Λοιπόν ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους όσο αφορά τη Μαρίνα γιατί διακρίνω επιπολαιότητα από πολλούς κυρίους εδώ μέσα.
Όχι δεν έχει σταματήσει, δουλεύει και θα δουλεύει κανονικά. Εκείνη θα κρίνει ποτέ θα σταματήσει και δεν θα είναι όσο σύντομα νομίζουν μερικοί. Έχει ακόμα όρεξη για δουλειά. Τουλάχιστον όσο γνωρίζω εγώ.
Επιπόλαιους σας λέω μερικούς γιατί όταν δεν τη βρίσκεται στο μαγαζί μια ή δύο ή τρεις φορές δεν πάει να πει ότι σταμάτησε. Υπάρχουν και άλλοι λόγοι.
Όπως:
1ον: Μπορεί να έχει περίοδο. Δηλαδή να λείπει μια γεμάτη εβδομάδα παράδειγμα. Ή μπορεί και να έχει αρρωστήσει ή μπορεί μια μέρα να πάει στον γυναικολόγο της για τις τακτικές εξετάσεις της!
2ον: Μπορει να έχει δουλειές και υποχρεώσεις στην προσωπική ζωή της. Δε ζει και αναπνέει για όλους μας. Υπάρχουν και άλλα στη ζωή. Μια γυναίκα λίγο μετά τα 30 έχει φουλ πρόγραμμα εκτός δουλειάς. Μη τα λέμε και τα ξαναλέμε! Σπίτι, μάρκετ, διασκέδαση, καθαρισμα, σιδερωμα είναι τα λιγότερα που μπορεί να κάνει μια ενήλικη γυναίκα. Μπορεί να θέλει να φτιάξει μια μέρα παστίτσιο ρε μαλάκες και να της φάει όλο το χρόνο της ημέρας, ή μπακλαβά!!!
3ον: Επειδη λέτε μερικοί για Ιούλιο ότι σταματάει, σας υπενθυμίζω ότι έρχεται καλοκαίρι. Όλοι θα πάρετε την αδειουλα σας. Η Μαρίνα δε θα πάρει;
4ον: Μην ξανά ακούσω παπαριές και αερολογιες του τύπου "σταματάει". Η Μαρίνα έχει προφίλ εδώ μέσα και έχει μιλήσει ουκ ολίγες φορές σε μερικούς από εμάς. Αν σταματήσει θα το ανακοινώσει η ίδια εδώ μέσα. Ακομπλεξαριστη είναι, και μεγάλη τυπάρα άμα λάχει! Δε μάσησε τα λόγια της ποτέ!
5ον: Καλή συνέχεια κύριοι. Καλό Σαββατοκύριακο!
(Επίσης αυτός ο τύπος που έγραψε στους δίπλα ότι σταματάει δεν ισχύει, σας διαβεβαιώνω. Ακούστε εσείς τον Διανοούμενο και δε θα χάσετε).
(Ξανά επίσης επειδή πολλοί συναγωνιστές ακούνε τον μύθο Μαρίνα και δεν μπορούν να βρουν το τηλέφωνο της ή όποτε πηγαίνουν λείπει ή όποτε πηγαίνουν έχει ραντεβού. Θα σας πω τι έκανε ο Διανοούμενος για να καταφέρει να βρεθεί με τη Μαρίνα: Πήρα τηλέφωνο μια βροχερή μέρα στο βουνό και ρώτησα ποιες κοπέλες δουλεύουν σήμερα. Το βουνό με σθένος και αυταπάρνηση

είπε ποιες δουλεύουν και ανέφερε και τη Μαρίνα. Πάω λοιπόν σαν μπαστακας στο σαλόνι του ελαιοτριβείου χωρίς ραντεβού και λέω στο βουνό "θα περιμένω να τελειώσει η Μαρίνα το ραντεβού της και θα της πεις ότι θέλω να της μιλήσω". Το οποίο κι έγινε. Περίμενα 40 λεπτά. Ήρθε η Μαρίνα, με γνωρισε, της είπα τι ήθελα και μου έδωσε το τηλέφωνο της κι ετσι ξεκίνησε μια ωραία αμοιβαία συνεργασία.
Μη μου ζητάτε παρακαλώ το τηλέφωνο της Μαρίνας. Από τη στιγμή που η ίδια μου έχει πει να μην το δινω σε κανέναν, δεν το δίνω σε κανέναν! )
.....γελάω με τη σιγουριά του συναγωνιστή από πάνω που είπε ότι η Τζέσικα δουλεύει σε κλειστό κύκλο με ραντεβού.... Η σιγουριά σου φίλε θα μας φάει.... Μη τα λέτε αυτά, εκτιθεστε.... Αν νομίζετε ότι όλες οι κοπέλες μετά τα ελαιοτριβεία δουλεύουν με ραντεβού έξω λανθάνεσθε!!
Κάποια στιγμή οι συνειδητά σκεπτόμενες εργαζόμενες στον χώρο κάνουν τα κουμάντα τους και στοχεύουν σε πράγματα. Η Τζέσικα έκανε τα κουμάντα της και τώρα κάνει ζωαρα αξιοζήλευτη μακριά από τον αγοραίο έρωτα.