Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 218K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (0 μέλη και 52 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
10.988
Πόντοι
27.285
Σημείωση/επεξήγηση: το παραπάνω post ήταν για το βόλεϊ γυναικών.  :grin:

Hristidis 7

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
17
Like
731
Πόντοι
5.123
ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙ

[move][size=50pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size][/move]

Με νίκη δική σας ή ήττα με 3-2 ήσασταν πρώτοι. Όμως ανοίξατε σαν καλές πουτάνες που είσαστε τα σκέλια σας και σας γαμήσαμε Οθωμανικά. Και όχι μπαμ και κάτω σαν το πρώτο σετ. Άργα. Βασανιστικα. Σαδιστικά. Να πλησιάζετε στην πηγή να πιείτε νερό και τελικα να πίνετε τα χύσια μας. Σκουπιστείτε τώρα γαμιόλες
σηκω φυγε ρε μαλακα απο δω μη σε στειλω για μπανιο που τολμας να χυνεις στο μεγαλυτερο χυτηριο της χωρας...
μαλακα...εξαφανισου  :s&m_3:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
7
Πόντοι
16
@gregory. Ξεχνάς κάτι. α. Μεθαύριο παίζουμε για το κύπελλο και β. και πέρσυ μια από τα ίδια ήταν. Μήπως θυμάσαι την κατάληξη ?

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
@gregory. Ξεχνάς κάτι. α. Μεθαύριο παίζουμε για το κύπελλο και β. και πέρσυ μια από τα ίδια ήταν. Μήπως θυμάσαι την κατάληξη ?

Έλα μωρέ ασχολείσαι και εσύ με τους μαλάκες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα...

gregory35

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
4.473
Πόντοι
3.535
σηκω φυγε ρε μαλακα απο δω μη σε στειλω για μπανιο που τολμας να χυνεις στο μεγαλυτερο χυτηριο της χωρας...
μαλακα...εξαφανισου  :s&m_3:
Χυτήριο εννοείς τον Πειραιά; Εκεί που πάνε και μαζεύονται από τις γύρω περιοχές και χύνουν. Αλλιώς σπερματοδοχειο.    ;)

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ Α-Π-Ο-Λ-Υ-Τ-Α  :grin:

Υ.Γ Καλή βδομάδα

gregory35

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
4.473
Πόντοι
3.535
α. Να ξεκαθαρίσω κάτι. Με το βόλευ ΓΕΝΙΚΑ δεν ασχολούμε. Ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Όλα τ άλλα για μένα αθλήματα είναι για καζούρα. Ασφαλώς και έχω διαρκείας γι όλα τ αθλήματα της ομάδας, ακόμα και αν λόγο απόστασης δε μπορώ να πάω σε κανένα απ αυτά, αλλά δεν ασχολούμαι μ όλα. Θα ήθελα να παω να δω όμως χαντμπολ να πω την αλήθεια και ας το θεωρώ τελείως χαζό σαν άθλημα
β. Πέρσι ΔΕΝ ήταν μια από τ ίδια (απ όσο μπορώ να ξέρω). Δε σας πείραμε τη πρώτη θέση στη τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας. Εσεις στο τέλος γυρίσατε ολόκληρη τη σειρά και μπράβο στις κοπέλες. Θυμάσαι όμως πόσο πολύ μας είχατε πρήξει τ αρχίδια για τη μεγάλη φανέλα της ομάδας που έδειξε χαρακτήρα και τέτοια μόνο οι μεγάλες ομάδες κάνοουν κτλπ; Τώρα που έγινε, στη κανονική διάρκεια, τ ίδιο λέμε και εμείς ΑΚΡΙΒΩΣ τ ίδια που λέγατε και εσείς. Μη ξεχνάς ότι θέλατε ΜΟΛΙΣ 2 σετ για να διασφαλίσετε τη 1η θέση και δε πήρατε ΟΥΤΕ ΕΝΑ.

Hristidis 7

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
17
Like
731
Πόντοι
5.123
www.gazzetta.gr/volleyball/article/598920/olympiakos-zoygkla-me-anohi-tis-astynomias]http://www.gazzetta.gr/volleyball/article/598920/olympiakos-zoygkla-me-anohi-tis-astynomias[/url]
μαλακες και κοτες  :jerking:
δεν εχετε καταλαβει για ποια ομαδα μιλατε....εμεις δεν ειαστε λαγοι να μυξοκλαιμε ...να μιλαμε για ριζουπολες και αρχιδιες...
σας γαμησανε και....ΤΕΛΟΣ...
τωρα οσον αφαορα την εξεδρα ΜΑΛΑΚΕΣ να τα βαλετε με τους δικους μας του φλωρους που κανουν στο βολλευ κατι αοσμες και ξενερωτες εξεδρες και βγαλτε το καπελλο στην τεραστια εξεδρα που κανουν οι αεκτζηδες ...θες απο διψα θες απο στερηση το γηπεδο ειναι κολαστηριο...
τωρα τα κυριλικια και το φταιει η αστυνομια ,ο παρατηρητης και αρχιδια καπαμα ειναι για αδυνατους και για ανημπορους...
εχετε παραπονα απο την ''φιλοξενια'';;
μαζι σας ...βαλτε τους στο επομενο ματς να περασουν τα ιδια και χειροτερα...
μπορειτε;;καντε το...
δεν μπορειτε;;τουμπεκιαστε παραδεχτειτε αυτοιυς που το μνπορουν και αφηστε τα κλαματα και τις ανακοινωσεις παραπονων...
φερτε τους ρεντη και βιαστε τους...και εγω θα σας πω μπραβο...
τωρα με τα σαλιαρισματα σας λεω οτι ειστε μαλακες και σιγουρα οτι δεν αξιζετε για μπροστινοι σε κανενα αθλημα του μεγαλυτερου συλλογου στην ελλαδα...
συγχαρητηρια στους αεκτζηδες για την εξεδρα κολαση και αν ξεφυγε και λιγο δεν τρεχει τιποτα...ολα δεν μπορουν να γινουν τελεια....ξανα μπραβο για την κερκιδα σε αντιθεση με τις δικες αναιμικες εξεδρες στο μελινα μερκουρη...
με λενε χρηστιδη και εχω μναθει στη ζωη μου να αναγνωριζω την ανωτεροτητα...
οποιος μπορει ας κανει την ιδια εξεδρα  ;)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
200
Πόντοι
676
Η καινουργια θεωρια συνομωσιας ειναι οτι επρεπε ο βαλντεζ να βαλει τα γκολ ωστε να πειστουν οι φιλαθλοι οτι δεν θελει ενισχυση το καλοκαιρι ο Ολυμπιακος στην επιθεση. Και οτι ηθελε ενα μεγαλο σκορ για να ξεχασουν οι φιλαθλοι τις προηγουμενες βδομαδες.
Ηθελε τρομερη βοηθεια ο Ολυμπιακος να νικησει με μεγαλο σκορ τον Εργοτελη.  :jerking:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.360
Πόντοι
506
δε μπορω να συνελθω....η φαση στο 3:33.... :headbang: :headbang: :headbang:

pavlosyn

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
www.gazzetta.gr/volleyball/article/598920/olympiakos-zoygkla-me-anohi-tis-astynomias]http://www.gazzetta.gr/volleyball/article/598920/olympiakos-zoygkla-me-anohi-tis-astynomias[/url]
μαλακες και κοτες  :jerking:
δεν εχετε καταλαβει για ποια ομαδα μιλατε....εμεις δεν ειαστε λαγοι να μυξοκλαιμε ...να μιλαμε για ριζουπολες και αρχιδιες...
σας γαμησανε και....ΤΕΛΟΣ...
τωρα οσον αφαορα την εξεδρα ΜΑΛΑΚΕΣ να τα βαλετε με τους δικους μας του φλωρους που κανουν στο βολλευ κατι αοσμες και ξενερωτες εξεδρες και βγαλτε το καπελλο στην τεραστια εξεδρα που κανουν οι αεκτζηδες ...θες απο διψα θες απο στερηση το γηπεδο ειναι κολαστηριο...
τωρα τα κυριλικια και το φταιει η αστυνομια ,ο παρατηρητης και αρχιδια καπαμα ειναι για αδυνατους και για ανημπορους...
εχετε παραπονα απο την ''φιλοξενια'';;
μαζι σας ...βαλτε τους στο επομενο ματς να περασουν τα ιδια και χειροτερα...
μπορειτε;;καντε το...
δεν μπορειτε;;τουμπεκιαστε παραδεχτειτε αυτοιυς που το μνπορουν και αφηστε τα κλαματα και τις ανακοινωσεις παραπονων...
φερτε τους ρεντη και βιαστε τους...και εγω θα σας πω μπραβο...
τωρα με τα σαλιαρισματα σας λεω οτι ειστε μαλακες και σιγουρα οτι δεν αξιζετε για μπροστινοι σε κανενα αθλημα του μεγαλυτερου συλλογου στην ελλαδα...
συγχαρητηρια στους αεκτζηδες για την εξεδρα κολαση και αν ξεφυγε και λιγο δεν τρεχει τιποτα...ολα δεν μπορουν να γινουν τελεια....ξανα μπραβο για την κερκιδα σε αντιθεση με τις δικες αναιμικες εξεδρες στο μελινα μερκουρη...
με λενε χρηστιδη και εχω μναθει στη ζωη μου να αναγνωριζω την ανωτεροτητα...
οποιος μπορει ας κανει την ιδια εξεδρα  ;)
Κριτικος του καναπε.
Ολο το ποστ ειναι μια μπουρδα ενος μπουλη.
Δηλαδη τι μας λες ρε μεγαλε οτι τα χανουμια γεμισαν ενα γηπεδο 2000 θεσεων και καναν κολαση ενα ματσ βολει γυναικων που στο το τελος της σεζον θα εχουν την ιδια καταληξη με περσι????
Λοιπον ακου και μαθε,αν θες να κανεις κουλτουρα παρε το κασκολακι και πηγαινε γηπεδο,αν δεν ξερεις που πεφτει το Μελινα Μερκουρη πες μου να σου πω.
Εμεις που βαραμε 20ωρα στα πουλμαν δεν μιλαμε και εσεις που εχετε βγαλει καλους στον κωλο απο τους καναπεδες βγαζετε γλωσσα.
Εμεις θελουμε πατερα εφοπλιστη για να ακολουθαμε τον Θρυλο σε ολες τις διοργανωσεις κι τα χανουμια και τα καθε χανουμια ενα ματς περιμενουν σε ολη τη σεζον να κανουν κερκιδα και οι πουθεναδεςς τους κανουν αβαντα οτι εχουν λαο.Υπαρχουν παιδια που μαζευουν τα ευρακια να ακολουθησουν την ομαδα σε μπαλα,μπασκετ,βολει κτλ και οι μαλακες τους την λενε λες και εχουν κανα πηγαδι με λεφτα για να πηγαινουν εκδρομες και γηπεδα.
Ντροπη ρε μαλακα πουθενα.

Hristidis 7

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
17
Like
731
Πόντοι
5.123
Κριτικος του καναπε.
Ολο το ποστ ειναι μια μπουρδα ενος μπουλη.
Δηλαδη τι μας λες ρε μεγαλε οτι τα χανουμια γεμισαν ενα γηπεδο 2000 θεσεων και καναν κολαση ενα ματσ βολει γυναικων που στο το τελος της σεζον θα εχουν την ιδια καταληξη με περσι????
Λοιπον ακου και μαθε,αν θες να κανεις κουλτουρα παρε το κασκολακι και πηγαινε γηπεδο,αν δεν ξερεις που πεφτει το Μελινα Μερκουρη πες μου να σου πω.
Εμεις που βαραμε 20ωρα στα πουλμαν δεν μιλαμε και εσεις που εχετε βγαλει καλους στον κωλο απο τους καναπεδες βγαζετε γλωσσα.
Εμεις θελουμε πατερα εφοπλιστη για να ακολουθαμε τον Θρυλο σε ολες τις διοργανωσεις κι τα χανουμια και τα καθε χανουμια ενα ματς περιμενουν σε ολη τη σεζον να κανουν κερκιδα και οι πουθεναδεςς τους κανουν αβαντα οτι εχουν λαο.Υπαρχουν παιδια που μαζευουν τα ευρακια να ακολουθησουν την ομαδα σε μπαλα,μπασκετ,βολει κτλ και οι μαλακες τους την λενε λες και εχουν κανα πηγαδι με λεφτα για να πηγαινουν εκδρομες και γηπεδα.
Ντροπη ρε μαλακα πουθενα.
δεν προκειται να μπω σε αντιπαραθεση με ενα παιδι που κατα δηλωση του (και οφειλω να σε πιστεψω)
ακολουθει την ομαδα παντου...μονο να σε σεβαστω μπορω και να σου πω οτι εκει που εισαι ημουνα αρα σε καταλαβαινω απολυτα(κατα δηλωση μου φυσικα αν θελεις με πιστευεις)
εννοειται οτι τα σχολια μου δεν πηγαιναν στους ΠΑΡΟΝΤΕΣ (αν ειναι δυνατον) αλλα μαλλον στους ΑΠΟΝΤΕΣ και περισοτερο στον συντακτη της ανακοινωσης που μου θυμισε βαζελο μετα την ριζουπολη...
αδερφε ...εμεις χτες παιξαμε σε μια εδρα κολαση και τα χανουμια και τα βαζελια παιζοιυν στο μελινα μερκουρη σε παιδικη χαρα...
αυτο ειναι ενα γεγονος...το γιατι συμβαινει ειναι αλλο θεμα αλλωστε και μονος μου μιλησα για στερηση κλπ κλπ...
αλλα το θεμα ειναι οτι συμβαινει....και αφου συμβαινει καλο θα ειναι ο συντακτης της ανακοινωσης αντι να βγαζει βαζελιστικες αδερφιστικες ανακοινωσεις να κοιταξει πως να μην συμβαινει...αλλοιως ας το βουλωσει///
αδερφε δεν υπαρχει ολυμπιακομετρο δεν θα πω οτι ειμαι η αγαπαω την ομαδα πιο πολυ απο σενα αλλα θα πω οτι την αγαπαω-ποναω το ιδιο με σενα ακομα αν θες και λιγο λιγοτερο....
αλλα η αληθεια παει μπροστα...τι θες τωρα να σου πω...ναι δεν παω στο μελινα μερκουρη ,κρινε με γιαυτο θα το δεχτω αλλα οτι τα χανουμια το κανουν κολαση και εμεις νηπιαγωγειο ειναι μια πραγματικοτητα...
ειμαι κριτικος το δεχομαι,ναι θα επρεπε να ειμαι εκει αλλα οσο μαλακας και αν ειμαι εγω δεν αλλαζει αυτη η πραγματικοτητα...
ξαναλεω σεβομαι απολυτα και υποκλινομ,αι απολυτα στα παιδια της 7 που ξερω οτι ματωνουν οικονομικα για να υποστηριξουν τοσα πολλα τμηματα παντου...
και σου ξαναλεω....οι δικοι μου χαρακτηρισμοι πανε στους αποντες και φυσικα οχι στους παροντες που ομως δεν φτανουν για να φτιαξουν κολαση...
αδερφε ειμαι παλια ιστορια στην 7 και μπορω να συζητησω και να αναλυσω πολλους λογους που αυτη τη στιγμη η 7 δεν ΄΄καιει΄΄
δεν ειναι ομως του παροντος...
ηρεμησε και συνεχισε να υποστηριζεις την ομαδα....

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
7
Πόντοι
16
Να και μια φορά που δεν μπορώ να πάρω θέση.
Respect και στους δύο.

pavlosyn

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
δεν προκειται να μπω σε αντιπαραθεση με ενα παιδι που κατα δηλωση του (και οφειλω να σε πιστεψω)
ακολουθει την ομαδα παντου...μονο να σε σεβαστω μπορω και να σου πω οτι εκει που εισαι ημουνα αρα σε καταλαβαινω απολυτα(κατα δηλωση μου φυσικα αν θελεις με πιστευεις)
εννοειται οτι τα σχολια μου δεν πηγαιναν στους ΠΑΡΟΝΤΕΣ (αν ειναι δυνατον) αλλα μαλλον στους ΑΠΟΝΤΕΣ και περισοτερο στον συντακτη της ανακοινωσης που μου θυμισε βαζελο μετα την ριζουπολη...
αδερφε ...εμεις χτες παιξαμε σε μια εδρα κολαση και τα χανουμια και τα βαζελια παιζοιυν στο μελινα μερκουρη σε παιδικη χαρα...
αυτο ειναι ενα γεγονος...το γιατι συμβαινει ειναι αλλο θεμα αλλωστε και μονος μου μιλησα για στερηση κλπ κλπ...
αλλα το θεμα ειναι οτι συμβαινει....και αφου συμβαινει καλο θα ειναι ο συντακτης της ανακοινωσης αντι να βγαζει βαζελιστικες αδερφιστικες ανακοινωσεις να κοιταξει πως να μην συμβαινει...αλλοιως ας το βουλωσει///
αδερφε δεν υπαρχει ολυμπιακομετρο δεν θα πω οτι ειμαι η αγαπαω την ομαδα πιο πολυ απο σενα αλλα θα πω οτι την αγαπαω-ποναω το ιδιο με σενα ακομα αν θες και λιγο λιγοτερο....
αλλα η αληθεια παει μπροστα...τι θες τωρα να σου πω...ναι δεν παω στο μελινα μερκουρη ,κρινε με γιαυτο θα το δεχτω αλλα οτι τα χανουμια το κανουν κολαση και εμεις νηπιαγωγειο ειναι μια πραγματικοτητα...
ειμαι κριτικος το δεχομαι,ναι θα επρεπε να ειμαι εκει αλλα οσο μαλακας και αν ειμαι εγω δεν αλλαζει αυτη η πραγματικοτητα...
ξαναλεω σεβομαι απολυτα και υποκλινομ,αι απολυτα στα παιδια της 7 που ξερω οτι ματωνουν οικονομικα για να υποστηριξουν τοσα πολλα τμηματα παντου...
και σου ξαναλεω....οι δικοι μου χαρακτηρισμοι πανε στους αποντες και φυσικα οχι στους παροντες που ομως δεν φτανουν για να φτιαξουν κολαση...
αδερφε ειμαι παλια ιστορια στην 7 και μπορω να συζητησω και να αναλυσω πολλους λογους που αυτη τη στιγμη η 7 δεν ΄΄καιει΄΄
δεν ειναι ομως του παροντος...
ηρεμησε και συνεχισε να υποστηριζεις την ομαδα....
Αδελφε τα μπινελεκια δεν πηγαιναν μονο σε εσενα αλλα εχω βαρεθει τα λογια του ιντερνετ,αυτοι που τραγουδουν τα πεσιματα κανουν κριτικη αντι να βαλουν κωλο κατω και να πανε γηπεδο,"δεν ειματε οπως παλια" λενε αλλα ομως που ουτε παλια ηταν μεσα αυτοι,αλλοι γραψαν ιστορια και καποιοι την καπηλευονται.Καβλα οπως παλια δεν υπαρχει οπως παλια αλλα ουτε και φραγκα-χρονος θα πω εγω.Οι ανυπαρκτοι βλεπουν τα τμηματα τους να καταρεουν,δεν πατανε πουθενα και περιμενουν ενα ματς με το θρυλο να ριξουν κανα βαρελοτο λες και ειναι πασχα.Aυτοι που περιμενουν να κλωτσησουν καμια γυναικα σε αγωνα γυναικιου βολει οπως περσι για να δειξουν τη μαγκια τους,αυτοι που πινουν καμια μαλαματινα παραπανω και τους χαλαει και προσπαθουν να ριξουν καμια πετρα στο πουλμαν της αποστολης μπας και βγαλουν κανα καινουργιο συνθημα την προηγουμενη εβδομαδα στο φαιναλ φορ στη Καλαματα ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ,και οι δικοι μας οι που δεν κανουν κερκιδα πια ηταν ΕΚΕΙ.Μπορει  τα τελευταια 2-3 χρονια να εχουμε ελειψη οργανωσης (γιατι αυτο ειναι που φταει για την ελλειψη παθους) αλλα να εισαι σιγουρος οτι εκει εξω ακομα μας τρεμουν,αυτοι το ξερουν καιρος να το μαθουν και οι δικοι μας.

dimis74

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
26
Πόντοι
14.425
δεν έχω καταλάβει τίποτα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
58
Πόντοι
166
δεν ειναι απαραίτητο.

πάει ο Σταύρος. Μεγάλη μορφή. Μεγάλη μαλακία του που πούλησε στον κοσκωτά...αλλά πού να ήξερε κι αυτός

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom