Άλλο πράγμα η υποστήριξη στο σύλλογο και το συναίσθημα και άλλο δεν θα πω κριτική αλλά διαπιστώσεις....κάποτε στα πέτρινα χρόνια τσακωνομουν με ένα φίλο μου Ολυμπιακός και αυτός αλλά πήγαινε σε όλα τα εντός ,του έλεγα ότι Ολυμπιακός είναι το πρώτο μαγαζί γωνία και μου έλεγε ότι είναι ιδέα ....έτσι δυστυχώς βλέπουν τις ομάδες οι πρόεδροι πλέον επενδυτές....από ένα σημείο και πέρα δεν γίνεται να μην έχεις μάθει πως παίζεται το παιχνίδι οπότε λάθη τέτοιου είδους δεν συγχωρούνται....κάθε καλοκαίρι το ίδιο τροπάριο ειδικά αυτό που μας πέρασε ήταν πολύ διδακτικό μέχρι το 15Αυγουστο σχεδόν καμία μεταγραφή .....κανένα διοικητικό πλάνο κανένας στρατηγικός σχεδιασμός τη μία λέμε θέλουμε παιδιά από τις ακαδημίες την άλλη παίρνουμε από την κινδυνεύουσα Ρίο ΑΒΕ παίχτες που σχεδόν κινδύνευε τον Γενάρη... οπότε κάποιος λέει κάτι σωστό και σοβαρό είτε είναι αντιολυμπιακος είτε είναι βαζελογαυρος είτε είναι του καναπέ και όλα αυτά τα χαριτωμενα....ο πρόεδρος ποτέ δεν φταιει και ποτέ του δεν έχει παραδεχτεί είτε δημόσια είτε ιδιωτικά ότι φταίει,ένα μεγάλο εγώ και τίποτε άλλο....ψωνίστηκε ότι θα γίνει οτι και οι Άραβες που έχουν τρία τέσσερις ομάδες, χαριεντιζεται με Τζέφεριν και νομίζει ότι μπήκε στην ελίτ του ποδοσφαίρου....δυστυχώς χωρίς να υιοθετώ την άποψη της ψωροκωστενας, 10-15 ομάδες είναι η ελίτ και πολλές λέω,καμια 20ρια πιο κάτω και μετά οι υπόλοιπες ,θέλει σταθερό πλάνο για να μπεις και μείνεις στην δεύτερη κατηγορία, πλάνο που μια το φτιάχνει και μια το κατεδαφίζει ο πρόεδρος....ουσιαστικά σοβαρές μεταγραφές έχουν να γίνουν επί τεχνικού διευθυντή Πέδρο Άλβες όταν ήρθαν Καρμο Τσικινιο Ορτα( αυτός δεν μας έκανε τελικά ....) και ένας προπονητής με παλιά ρομαντικά μυαλά που βλέπει το ποδόσφαιρο αλλιώς ( δεν το λέω με αρνητική χροιά) που τιμάει το συμβόλαιο του που δουλεύει και πιστεύει στα ποδοσφαιρικά παιδιά του ,που του φόρτωσε ο επενδυτής ότι ναναι (απόδειξη κάνεις δεν έχει προσφέρει απο τις μεταγραφές ακόμα και ο Ποντενσε που είναι καρικατούρα του εαυτού του)....μέρες μπορούμε να κουβεντιάσουμε( για το επαναλαμβανόμενο φαινόμενο μετά και πριν από αγώνες CL που είναι εύλογο μεν αλλά όταν δεν βοηθούν τα "δεύτερα" ,κωλοβαρανε τα " πρώτα" ,τα αμέτρητα χαμένα ημίχρονα, το αρνητικο σερί στα ντέρμπι που ήταν πρόκριμα ότι η ομάδα δεν πρόκειται να ανέβει στα πλέι οφ , το τρώμε γκολ στα ντέρμπι νωρίς και μετά πάπαλα το παιχνίδι ο.λ.π.)