Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
31
Like
22.014
Πόντοι
5.946

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
31
Like
22.014
Πόντοι
5.946
Δεν σου κόβει το νιονιο ότι πιθανόν αυτά που λες ότι μαζεύεις πληροφορίες σήμερα , μπορεί να μην ισχύουν όταν έρθεις;
ρε συ Πετράν έρχομαι σε ενάμισυ μήνα περίπου...
σήμερα ποιές δουλεύουν? να ρωτήσω τον Γκάς καλύτερα ή το Κωλόπτερο που ξέρει πολλά?

GUS-1972

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2022
Like
78
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους.ευχαριστω για τις πληροφοριες.εγραψα ηδη κριτικη για την επισκεψη στην ΠΑΟΛΑ.

• Like
Αντιδράσεις: tribal

dani69

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
3
Like
1.071
Πόντοι
81
Πρώτον το βουνό θα λείπει οπότε στην υποδοχή θα είναι η Αλεξάνδρα.

Δεύτερον η καινούργια κοπέλα είναι η Σοφία sofi41 Ρουμάνα που δούλευε τελευταία φορά στο diamond και τσακώθηκε εδώ με έναν τύπο που μετά διαγράψανε και των δύο τα προφίλ.

Τρίτον στο μαγαζί υπάρχουν κοπέλες σαν την Παολα,Μαρίνα και Βίκυ που συνδυάζουν εμφάνιση,νιάτα και full πρόγραμμα.Αυτος είναι ένας λόγος που έχει πολύ κόσμο και δεν χρειάζονται ούτε προμοτάρες ουτε διαφήμιση όπως αλλά μαγαζιά.
Καλησπερα ξέρεις ποιες κοπέλες κάνουν φουλ για νομίζω έφυγαν 2 η 3 κοπέλες ευχαριστώ πολύ

• Like

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
11.295
Πόντοι
3.656

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
44
Like
2.719
Πόντοι
6.740
Τότενες πάει για χασαποταβερνα το μαγαζί..
:confused::confused::confused:
το διοικητικό χάος έχει αρνητικές επιπτώσεις στις επιχειρήσεις . οι κοπελιές θα πάρουν τους πελάτες τους και θα την κάνουν όπως έκανε και η Τζεσικα

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
46
Like
34.654
Πόντοι
11.096
η Μαρινα ειναι εξαφανισμενη?σταματησε?
Έτσι ακούγεται ότι θά σταματήσει, τώρα αν είναι αλήθεια ή όχι μόνο ή ίδια τό ξέρει καί τί είναι καλύτερο για αυτήν.
Καί άλλες είχαν πει παρόμοια ίδια αλλά ακόμα εκεί είναι.
Θά δούμε.

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
62.683
Πόντοι
36.036
Έτσι ακούγεται ότι θά σταματήσει, τώρα αν είναι αλήθεια ή όχι μόνο ή ίδια τό ξέρει καί τί είναι καλύτερο για αυτήν.
Καί άλλες είχαν πει παρόμοια ίδια αλλά ακόμα εκεί είναι.
Θά δούμε.

:coffee: :coffee: :coffee:
ΝΑΙ ΘΑ σταματήσει
Happy Sport GIF by TRT

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.779
Πόντοι
11.096
Λοιπόν ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους όσο αφορά τη Μαρίνα γιατί διακρίνω επιπολαιότητα από πολλούς κυρίους εδώ μέσα.
Όχι δεν έχει σταματήσει, δουλεύει και θα δουλεύει κανονικά. Εκείνη θα κρίνει ποτέ θα σταματήσει και δεν θα είναι όσο σύντομα νομίζουν μερικοί. Έχει ακόμα όρεξη για δουλειά. Τουλάχιστον όσο γνωρίζω εγώ.
Επιπόλαιους σας λέω μερικούς γιατί όταν δεν τη βρίσκεται στο μαγαζί μια ή δύο ή τρεις φορές δεν πάει να πει ότι σταμάτησε. Υπάρχουν και άλλοι λόγοι.
Όπως:

1ον: Μπορεί να έχει περίοδο. Δηλαδή να λείπει μια γεμάτη εβδομάδα παράδειγμα. Ή μπορεί και να έχει αρρωστήσει ή μπορεί μια μέρα να πάει στον γυναικολόγο της για τις τακτικές εξετάσεις της!

2ον: Μπορει να έχει δουλειές και υποχρεώσεις στην προσωπική ζωή της. Δε ζει και αναπνέει για όλους μας. Υπάρχουν και άλλα στη ζωή. Μια γυναίκα λίγο μετά τα 30 έχει φουλ πρόγραμμα εκτός δουλειάς. Μη τα λέμε και τα ξαναλέμε! Σπίτι, μάρκετ, διασκέδαση, καθαρισμα, σιδερωμα είναι τα λιγότερα που μπορεί να κάνει μια ενήλικη γυναίκα. Μπορεί να θέλει να φτιάξει μια μέρα παστίτσιο ρε μαλάκες και να της φάει όλο το χρόνο της ημέρας, ή μπακλαβά!!!

3ον: Επειδη λέτε μερικοί για Ιούλιο ότι σταματάει, σας υπενθυμίζω ότι έρχεται καλοκαίρι. Όλοι θα πάρετε την αδειουλα σας. Η Μαρίνα δε θα πάρει;

4ον: Μην ξανά ακούσω παπαριές και αερολογιες του τύπου "σταματάει". Η Μαρίνα έχει προφίλ εδώ μέσα και έχει μιλήσει ουκ ολίγες φορές σε μερικούς από εμάς. Αν σταματήσει θα το ανακοινώσει η ίδια εδώ μέσα. Ακομπλεξαριστη είναι, και μεγάλη τυπάρα άμα λάχει! Δε μάσησε τα λόγια της ποτέ!

5ον: Καλή συνέχεια κύριοι. Καλό Σαββατοκύριακο!

(Επίσης αυτός ο τύπος που έγραψε στους δίπλα ότι σταματάει δεν ισχύει, σας διαβεβαιώνω. Ακούστε εσείς τον Διανοούμενο και δε θα χάσετε).

(Ξανά επίσης επειδή πολλοί συναγωνιστές ακούνε τον μύθο Μαρίνα και δεν μπορούν να βρουν το τηλέφωνο της ή όποτε πηγαίνουν λείπει ή όποτε πηγαίνουν έχει ραντεβού. Θα σας πω τι έκανε ο Διανοούμενος για να καταφέρει να βρεθεί με τη Μαρίνα: Πήρα τηλέφωνο μια βροχερή μέρα στο βουνό και ρώτησα ποιες κοπέλες δουλεύουν σήμερα. Το βουνό με σθένος και αυταπάρνηση :wink: είπε ποιες δουλεύουν και ανέφερε και τη Μαρίνα. Πάω λοιπόν σαν μπαστακας στο σαλόνι του ελαιοτριβείου χωρίς ραντεβού και λέω στο βουνό "θα περιμένω να τελειώσει η Μαρίνα το ραντεβού της και θα της πεις ότι θέλω να της μιλήσω". Το οποίο κι έγινε. Περίμενα 40 λεπτά. Ήρθε η Μαρίνα, με γνωρισε, της είπα τι ήθελα και μου έδωσε το τηλέφωνο της κι ετσι ξεκίνησε μια ωραία αμοιβαία συνεργασία.
Μη μου ζητάτε παρακαλώ το τηλέφωνο της Μαρίνας. Από τη στιγμή που η ίδια μου έχει πει να μην το δινω σε κανέναν, δεν το δίνω σε κανέναν! )

.....γελάω με τη σιγουριά του συναγωνιστή από πάνω που είπε ότι η Τζέσικα δουλεύει σε κλειστό κύκλο με ραντεβού.... Η σιγουριά σου φίλε θα μας φάει.... Μη τα λέτε αυτά, εκτιθεστε.... Αν νομίζετε ότι όλες οι κοπέλες μετά τα ελαιοτριβεία δουλεύουν με ραντεβού έξω λανθάνεσθε!!
Κάποια στιγμή οι συνειδητά σκεπτόμενες εργαζόμενες στον χώρο κάνουν τα κουμάντα τους και στοχεύουν σε πράγματα. Η Τζέσικα έκανε τα κουμάντα της και τώρα κάνει ζωαρα αξιοζήλευτη μακριά από τον αγοραίο έρωτα.

Τελευταία τροποποίηση:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
193
Like
60.097
Πόντοι
41.813
το διοικητικό χάος έχει αρνητικές επιπτώσεις στις επιχειρήσεις . οι κοπελιές θα πάρουν τους πελάτες τους και θα την κάνουν όπως έκανε και η Τζεσικα
η Τζεσικα δουλευει σολο μας λες δηλαδη τοσα χρονια?

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
44
Like
2.719
Πόντοι
6.740

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.779
Πόντοι
11.096
Δεν μπορώ να ξέρω τι κάνει τώρα . Πάντως όταν έφυγε κράτησε και δούλευε με πελάτες της .
Όχι φίλε δεν ισχύει. Έφυγε και τέλος. Ας μην ξαναπιάσουμε αυτό το θέμα.
Ας μη συζητάμε για μη εργαζόμενες στον χώρο. Από σεβασμό και μόνο.

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
44
Like
2.719
Πόντοι
6.740
Όχι φίλε δεν ισχύει. Έφυγε και τέλος. Ας μην ξαναπιάσουμε αυτό το θέμα.
Ας μη συζητάμε για μη εργαζόμενες στον χώρο. Από σεβασμό και μόνο.
Αυτό είχα μάθει εγώ . Δεν είχα περαιτέρω σχέση ή επαφή

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.779
Πόντοι
11.096
Αυτό είχα μάθει εγώ . Δεν είχα περαιτέρω σχέση ή επαφή
Ναι φίλε μου. Κανένα προβλημα. Γι'αυτό είμαι εγώ εδώ για να σου πω τι πραγματικά ισχύει για τη Τζέσικα.

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom