Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (0 μέλη και 55 επισκέπτες)

Mystery X

Μέγας
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
10.517
Πόντοι
3.506
Δλδ αν κανει η αεκ 2 ηττες κ μεις με τις μπουγατσες 3 νικες ισοβαθμουμε κορυφη 3 ομαδες? :confused:
Κ τοτε ποιος το παιρνει ρε? Αυτο το σκεφτηκες?
Τι πρεμιερ λιγκ και αρχιδια...
Μονο σουπερ λιγδα...... :headbaning1::headbaning1:
Πως θα κάνουμε 3 νικες με τις μπουγάτσες αφου και παίζουμε ξανά μεταξυ μας?

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
31.138
Πόντοι
4.936
Η πλάκα είναι ότι και με 3/3 έχουμε κάποιες ελπίδες να το πάρουμε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν πείθουμε

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
892
Πόντοι
96
Η πλάκα είναι ότι και με 3/3 έχουμε κάποιες ελπίδες να το πάρουμε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν πείθουμε
Δεν παίζουμε ποδόσφαιρο αδελφέ και δεν παίξαμε όλη την χρονιά εκτός από κάποια ματς στην Ευρώπη, όχι όλα)

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
31.138
Πόντοι
4.936
Δεν παίζουμε ποδόσφαιρο αδελφέ και δεν παίξαμε όλη την χρονιά εκτός από κάποια ματς στην Ευρώπη, όχι όλα)
Το ξέρω φίλε για αυτό και θέλω να βγούμε 3οι. Οι άλλοι δύο τουλάχιστον κάτι έκαναν. Εμείς μόνο σέντρες

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
15.827
Πόντοι
3.556
Βλέποντας ποιοι παίζουν ημιτελικά Europa League, αναρωτιέμαι αν η ομάδα που πήρε το conference, θα μπορούσε να το σήκωνε, με σοβαρές κινήσεις

Το παχύδερμο μας έφερε ότι περίσσεψε από τα άλλα μαγαζιά του.

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
892
Πόντοι
96
Το ξέρω φίλε για αυτό και θέλω να βγούμε 3οι. Οι άλλοι δύο τουλάχιστον κάτι έκαναν. Εμείς μόνο σέντρες
Σε αυτό θα διαφωνήσω λίγο ....ο Ολυμπιακός δίνει δικαιώματα πάντα, και μιλάω για τα αγωνιστικά

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
892
Πόντοι
96
Βλέποντας ποιοι παίζουν ημιτελικά Europa League, αναρωτιέμαι αν η ομάδα που πήρε το conference, θα μπορούσε να το σήκωνε, με σοβαρές κινήσεις

Το παχύδερμο μας έφερε ότι περίσσεψε από τα άλλα μαγαζιά του.
Η Μπράγκα του Ορτα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.476
Πόντοι
28.246
Το καλοκαίρι γυρίζουν Φορτουνης,Μασουρας, Πνευμονιδης, Παπακανελος. Θα υπάρχει ελληνοποίηση όχι μεταγραφές αεροδρομίου...
Πνευμονιδης τον έστειλε για ενάμιση χρόνο τον Γενάρη στον Ατρόμητο. Βέβαια αυτό σπάει θα μου πεις...

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.692
Πόντοι
13.116
Πως θα κάνουμε 3 νικες με τις μπουγάτσες αφου και παίζουμε ξανά μεταξυ μας?
Μου το γαμησες τωρα... Κ το ειχα σκεφτει τοσο ωραια....:grin:.αναγκαστηκα να το σβησω... Φτου!

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
31.138
Πόντοι
4.936
Πνευμονιδης τον έστειλε για ενάμιση χρόνο τον Γενάρη στον Ατρόμητο. Βέβαια αυτό σπάει θα μου πεις...
Για 1,5 είναι; Δεν το ήξερα, αν και σπάνε αυτά όπως είπες. Θα ακούσουμε πολλή ελληνοποίηση. Αθανασίου από ΟΦΗ, Λιατσικουρα σαν νέο Μουζακίτη, πιθανό δανεισμό Κωστούλα. Μέχρι και για δανεισμό Ιωαννίδη είμαι έτοιμος...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.476
Πόντοι
28.246
Για 1,5 είναι; Δεν το ήξερα, αν και σπάνε αυτά όπως είπες. Θα ακούσουμε πολλή ελληνοποίηση. Αθανασίου από ΟΦΗ, Λιατσικουρα σαν νέο Μουζακίτη, πιθανό δανεισμό Κωστούλα. Μέχρι και για δανεισμό Ιωαννίδη είμαι έτοιμος...
Αυτά που σου σημείωσα με bold τα περιμένω και εγω. Τον Κωστούλα το έχω πιο σίγουρο.

Αθανασίου ίσως τον αφήσει στον ΟΦΗ και ίσως του στείλει και Λιατσικουρα μαζί και άλλους από την Β ομάδα, να παίξουν Ευρώπη με τους Κρητικούς. Παίζει να του αγοράσει και τον Θεοδοσουλακη και να τον αφήσει εκεί δανεικο.Έχει και τις συμμαχίες να φροντισει ο χοντρουλιακας βλέπεις...:coffee:

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.692
Πόντοι
13.116
Άλλο πράγμα η υποστήριξη στο σύλλογο και το συναίσθημα και άλλο δεν θα πω κριτική αλλά διαπιστώσεις....κάποτε στα πέτρινα χρόνια τσακωνομουν με ένα φίλο μου Ολυμπιακός και αυτός αλλά πήγαινε σε όλα τα εντός ,του έλεγα ότι Ολυμπιακός είναι το πρώτο μαγαζί γωνία και μου έλεγε ότι είναι ιδέα ....έτσι δυστυχώς βλέπουν τις ομάδες οι πρόεδροι πλέον επενδυτές....από ένα σημείο και πέρα δεν γίνεται να μην έχεις μάθει πως παίζεται το παιχνίδι οπότε λάθη τέτοιου είδους δεν συγχωρούνται....κάθε καλοκαίρι το ίδιο τροπάριο ειδικά αυτό που μας πέρασε ήταν πολύ διδακτικό μέχρι το 15Αυγουστο σχεδόν καμία μεταγραφή .....κανένα διοικητικό πλάνο κανένας στρατηγικός σχεδιασμός τη μία λέμε θέλουμε παιδιά από τις ακαδημίες την άλλη παίρνουμε από την κινδυνεύουσα Ρίο ΑΒΕ παίχτες που σχεδόν κινδύνευε τον Γενάρη... οπότε κάποιος λέει κάτι σωστό και σοβαρό είτε είναι αντιολυμπιακος είτε είναι βαζελογαυρος είτε είναι του καναπέ και όλα αυτά τα χαριτωμενα....ο πρόεδρος ποτέ δεν φταιει και ποτέ του δεν έχει παραδεχτεί είτε δημόσια είτε ιδιωτικά ότι φταίει,ένα μεγάλο εγώ και τίποτε άλλο....ψωνίστηκε ότι θα γίνει οτι και οι Άραβες που έχουν τρία τέσσερις ομάδες, χαριεντιζεται με Τζέφεριν και νομίζει ότι μπήκε στην ελίτ του ποδοσφαίρου....δυστυχώς χωρίς να υιοθετώ την άποψη της ψωροκωστενας, 10-15 ομάδες είναι η ελίτ και πολλές λέω,καμια 20ρια πιο κάτω και μετά οι υπόλοιπες ,θέλει σταθερό πλάνο για να μπεις και μείνεις στην δεύτερη κατηγορία, πλάνο που μια το φτιάχνει και μια το κατεδαφίζει ο πρόεδρος....ουσιαστικά σοβαρές μεταγραφές έχουν να γίνουν επί τεχνικού διευθυντή Πέδρο Άλβες όταν ήρθαν Καρμο Τσικινιο Ορτα( αυτός δεν μας έκανε τελικά ....) και ένας προπονητής με παλιά ρομαντικά μυαλά που βλέπει το ποδόσφαιρο αλλιώς ( δεν το λέω με αρνητική χροιά) που τιμάει το συμβόλαιο του που δουλεύει και πιστεύει στα ποδοσφαιρικά παιδιά του ,που του φόρτωσε ο επενδυτής ότι ναναι (απόδειξη κάνεις δεν έχει προσφέρει απο τις μεταγραφές ακόμα και ο Ποντενσε που είναι καρικατούρα του εαυτού του)....μέρες μπορούμε να κουβεντιάσουμε( για το επαναλαμβανόμενο φαινόμενο μετά και πριν από αγώνες CL που είναι εύλογο μεν αλλά όταν δεν βοηθούν τα "δεύτερα" ,κωλοβαρανε τα " πρώτα" ,τα αμέτρητα χαμένα ημίχρονα, το αρνητικο σερί στα ντέρμπι που ήταν πρόκριμα ότι η ομάδα δεν πρόκειται να ανέβει στα πλέι οφ , το τρώμε γκολ στα ντέρμπι νωρίς και μετά πάπαλα το παιχνίδι ο.λ.π.)
Οσον αφορα το διοικητικο οργανωτικο κομματι κατι παει στραβα... Δεν μπορει να μην τα βλεπει ο χοντρος. Ειναι δυνατον 2 χρονιες να μην εχεις προκριματικα ευρωπη κ οι μεταγραφες να ειναι της πλακας? Να μην παιρνεις ουτε εναν παικτη απο αυτους που σου ζηταει ο προπονητης?
Κι αυτοι που ερχονται τελικα να ειναι ολοι μυρωδιαδες?
Εχει πολλα στραβα ο χοντρος, αλλα μαλακας δεν ειναι. Δεν μπορει να μην γινονται εν γνωσει του, οποτε κατι βρωμαει......μανατζεροδουλειες, ξεπλυμα, εξυπηρετησεις σε τριτους γιατι κανει κ αλλες δουλειες,..... Τι να πω....2 χρονια φτιαχνει κ 2 χρονια γκρεμιζει ο παπαρας....

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.692
Πόντοι
13.116

Rockadi-pibousk

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Like
490
Πόντοι
21
Έβλεπα τις αναρτήσεις του Καράπαπα, χθες... γνωρίζει κανείς να μου πει γιατί χάλασε η κουμπαριά με τον κρυφαΚούλη;
Ο τελευταίος άκουγε το μισό υπουργικό συμβούλιο και άλλες 2 ντουζίνες νοματαίους, αλλά όλοι το έκαναν γαργάρα τελικά για (γιατί είναι λαμόγια και ξεφτίλες), ο Μαρινάκης γιατί του το κρατάει ακόμη;
Άκουσε κάτι που δεν έπρεπε ο κρυφαΚούλης με τον ανηψιό του;

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
31.138
Πόντοι
4.936
Έλληνες που θα ακουστούν....
Μανδας αν φύγει Τσολάκης.

Τσαπρας αν φύγει κάποιος από Κοστινια, Ροντινέι. Υπάρχει ενδεχόμενο να ακουστεί και ο Σαλιακας.

Αλεξίου τον στόπερ των νέων της Ίντερ. Σιγά μην κυνηγήσουμε Μαυροπανο

Αριστερό μπακ Αθανασίου, επιστροφή από ΟΦΗ σαν κυπελλούχος

Λιατσικουρας, ο νέος Μουζακίτης περισσότερο ξύλο, λιγότερο τεχνική.

Πνευμονιδης, το μηχανάκι στα εξτρέμ. Ο νέος Γιαννακόπουλος....

Μασούρας, επιστροφή για να δώσει ότι μπορεί μα πάνω από όλα εμπειρία.

Φορτουνης, η επιστροφή για να κλείσει την καριέρα του.

Παπακανελος, επιστροφή για μία χρονιά "εκτόξευσης"...
Αυτά τα ονόματα τα έχω σίγουρα ότι θα τα διαβάζω στην αρχή του καλοκαιριού.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.476
Πόντοι
28.246
Θέλεις να σου πω και ονόματα που θα γραφτούν το καλοκαίρι και ίσως παίξουν να έρθουν;

Βλαχοδημος, Σα, Τσιμικας, Τζίμας, Ντε φραι (με αυτόν έχουν ξεκινήσει)
Και αν ξεμείνουν ο Ντεπαι και ο Σαλάχ Γιά να έχουμε να ασχοληθούν και αρχές Σεπτέμβρη. Γι αυτό και ο πρόεδρος θα κάνει υπομονή και δεν θα τελειώνει την δουλειά σε κρίσιμες θέσεις μήπως μας κάτσει το ΜΠΑΜ. Αν ξεμείνουν, θα μας προτιμήσουν δηλαδή. :coffee:

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
31.138
Πόντοι
4.936
Θέλεις να σου πω και ονόματα που θα γραφτούν το καλοκαίρι και ίσως παίξουν να έρθουν;

Βλαχοδημος, Σα, Τσιμικας, Τζίμας, Ντε φραι (με αυτόν έχουν ξεκινήσει)
Και αν ξεμείνουν ο Ντεπαι και ο Σαλάχ Γιάννα έχουμε να ασχοληθούν και αρχές Σεπτέμβρη. Γι αυτό και ο πρόεδρος θα κάνει υπομονή και δεν θα τελειώνει την δουλειά σε κρίσιμες θέσεις μήπως μας κάτσει το ΜΠΑΜ. Αν ξεμείνουν, θα μας προτιμήσουν δηλαδή. :coffee:
Ο Βλαχοδημος αν δεν κάνω λάθος έχει πει ότι στην Ελλάδα θα γύριζε μόνο για τον Παναθηναϊκό. Βέβαια αυτά αλλάζουν.
Τον Σα τον φοβάμαι για επιστροφή. Πιστεύω ότι έχουν περάσει τα καλά χρόνια.
Ο Τσιμικας κανονικά θα έπρεπε να γυρίσει μόνος του φέτος, αλλά ακούγεται ότι η Λίβερπουλ θα του κάνει πρόταση να μείνει σαν δεύτερος, πράγμα που θέλει.

Τζήμας, μακάρι αν και δύσκολο.

Ντε Φράι για 3-4 επιλογή στον αρχικό σχεδιασμό και αν μπορεί και 1-2 οκ. Στα στόπερ, έχουμε τόσους νεαρούς. Πρέπει να δούμε αν αξίζουν διαφορετικά να φύγουν

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
31.138
Πόντοι
4.936
Μόνο δανεικό τον παίρνεις και αν, αυτόν.
Για αγορά που να χτυπιέται και να χτυπιέται κάτω, δεν τον παίρνει. Είναι και πολλά τα λεφτά....
Ειδικότητα μας οι δανεισμοί χαχαχα

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom