Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 21.963
- Πόντοι
- 6.056
![]() «Υπογράφει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μίσιτς» | NovasportsΓια συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Βασίλιε Μίσιτς κάνουν λόγο στην Σερβία.
![]() |
![]() «Υπογράφει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μίσιτς» | NovasportsΓια συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Βασίλιε Μίσιτς κάνουν λόγο στην Σερβία.
![]() |
@raopau θέλω μια άποψη για το βόλλευ και αυτα που έχετε αγοράσει... Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα και για φέτος. Και επειδή βλέπω και το τι έχον πάρει όλοι οι άλλοι, δεν μου αρέσει που έχετε μείνει πίσω, καθώς περίμενα τολάχιστον απο την δίοικηση και τον κόσμο να πιεστεί το θέμα, καθώς το έχασαν πέρσι στα 100 χρόνια.
Σε παραδέχομαι γιατί είσαι ειλικρινής.στις γυναικες εχουν παρα πολυ καλη ομαδα...το καλυτερο ροστερ στην ελλαδα....
στους ανδρες, μετα το περσυνο φιασκο, επρεπε να αλλαξει ολη την ομαδα....αυτο δεν εγινε, οπότε χλωμό το βλεπω για του χρονου :
ερωτηματικο ο προπονητης αφου περυσι εκαψε ολη την χρονια στο τελος...
ερωτηματικο ο νεος πασαδορος...
ερωτηματικο τα κοπροσκυλα ο τζουριτς και ο κουμεντακης...
πολυ καλη κινηση με τον γερμανο στους ακραιους...γιατι αν περιμενεις απο ελληνα ακραιο, γαμησετα....
Και καλλιμαρμαρο δωρεα κτλοριστε ρε πουσταραδες φαγωθηκατε με τον προεδρα οτι δεν αγοραζει πηρε 28,5 εκατομμυρια τα σαιτ του εισαγγελατου και της σκατιανας παιζουν εξτρεμ με αναποδο ποδαρι
θα το κανει ολο πατητη τσιμεντοκονιαΚαι καλλιμαρμαρο δωρεα κτλ![]()
δηλαδη αυτα τα σαιτ της πουτσας αξιζαν τοσα πολλα λεφτα;;;οριστε ρε πουσταραδες φαγωθηκατε με τον προεδρα οτι δεν αγοραζει πηρε 28,5 εκατομμυρια τα σαιτ του εισαγγελατου και της σκατιανας παιζουν εξτρεμ με αναποδο ποδαρι
συμφωνω μεν, αλλα ας ειμαστε ειλικρινεις, ο μονος λογος που ο Λαρετζακης βρισκεται στην ομαδα πλεον ειναι λογω ελληνικου διαβατηριου. Περσι απο ενα σημειο και μετα, δεν πατησε το ποδι του παρκε στην ευρωλιγκα (και τους τελικους), ανακουφιστρα των βασικων ηταν στην Α1 εναντιον της αεκουλας και του πανιωνιου.Στα μπασκετικα νεα, το μαλακισαν τελείως, μιστερ Μπιν και τα αδερφια με τον Λαρετζακη. Χιλιες φορες να τον αφηναν ελεύθερο παρα προταση που ουσιαστικα ειναι προσβλητική για τον παιχτη συμφωνα με οσα εχει προσφερει.
Συμφώνησε ή θα συμφωνήσει; Δείχνει να το σώζει ο Ολυμπιακός. Εδώ μόλις διάβασα εγώ και με πρόλαβες στην ενημέρωση.Συμφώνησε ο λαρενζτακης για 2+1 με τον ολυμπιακό.
Δεν είναι για πέταμα ο παίχτης, μην τον υποτιμάς. Ο μαλάκας ο σκακιστής φταίει που τον εξαφάνισε την χρονιά που πέρασε. Και δεν νομίζω να είναι ένα εκατομμύριο εγγυημένο για δύο χρόνια.οπως τα ειπαμε
ποσα θα παιρνει τωρα ο Λαρυ; 500Κ; δυο σπιτια το χρονο δηλαδη, και αλλα δυο που θα χτισει με τα τουβλα που θα βαραειΜια χαρα ειναι, καλοταξιδος
χαβαλε κανω, και μονο που ακουει τα περισσοτερα μπαρτζωκικα μπινελικια απο ολους, τον δικαιολογει τον μισθο του. Βαρεα και ανθυγιειναΔεν είναι για πέταμα ο παίχτης, μην τον υποτιμάς. Ο μαλάκας ο σκακιστής φταίει που τον εξαφάνισε την χρονιά που πέρασε. Και δεν νομίζω να είναι ένα εκατομμύριο εγγυημένο για δύο χρόνια.
Γιατι χολερα εχει ο Ντοντα Χωλ;re μπαρτζωκα μην μας γαμας τα μυαλα καλοκαιριατικα για δευτερο σεντερ τον ντοντα χωλ.αλλο ενα καλοκαιρι που δεν μας τα λες καλα.
δεν εχει πενταρια η αγορα.re μπαρτζωκα μην μας γαμας τα μυαλα καλοκαιριατικα για δευτερο σεντερ τον ντοντα χωλ.αλλο ενα καλοκαιρι που δεν μας τα λες καλα.