Ειμαι εκπρόσωπος του εαυτού μου,οποιος στεναχωριέται για την καταντια του μαγαζιού να κάνει πρώτα την αυτοκριτική του και μετά να λέει ότι του φταίνε οι άλλοι.
Το μέλος προφεσορας άμα δείτε πως κινείται στο site,προκαλεί.Προσπαθει να κατεχει το αλάθητο.Σεβαστο και άποψη του.Αλλα προσπαθεί επειδή ταχα είναι παλιό μελος και ξέρει τους και καλά guru του site να μας πείσει για την αξιοπιστία του με το ζόρι επειδή σε καθε του μήνυμα του κάνουν like οι ίδιοι και οι ίδιοι.
Μετα μη διαμαρτύρεστε γιατί δεν γράφουν οι παλιοί ή γιατί οι περισσότερες κριτικές είναι σικέ.
Αυτα είχα να πω και καλή συνέχεια αλλά όταν γράφεις δημοσια με χωρίς η όχι διακοπές το μαγαζι είναι άδειο και την προηγούμενη μέρα εχεισ γράψει διθυράμβους για γειτονικό μαγαζί πρέπει να δέχεσαι και την άλλη άποψη.
Εκπρόσωπε άνδρας ή γυναίκα με χθεσινή εγγραφή καί με πρώτο μυνήματακι εδώ....μιας καί με αναφερες θά σού απαντήσω αφού τόσο πολύ σέ πονάει ή αλήθεια ώστε νά κανείς εγγραφή για νά πεις μόνο καί μόνο μία βλακεία.
Σαφώς καί δέχομαι την άλλη άποψη αρκεί να υπάρχουν επιχειρήματα.
Όσον αφορά αν έχει δουλειά ή όχι τό μαγαζί ναι για εμένα προσωπικά δεν έχει όταν επί εποχές 6ου καί 3ου ή ακόμα μόνο σέ λειτουργία ο 3ος όροφος υπήρχε δυνατό ρόστερ όλες τής ημέρες αρκετές επιλογές με καλές υπηρεσίες που ήταν σχεδόν όλα τά δωμάτια γεμάτα άρα καμιά σχέση με τό τώρα που καί από κοπέλες ειδικά τά ΣΚ μπορεί νά έχει μία ή δύο καί όι ίδιες καί όι ίδιες ακόμα καί καθημερινές ίδιο ρόστερ χωρίς φρέσκια προσθήκη. Έχω καί άλλα παραδείγματα αλλά δεν είναι τίς παρούσης.
Πάμε τώρα στο προσωπικό επίπεδο, αγαπητέ, αγαπητή δεν προσπαθώ νά πείσω κανέναν αν είμαι αξιόπιστος ή όχι, όσοι διαβάζουν έχουν μυαλό καί κρίνουν, ούτε έχω τό αλάθητο, κάνω λάθη καί τά παραδέχομαι δημόσια καί μη.
Αυτοί οι καί καλά που τούς αποκαλείς απαξιωτικά guru είναι σεβαστά μέλη με άποψη πού τυχαίνει νά έχουμε ίδια φιλοσοφία καί προπάντων νά λέμε αλήθειες είτε σέ σχόλια είτε σε κριτικές.
Όσον αφορά τό διπλανό μαγαζί προφανώς αναφέρεσαι στο Nirvana καί βλέπω ότι καί εδώ σε πονάει ή αλήθεια, ό λόγος άλλη φορά.....
Δεν γράφω θριάμβους γράφω τά πράγματα όπως τά βλέπω μέσα καί έξω από τό δωμάτιο.
Στο Nirvana Βλέπω άριστη υποδοχή οπότε πάω ενώ στο Σ40 ΔΕΝ πάω καθημερινές λόγο τής υποδοχής (βουνό) όι λόγοι γνωστοί.
Στο Nirvana βλέπω ρόστερ από 8 καί πάνω γυναίκες με συχνή αλλαγή, στο Σ40 από ποτέ έχει γίνει νέα φρέσκια προσθήκη;
Στο Nirvana βλέπω ανακαίνιση σέ δωμάτια καί πρόσφατα αλλαγή στα ντουζ, στο Σ40 σέ τελευταία επίσκεψη μου ή ντουζιέρα ήθελε αλλαγή χθές. Φτάνουν αυτά ή θέλεις καί άλλα;
Τέλος για νά σού λυθεί ή απορία καί κούρασα με τό σεντόνι τά μέλη, προσωπικά για εμένα μακάρι να έχουν δουλειά όλα τά μαγαζιά νά έχουν δουλειά καί όι κοπέλες.
Όπως έγραψα εδώ για την Ελένη πρόσφατα ότι αξίζει έτσι θά γράφω σε ότι βλέπω καλό ή άσχημο για οποιοδήποτε μαγαζί καί νά είναι.
Μην ψάχνετε δικαιολογίες σέ σχόλια μελών όπως τά δικά μου αν έχετε δουλειά ή όχι.
Τό Σ40 ήταν μαγαζί με δυνατή προϊστορία που εγώ το είχα για στέκι τής καλές εποχές, ακόμα καί τώρα έχει κοπέλες που προσφέρουν καλές υπηρεσίες καί πρωκτικό χωρίς έξτρα χρέωση όπως Μαρίνα, Αλεσια, Σοφία, Βίκυ οπότε ψάξτε αλλού τι καί πώς φταίει.