hustler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5.444
- Πόντοι
- 1.056
Μαλλον εσας εχει κανει κεραταδες που τον εχετε θεο,Αυτος κυκλοφοραει με την 420i και εσυ παραδιδεις πιτσες με το παπι.![]()
Και αντι για αντζουγιες βαζει γαυρο μαρινατο
Μαλλον εσας εχει κανει κεραταδες που τον εχετε θεο,Αυτος κυκλοφοραει με την 420i και εσυ παραδιδεις πιτσες με το παπι.![]()
2 μπορείς ονομαστικά παντα και πρεπει να πάρεις και τη κάρτα φίλαθλου 10 ευρώ για τον ερασιτέχνη αλλιως δεν σε αφήνει να πάρεις..μαγκες εχει κλεισει κανενας συνοπαδος εισητηρια μεσω ιντερνετ για ματς του τσουλου??????
μπορω με ενα λογαρισμο να αγορασω οσα εισιτηρια θελω(εννοειται σε διαφορετικα ονοματα το καθενα)?????![]()
![]()
![]()
![]()
2 μπορείς ονομαστικά παντα και πρεπει να πάρεις και τη κάρτα φίλαθλου 10 ευρώ για τον ερασιτέχνη αλλιως δεν σε αφήνει να πάρεις..
πάμε παρέα τυπε ωραία θα είναι...θα παρω εγω εισητιριο για Τορινο να με κανουνε και μελος![]()
θελω να κλεισω 3 εισητηρια...και οι 3 εχουμε καρτα φιλαθλου,την οποια την εβγαλα εγω μεσω ιντερνετ με τον λογαριασμο μου...μπορω με τον ιδιο λογαριασμο να βγαλω 3 εισητηρια οσες καρτε εβγαλα?????δηλαδη να μπω με τα στοιχεια μου και να κλεισω 3 θεσεις σε διαφορετικα ονοματα εννοειται ή πρεπει να κανω 2 ξεχωριστου λογαριασμους????2 μπορείς ονομαστικά παντα και πρεπει να πάρεις και τη κάρτα φίλαθλου 10 ευρώ για τον ερασιτέχνη αλλιως δεν σε αφήνει να πάρεις..
μέχρι 2 μπορείς μπορεί να ανοίξει ένας φίλος σου και να πάρετε και το 3 εισιτήριο.θελω να κλεισω 3 εισητηρια...και οι 3 εχουμε καρτα φιλαθλου,την οποια την εβγαλα εγω μεσω ιντερνετ με τον λογαριασμο μου...μπορω με τον ιδιο λογαριασμο να βγαλω 3 εισητηρια οσες καρτε εβγαλα?????δηλαδη να μπω με τα στοιχεια μου και να κλεισω 3 θεσεις σε διαφορετικα ονοματα εννοειται ή πρεπει να κανω 2 ξεχωριστου λογαριασμους????
ρε μλακα δικα σου λογια ειναι γιατι παρεξηγιεσαι;Μαλλον εσας εχει κανει κεραταδες που τον εχετε θεο,Αυτος κυκλοφοραει με την 420i και εσυ παραδιδεις πιτσες με το παπι.![]()

και καπακι βελιγραδι μπασκετ με ερυθρο παρασκευη.....!!!!!
οι κωλοι ηταν ξουρισμενοι πριν τον αγωνα η επεσε η ξουρα στο τελος?το σκουπιδι συνεχιζει να προκαλει
μαζι με τον σλογκαν του βαζελετα....οι ''χιουμοριστες''
τωρα πρεπει να γελασουμε με αυτη τη ''γελοιγραφια''
εσεις γελατε;γιατι εγω μαλλον να ξερασω με τον αρρωστο μου κανει
www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10960&subid=2&pubid=129861561]http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10960&subid=2&pubid=129861561[/url]
το σκουπιδι συνεχιζει να προκαλει
www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10960&subid=2&pubid=129861561]http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10960&subid=2&pubid=129861561[/url]
Ναι ναι ξέρουμε είναι ΚΑΡΓΑ αντι-ολυμπιακός. Γιατί όμως δε βάζεις το το σκίτσο που έκανε μετά τη τη νίκη του ΟΣΦΠ επι της Ατλέτικό; Έτσι για να δουν όλοι πέρα πάσης αμφιβολίας πόσο αντι-ολυμπιακός είναιτο σκουπιδι συνεχιζει να προκαλει
Ναι ναι ξέρουμε είναι ΚΑΡΓΑ αντι-ολυμπιακός. Γιατί όμως δε βάζεις το το σκίτσο που έκανε μετά τη τη νίκη του ΟΣΦΠ επι της Ατλέτικό; Έτσι για να δουν όλοι πέρα πάσης αμφιβολίας πόσο αντι-ολυμπιακός είναι