dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 63.138
- Πόντοι
- 36.036
Στο μπάσκετ να δούμε τί θα γίνει με τους νερουλάδες αδερφέ

Στο μπάσκετ να δούμε τί θα γίνει με τους νερουλάδες αδερφέ
ΧΑΜΟΣΣτο μπάσκετ να δούμε τί θα γίνει με τους νερουλάδες αδερφέ![]()
εσυ δεν κανεις καμμια προσφορα ξαι δεν γελας ειρωνικα,,,,ο ολυμπιακος και ο μαρινακης κανει![]()
Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ετοιμάζεται να καταθέσει νέα βελτιωμένη προσφορά στη Γοδόι Κρους για τον Αντίνο
Ο Ολυμπιακός δεν παρατάει την υπόθεση του Σαντίνο Αντίνο και μετά το πρώτο “όχι” ετοιμάζεται να καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση στη Γοδόι Κρουζ.www.sport24.gr
Εν τω μεταξύ αυτός έχει ρήτρα αποδέσμευσης $20 εκ και εμείς κάνουμε προσφορά €5 εκ ...
![]()
εσυ δεν κανεις καμμια προσφορα ξαι δεν γελας ειρωνικα,,,,ο ολυμπιακος και ο μαρινακης κανει
Τούτον, τον Παλάσιος τον είδα που τον βγάλανε είδηση χτες βράδυ. Είδα το βίντεο που είχαν. Έχει πολύ καλή διαγώνια μεταβίβαση και ζερβόπόδαρος.καλός ο λεγάμενος, αλλα΄ ομορφόπαιδο...
![]()
Ο Ολυμπιακός συζητά την απόκτηση του στόπερ Παλάσιος σύμφωνα με τους Αργεντίνους
Νέο αργεντίνικο όνομα για τον Ολυμπιακό και αυτό είναι του 22χρονου σχεδόν δίμετρου στόπερ Παλάσιος.www.gazzetta.gr
εγώ θα ήθελα κάτι σε River Plate .....λίγο πιο αντρουά...Edwardo Tuzzio ας πούμε ...
![]()
Και άσχημος να ήταν οι βρωμερές ελλεινιδες θα του ορμούσανΤούτον, τον Παλάσιος τον είδα που τον βγάλανε είδηση χτες βράδυ. Είδα το βίντεο που είχαν. Έχει πολύ καλή διαγώνια μεταβίβαση και ζερβόπόδαρος.
Τώρα, επειδή όντως είναι ομορφόπαιδο, αν τον πας καλοκαιριάτικα σε κανένα Μπόλιβαρ ή καμία Μύκονο θα κάψει καρδιές. Οι πουτάνες θα μας τον φάνε.![]()
Καπου ειμαι κι εγω εκει... 703 λεωφορειο απο Θηβων....13.07.1988
![]()
![]()
Νήπιο πήγαινες μαν?Καπου ειμαι κι εγω εκει... 703 λεωφορειο απο Θηβων....
Λαγιος ο Θεος
Λαγιος ισχυρος
Λαγιος αθανατος
ελεησον ημας....
Με είχε πάει ο father τότε,ήταν συγκλονιστικόΚαπου ειμαι κι εγω εκει... 703 λεωφορειο απο Θηβων....
Λαγιος ο Θεος
Λαγιος ισχυρος
Λαγιος αθανατος
ελεησον ημας....
εγω εκεινη την επιχη ετρωγα τον πυραυλο μαγκνουμ κοντα στις 10 το πρωι περιμενοντας τα υπολοιπα ξεφτερια να στησουμε μπαλα στην πλατεια της γειτονιας.13.07.1988
![]()
![]()
Θεμιστοκλειο?εγω εκεινη την επιχη ετρωγα τον πυραυλο μαγκνουμ κοντα στις 10 το πρωι περιμενοντας τα υπολοιπα ξεφτερια να στησουμε μπαλα στην πλατεια της γειτονιας.
και καπου εκει σκαει ενας φιλος που μαζευομασταν καθημερινα με προχειροτυπωμενη μπλουζα (σιδεροτυπο) αν θυμαστε με τον ντεταρι ηταν απο αυτες που πετουσαν με το κιλο.
πιο χαμηλα πιο χαμηλα και νερο απο τη βρυση αφου την ανοιγαμε με το μπρελοκ των κλειδιων.Θεμιστοκλειο?
Φίνο κτλπιο χαμηλα πιο χαμηλα και νερο απο τη βρυση αφου την ανοιγαμε με το μπρελοκ των κλειδιων.
Οχι.... Ειχα τελειωσει το Λυκειο και εψαχνα δουλεια...Νήπιο πήγαινες μαν?