Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vwpolo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
344
Πόντοι
21
Επι ενα μηνα εχεις πονολαιμο δηλαδη? Αλλο συμπτωμα? Θελει καλλιεργεια φαρυγγικου επιχρισματος για σμν αν θεωρεις οτι υπαρχει κατι εκει.Δεν νομιζω οτι το καλυπτει δημοσια ασφαλιση αυτο αλλα δε χανεις κατι να ρωτησεις.
δεν με νοιαζει να πληρωσω αλλα δεν το κάνουν ουτε ιδιωτικά που ρώτησα σε ιδιωτικό διαγνωστικό!

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.309
Πόντοι
446
δεν με νοιαζει να πληρωσω αλλα δεν το κάνουν ουτε ιδιωτικά που ρώτησα σε ιδιωτικό διαγνωστικό!
Ελαχιστοι το κανουν δε βγαζεις ευκολα ακρη.Η πιο καλη λυση ειναι να κανεις μοριακο αν δε σε νοιαζουν τα λεφτα.

• Like
Αντιδράσεις: vwpolo

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
375
Πόντοι
21
@DmtrsxXx
IMG_2942.jpeg
τι έχουμε εδώ;
Οι διπλα μας προσκαλουν σε μονομαχια… που να ξεραν τα ναυαγια οτι μπλεξανε με καπετανεους με πολλα γαλονια

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Καταρχάς ξεκινάμε απ τα basic , μεγάλωσες Γλυφάδα και ήρθες τωρα τα τελευταία χρονια στον Luxury glam Παντελεήμων , οποτε να υποθέσω τα τελευταια 2 βαρια 3 χρονια ξεκινάς το σπορ ......εκτος αν εισαι Κλωναρι και δεν μας το λες ...αν εισαι ρίχτο μας μην ντρέπεσαι...

Και παμε και στα secon basic , για εμενα οπως και σε άλλους νουμπας εισαι , δεν πα να εισαι και 50ρης μπάρμπας , νουμπας εισαι και δεν μπορω να σε βαλω στο ίδιο level με τεράστιο Smyrni ,ή Milfonaniac ή Dscar ή ΜητσαραxXx η Μπομπολα που έχουμε γράψει χιλιόμετρα απ το 2012 σε μασσαζερι , στούντια , ρδελα ,κρυφά ρδελα και αλλα Πολλά ... οταν γράψεις κι εσυ χιλιόμετρα τοτε ίσως αρχίσουμε να μιλαμε ....
Ούτε μπορω να συγκρίνω τα ποστ κ τις ενημερώσεις που γραφουν αυτοί ,οοοταν θέλουν κ αμα θέλουν να γράψουν
... με τα δικά σου τα κουλα και τα λατιν που γραφεις ,έλεος ειναι βαρετα και άσχετα , επισης για να κλεισω με επίλογο εσυ τωρα ανακάλυψες το bou και ανακάλυψες τον τροχο ,εμεις πλέον παλιώσαμε μπαίνουμε πιο χαλαρά στο σαι , μπαίνουμε ρίχνουμε ενα κατουρο ή φάπα και μετα ξανα μάνα , δεν μας λεει κατι πλέον το σαι ....το φάγαμε το χεσαμε και το ξανατρωμε παλι ....
Οποτε παρτο χαλαρά και ριξε την πλακα γιατι μην ξεχνάμε ειναι και τα γαλόνια και οι πουλαδες που μας βαρενουν το πέτο σε μερικούς , αυτα τα ολίγα απο Don Chico κ σεβασμός στους μπερεδες του σαι μανακο μου
δεν είναι κλωνάρι, τον έχω δει δια ζώσης, έχουμε πάει μπουρδελότσαρκα παρέα, μια χαρά είναι ο άνθρωπος

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Οι διπλα μας προσκαλουν σε μονομαχια… που να ξεραν τα ναυαγια οτι μπλεξανε με καπετανεους με πολλα γαλονια
Αν εχω καταλάβει καλά, στο δίπλα γραφουνε 5 ατομα ολα κ ολα και καποιοι απο τα σπίτια...

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
375
Πόντοι
21
δεν είναι κλωνάρι, τον έχω δει δια ζώσης, έχουμε πάει μπουρδελότσαρκα παρέα, μια χαρά είναι ο άνθρωπος
Τι πας να ανοιξεις κουβεντα τωρα με τον αλλον που μπηκε μονο και μονο να κραξει. Το χει δει καραβανας μεγαλος. Ασε που απο την φουρνια του που λεει ειναι παλιος κλπ σιγουρα ηταν το μεγαλυτερο ναυαγιο. Γι αυτο και ριχνει τα μεγαλα ονοματα στο τραπεζι μπας και πιαστει απο καπου. Αστον στην παρανοια του. Ο @MALA BARISTA ειναι παιχτης και ας μην τον ξερω, πιστευω θα αφησει ιστορια εδω

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Πολύ καλή κατάθεση στην Κυρία Άννα Χωματιανού 11 εχθές, ντάξ, αποδεικνύει οτι έχει και μυαλό ή τουλάχιστον συναισθηματική ευφυία, κοριτσάρα.
Όπως τα λες...
Ακριβώς!!!

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.211
Πόντοι
456
μια ερώτηση μόνο και με όλα αυτά τα προσόντα πως προέκυψαν τα μπουρδελα; θα μπορούσες να γαμας ο,τι θες και όχι ότι ο κάθε άπλυτος πακις.
Έχει ενα ψιλοκουσούρι , ότι πάσχει από μια ελαφριά σχιζοφρένεια χαχα Έχει κατά καιρούς ανοίξει διάφορους λογαριασμούς στο σάιτ και γράφει με τον ίδιο τρόπο. Θα φάει μπαν από τα όλα τα σπίτια σε λίγο όπως όλοι οι ψυχάκηδες.

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Έχει ενα ψιλοκουσούρι , ότι πάσχει από μια ελαφριά σχιζοφρένεια χαχα Έχει κατά καιρούς ανοίξει διάφορους λογαριασμούς στο σάιτ και γράφει με τον ίδιο τρόπο. Θα φάει μπαν από τα όλα τα σπίτια σε λίγο όπως όλοι οι ψυχάκηδες.
Γιατρέ, μιλά καλά....
Με την επιστημονική ορολογία.
Εχω μια απλή
Ψυχονευροευαισθησια.
Έτσι μου είχες πει...

Το ιατρικό απόρρητο πήγε περίπατο βλέπω.
Κατάντια!

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Για εμένα η μακαρίτισσα είχε καλύτερη την καλύτερη κωλαρα στην ιστορία του πορνο! Είναι να σου κάνει face citing και ας φύγεις και εσύ μετά
Αλήθεια τώρα;
Έφυγε από την ζωή;
Την ίδια Βραζιλιάνα λέμε...?
Yummy Estudio, και μετά Ευρώπη?

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.309
Πόντοι
446
Αληθεια, θεωρεις πως υπαρχει εστω και ενα μελος εδω μεσα που να ειναι νευροτυπικο?

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
63
Like
5.321
Πόντοι
7.621
Αλήθεια τώρα;
Έφυγε από την ζωή;
Την ίδια Βραζιλιάνα λέμε...?
Yummy eStudio, και μετά Ευρώπη?
Πάει Κανας χρόνος ! Για την ίδια λέμε ! Αυτές τις αηδίες με εμμετους να μην έκανε θα ήταν και η πρώτη

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Κοίτα πόσο μεγάλος είναι ο κωλος της σε σχέση με τον μαύρο !!! Και σκέψου δεν την λες χοντρή !! Χαχαχ
Αν νιώθεις έτσι, για το αυτό το πρόσωπο και αυτή την Κωλαρα...
Θα στην θυμίσει πολύ η Ρωξάνη...εσύ ειδικα, θα φας φλας κανονικό...

Στα υπόψιν ότι είναι ήδη ένα 12ωρο εκει, από τις 08:00 στο κάτω...

Αντέχει/γουσταρει κωλοσφαλιαρες!
Κωλοζουληγματα δυνατα, όχι τόσο...

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Όσο και να έψαξα δεν βρήκα κάποιο νήμα για αναζήτηση όπου να ψάχνουμε αν ξέρει κάποιος που θα βρούμε κορίτσια πού έχουν αλλάξει μαγαζί. Γι'αυτό λοιπόν κάνω την ερώτηση εδώ ως το πιο σχετικό νήμα.
Ξέρει κανείς να μου πει που δουλεύει τώρα η Τζέσικα με τις βυζάρες από φυλής 59 1ος όροφος. Έχω να την δω στο συγκεκριμένο σπίτι από το φθινόπωρο
Εντωμεταξύ, ούτε η Αλινα, η παλιά της τσατσά στο Φ59, δεν ήξερε που ειναι.
Μου λέει χθές, Την παίρνω τηλ και δεν το σηκώνει...
Σου στέλνω σε p.m.....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom