δε χρειαζεται αιμα για να κολλησεις ΣΜΝ. Τα υγρα ειναι υπερ αρκετα. Παλιοτερα μαλιστα λεγαν οτι και τα υγρα απο το φιλι επαρκουν, μετα απορριφθηκε σα θεωρια.
Eπαρκούν για ποιά ασθένεια ; Τον HIV ; Παρα πολύ δύσκολο... πρέπει να ρεει εκεινη την ωρα το άιμα και απο τους δύο σας.
Προς τα ΝΕΑ παιδιά αλλα και τους υπόλοιπους :
Σας παρακαλώ πάρα πολύ..... είμαι ένα μέλος που έχει χρόνια στο άθλημα. Προχθές έκανα εξετάσεις και για τον HIV βγήκα αρνητικός.
Ποτέ μου δεν κάνω ελευθερο στοματικο ή μου κάνουν...
ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΦΟΡΑΩ προφυλακτικό... δεν ξέρουμε με ποιά γκόμενα πάμε.
Το στάτους τους ειναι άγνωστο.
Χρησιμοποιείστε το προφυλακτικό ΣΕ ΚΑΘΕ σεξουαλική επαφή. Έχω εδω μέσα 152 κριτικές και οσες δεν έχω γράψει θα έφθανα τις 200.
Μαζί με άλλους συναγωνιστές έχουμε ισχυρή άποψη ωστόσο δυστυχώς και μετά λύπης βλέπω άλλους συναγωνιστές να μην ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ που διατρέχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ. Να αναφέρουν για ελευθερα στοματικά σε πουτάνες και γλειφομούνια. Δυστυχως κάποιοι ειμαι σίγουρος θα γελάσουν ειρωνικά διαβάζοντας αυτό το πόστ. Αυτό ομως δεν ειναι τίποτε αλλο παρά μια τεράστια ανωριμότητα και ανευθυνότητα - αναισθησία και βλακεία εκ μέρους τους.
Ξαναλέω... Φορεστε ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ προφυλακτικό και μην κάνετε πράγματα που θα σας θέσουν σε κίνδυνο.
Εκτος και αν δεν έχετε θέμα να καταλήξετε μια μέρα με ενα θετικό τέστ του HIV στα χέρια σας και να απορείτε και να τρέχετε πλέον σε γιατρούς καθε μηνα για να παρακολουθειστε.
Ουτε γκομενα θα μπορέσετε να βρείτε ή αν έχετε θα σας χωρίσει άμεσα οταν της το πείτε.
Προφυλακτικό πάντα... Μια ισχυρή συμβουλή απο έναν μάχιμο του αθλήματος.
Καλά να περνάτε υγεία σε όλους.