Καταρχάς ξεκινάμε απ τα basic , μεγάλωσες Γλυφάδα και ήρθες τωρα τα τελευταία χρονια στον Luxury glam Παντελεήμων , οποτε να υποθέσω τα τελευταια 2 βαρια 3 χρονια ξεκινάς το σπορ ......εκτος αν εισαι Κλωναρι και δεν μας το λες ...αν εισαι ρίχτο μας μην ντρέπεσαι...
Και παμε και στα secon basic , για εμενα οπως και σε άλλους νουμπας εισαι , δεν πα να εισαι και 50ρης μπάρμπας , νουμπας εισαι και δεν μπορω να σε βαλω στο ίδιο level με τεράστιο Smyrni ,ή Milfonaniac ή Dscar ή ΜητσαραxXx η Μπομπολα που έχουμε γράψει χιλιόμετρα απ το 2012 σε μασσαζερι , στούντια , ρδελα ,κρυφά ρδελα και αλλα Πολλά .
Ούτε μπορω να συγκρίνω τα ποστ κ τις ενημερώσεις που γραφουν αυτοί ,οοοταν θέλουν κ αμα θέλουν να γράψουν
... με τα δικά σου τα κουλα και τα λατιν που γραφεις ,έλεος ειναι βαρετα και άσχετα , επισης για να κλεισω με επίλογο εσυ τωρα ανακάλυψες το bou και ανακάλυψες τον τροχο ,εμεις πλέον παλιώσαμε μπαίνουμε πιο χαλαρά στο σαι , μπαίνουμε ρίχνουμε ενα κατουρο ή φάπα και μετα ξανα μάνα , δεν μας λεει κατι πλέον το σαι ....το φάγαμε το χάσαμε και το ξανατρωμε παλι ....
Οποτε παρτο χαλαρά και ριξε την πλακα γιατι μην ξεχνάμε ειναι και τα γαλόνια και οι πουλαδες που μας βαρενουν το πέτο σε μερικούς , αυτα τα ολίγα απο Don Chico σεβασμός στους μπερεδες του σαι μανακο μου
Ορθά τα λες!!!
Πιο νέος πεθαίνεις!
Όχι στα χρονια ομως...
96 Δ' ΕΣΣΟ...
Αν το πεδίο εφαρμογής ήταν ο Στρατός η' η Φυλακή, θα υπήρχε η ιεραρχία που επικαλεισε...
Στην προκειμένη περίπτωση δεν...
Προσπαθώ να καταλάβω όμως.
Σε ενοχλεί που τα κανω; Η' που τα γράφω;
Ίσως δεν τα πιστεύεις...
Πήγαινε στο ΜΑ21, θα είναι διπλόβάρδια η ΖωηΤσα, και ρωτά την.. Ηρθε ο τρελος ξανθός και πέρασε δύο φορές διπλο με διάφορα μιας ωρας?
Μπήκε την πρώτη φορά η κοπέλα στο δωμάτιο με τα ρούχα της? με κολάν και μπλουζάκι?
Ρωτά Φιλιππίδου, τη ΜαγγυΤσα, έρχεται αυτός ο επόμενος ξανθός και σας ζητάει Ρούχα, μισάωρα και κόλπα, πρήζονται σας?
Πήγαινε Ιάσωνος 1β, και ρωτά την Κλεοπάτρα, Έρχεται ο άλλος ο ξανθός ψωλαρας, και Κλειδώνεις και τον αρπάζεις από την ψωλή πηγαίνοντας τον από δωμάτιο σε δωμάτιο και Τσιμπουκονωντας τον όπου σταθείς. Τον τάραζεις στα πουτσοσκαμπιλα?
Σου αρέσει κιόλας και δεν το ήξερες...?
Όταν στα βεβαιώσουν αυτά, απλά, διάβαζε προσεκτικότερα τα posts μου.
Στο λέω με καλή πρόθεση.
Κρύβουν ευκαιρίες και διαμάντια κρυμμένα.
Απλά κινούμαι διαφορετικά. Πιο στρατηγικά. Φροντιζοντας να θυμούνται ποιος είμαι την επόμενη φορά, χωρίς να πρέπει κάθε φορά να κάνω επίθεση γοητειας.
Δεν επιδιώκω Σαρδέλες και Παράσημα φίλε.
Ήμουν Ι 4. Δ/Β.
Αλλά οι εμπειρίες είναι εμπειρίες.
Και αφού μπήκε το μικρόβιο του Bou μέσα μου, τα γράφω κιόλας!
Σε ευχαριστώ!