Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Τύπε φοβάσαι για καμιά γονιδιακή μετάλλαξη;
Τύπε φοβάσαι για καμιά γονιδιακή μετάλλαξη;
στειλε mail στον ΠΟΥ, Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, φαντάζομαι δεν θα το έχουν ακούσει.Γεια χαρα, παρακολουθω το φορουμ εδω και πολλους μηνες, και να με συγχωρήτε για αυτή την πρώτη μου ανάρτηση.Η δουλεία που κάνετε εδω μέσα με τα αρκετά άρθρα ειναι πολύ σημαντικά και αξιόλογα! ώστοσο θα ηθέλα και την δικία σας άποψη/βοήθεια με βάση την εμπείρια σας και τις γνώσεις στο θέμα.
μέσα στην τρέλα μου προχώρησα πρωτη φορα με μια κορασιδα της παραλιακης. Οτι έγινε (στοματικό/κολπικο) έγινε με την χρήση προφυλακτικού και μάλιστα η κοπέλα το έβαλε με το στόμα...ήταν όλα υπέροχα..ώστο με πιασανε οι ενοχές και το άγχος της πρώτης φοράς μηπως και εχω κολήσει τπτ.
Ώστοσο, καθαρίστικα αμέσως με μαντηλάκια dedol στην γυρω περιοχή αφού προσεχτηκα τραβήχτηκα και τσεκάρα οτι δεν είχαμε κάποιο σπασιμο Αλλά...οι φοβίες μου με εκάναν να ρωτήσω ένα γιατρό καθώς και το ΚΕΕΛΠΝΟ...το οποίο και οι 2 απάντησαν οτι εφόσον έγινε με προφυλακτίκο δεν υπάρχει φόβος και δεν χρείαζονται περισσότερες εξετάσεις. Αλλά εγώ ακόμα το έχω το άγχος...Το συμβάν έγινε την περασμένη παρασκευή...και κάθε μέρα κοιταω τον εαυτό μου για τυχόν αλλαγές....
Εσας ποια ειναι η απόψη σας ? να ξεαγχωθώ...να παρω και άλλη άποψη γιατρού κλπ ?
Του έκανες την καρδια περιβόλιστειλε mail στον ΠΟΥ, Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, φαντάζομαι δεν θα το έχουν ακούσει.
Σοβαρά τωρα, κοψε τα γαμησια με πεζοδρόμιο, το τι κονδυλωμα κυκλοφορεί...ρωτα τους γιατρούς,ειδικά αφροδισιολογους ή δερματολόγους για τα κρουσματα...χαλαρωσε, ενα παστελακι,κοκορικο μπαμ μπαμ εριξες,δεν έπαθες κ τίποτα...
Και αφου ζητησες τις γνωμες γιατρων ηρθες και εδω να παρεις τη γνωμη των ειδικων επιστημονων ε?Γεια χαρα, παρακολουθω το φορουμ εδω και πολλους μηνες, και να με συγχωρήτε για αυτή την πρώτη μου ανάρτηση.Η δουλεία που κάνετε εδω μέσα με τα αρκετά άρθρα ειναι πολύ σημαντικά και αξιόλογα! ώστοσο θα ηθέλα και την δικία σας άποψη/βοήθεια με βάση την εμπείρια σας και τις γνώσεις στο θέμα.
μέσα στην τρέλα μου προχώρησα πρωτη φορα με μια κορασιδα της παραλιακης. Οτι έγινε (στοματικό/κολπικο) έγινε με την χρήση προφυλακτικού και μάλιστα η κοπέλα το έβαλε με το στόμα...ήταν όλα υπέροχα..ώστο με πιασανε οι ενοχές και το άγχος της πρώτης φοράς μηπως και εχω κολήσει τπτ.
Ώστοσο, καθαρίστικα αμέσως με μαντηλάκια dedol στην γυρω περιοχή αφού προσεχτηκα τραβήχτηκα και τσεκάρα οτι δεν είχαμε κάποιο σπασιμο Αλλά...οι φοβίες μου με εκάναν να ρωτήσω ένα γιατρό καθώς και το ΚΕΕΛΠΝΟ...το οποίο και οι 2 απάντησαν οτι εφόσον έγινε με προφυλακτίκο δεν υπάρχει φόβος και δεν χρείαζονται περισσότερες εξετάσεις. Αλλά εγώ ακόμα το έχω το άγχος...Το συμβάν έγινε την περασμένη παρασκευή...και κάθε μέρα κοιταω τον εαυτό μου για τυχόν αλλαγές....
Εσας ποια ειναι η απόψη σας ? να ξεαγχωθώ...να παρω και άλλη άποψη γιατρού κλπ ?
Και αφου ζητησες τις γνωμες γιατρων ηρθες και εδω να παρεις τη γνωμη των ειδικων επιστημονων ε?
Ήθελα να ρωτήσω πόσο εύκολα κολας κονδυλώματα από body to body massage, an η γκόμενά δηλ τριφτει πάνω σου κ μετά σου κάνει μασάζ. Μπορεί να μεταφέρει κολπικα υγρά άρα κονδυλώματα στο πεος?
γεια σου γιατρεΗ πιθανοτητα να κολλησεις ειναι 99,9% !
δηλαδη η ακαποτη πιπα τι πιθανοτητες εχει?Η πιθανοτητα να κολλησεις ειναι 99,9% !
Ήθελα να ρωτήσω πόσο εύκολα κολας κονδυλώματα από body to body massage, an η γκόμενά δηλ τριφτει πάνω σου κ μετά σου κάνει μασάζ. Μπορεί να μεταφέρει κολπικα υγρά άρα κονδυλώματα στο πεος?
Εγω πριν χρονια ειχα κολησει κονδυλωματα στην βαση του πεους γιατι η βαση ηταν το μονο ακαλυπτο μερος απο το προφυλακτικο, οποτε κανε τις αναγωγες σου
Επίσης εδώ αναφέρεται ότι μεταδίδονται με τα χέρια αν γίνει επαφή κονδυλωμάτων κ μετά γεννητικών οργάνων