε με 3 γκολ
στην εδρα σου.Το βιντεο το ειδες.Με 9 παιχτες η ΑΕΚ τοτε,με πραγματικα ανυπαρκτα πεναλτι και αποβολες,
και ομως σας πηρε 3-1 με τους παιχτες σας να παιζουν τρομοκρατημενοι πασσουλες.

λογικη αεκτζη που εχει τρελαθεί από τις πουτσες δεκαετιων...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Αυτο καταλαβες εσυ;η μικρη ομαδα φαινεται επειδη μας κερδισες με 9 παιχτες και ειχες μικροτερο μπατζετ....![]()
![]()
![]()
και εμεις κερδίσαμε την λιβερπουλ με μικροτερο μπατζετ την χρονια που πηρε το τσουλου,αρα ημασταν μεγαλυτερη ομαδα από την λιβερπουλ τοτε...
λογικη αεκτζη που εχει τρελαθεί από τις πουτσες δεκαετιων...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

οταν εκραζα στην αρχη της χρονιας σεμπα ιντεγιε και καποιους αλλους μου τη λεγατε
τωρα ο αντυ κραζει τον ιντεγιε αλλα στην αρχη τον αποθεωναται ,προσωπικα επιμενω οτι ειναι λιγος
τεσπα
στο θεμα μας
προεχει να περασουμε με αντερλεχτ
να κερδισουμε παναθηναικο
και να πεσουμε με αεκ στο κυπελλο για το νταμπλ,αλλα με αεκ ημιτελικα η εστω τελικο
αμα γινουν αυτα τα 3 θα ειναι πολυ πετυχημενη χρονια,δυστυχως το αηττητο μας πειραξε ολους νομιζω οτι ηταν κατι εφικτο φετος ,δεν πειραζει
υγ να πει καποιος στον σιοβα να ξυριστει![]()