δεν με νοιαζει να πληρωσω αλλα δεν το κάνουν ουτε ιδιωτικά που ρώτησα σε ιδιωτικό διαγνωστικό!Επι ενα μηνα εχεις πονολαιμο δηλαδη? Αλλο συμπτωμα? Θελει καλλιεργεια φαρυγγικου επιχρισματος για σμν αν θεωρεις οτι υπαρχει κατι εκει.Δεν νομιζω οτι το καλυπτει δημοσια ασφαλιση αυτο αλλα δε χανεις κατι να ρωτησεις.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nocturia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.309
- Πόντοι
- 446
Ελαχιστοι το κανουν δε βγαζεις ευκολα ακρη.Η πιο καλη λυση ειναι να κανεις μοριακο αν δε σε νοιαζουν τα λεφτα.δεν με νοιαζει να πληρωσω αλλα δεν το κάνουν ουτε ιδιωτικά που ρώτησα σε ιδιωτικό διαγνωστικό!
MakisPsomiadis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2024
- Like
- 375
- Πόντοι
- 21
Οι διπλα μας προσκαλουν σε μονομαχια… που να ξεραν τα ναυαγια οτι μπλεξανε με καπετανεους με πολλα γαλονια
EvilPlasma
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 108
- Like
- 20.584
- Πόντοι
- 26.435
δεν είναι κλωνάρι, τον έχω δει δια ζώσης, έχουμε πάει μπουρδελότσαρκα παρέα, μια χαρά είναι ο άνθρωποςΚαταρχάς ξεκινάμε απ τα basic , μεγάλωσες Γλυφάδα και ήρθες τωρα τα τελευταία χρονια στον Luxury glam Παντελεήμων , οποτε να υποθέσω τα τελευταια 2 βαρια 3 χρονια ξεκινάς το σπορ ......εκτος αν εισαι Κλωναρι και δεν μας το λες ...αν εισαι ρίχτο μας μην ντρέπεσαι...
Και παμε και στα secon basic , για εμενα οπως και σε άλλους νουμπας εισαι , δεν πα να εισαι και 50ρης μπάρμπας , νουμπας εισαι και δεν μπορω να σε βαλω στο ίδιο level με τεράστιο Smyrni ,ή Milfonaniac ή Dscar ή ΜητσαραxXx η Μπομπολα που έχουμε γράψει χιλιόμετρα απ το 2012 σε μασσαζερι , στούντια , ρδελα ,κρυφά ρδελα και αλλα Πολλά ... οταν γράψεις κι εσυ χιλιόμετρα τοτε ίσως αρχίσουμε να μιλαμε ....
Ούτε μπορω να συγκρίνω τα ποστ κ τις ενημερώσεις που γραφουν αυτοί ,οοοταν θέλουν κ αμα θέλουν να γράψουν
... με τα δικά σου τα κουλα και τα λατιν που γραφεις ,έλεος ειναι βαρετα και άσχετα , επισης για να κλεισω με επίλογο εσυ τωρα ανακάλυψες το bou και ανακάλυψες τον τροχο ,εμεις πλέον παλιώσαμε μπαίνουμε πιο χαλαρά στο σαι , μπαίνουμε ρίχνουμε ενα κατουρο ή φάπα και μετα ξανα μάνα , δεν μας λεει κατι πλέον το σαι ....το φάγαμε το χεσαμε και το ξανατρωμε παλι ....
Οποτε παρτο χαλαρά και ριξε την πλακα γιατι μην ξεχνάμε ειναι και τα γαλόνια και οι πουλαδες που μας βαρενουν το πέτο σε μερικούς , αυτα τα ολίγα απο Don Chico κ σεβασμός στους μπερεδες του σαι μανακο μου
Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 14.067
- Πόντοι
- 3.246
Αν εχω καταλάβει καλά, στο δίπλα γραφουνε 5 ατομα ολα κ ολα και καποιοι απο τα σπίτια...Οι διπλα μας προσκαλουν σε μονομαχια… που να ξεραν τα ναυαγια οτι μπλεξανε με καπετανεους με πολλα γαλονια
MakisPsomiadis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2024
- Like
- 375
- Πόντοι
- 21
Τι πας να ανοιξεις κουβεντα τωρα με τον αλλον που μπηκε μονο και μονο να κραξει. Το χει δει καραβανας μεγαλος. Ασε που απο την φουρνια του που λεει ειναι παλιος κλπ σιγουρα ηταν το μεγαλυτερο ναυαγιο. Γι αυτο και ριχνει τα μεγαλα ονοματα στο τραπεζι μπας και πιαστει απο καπου. Αστον στην παρανοια του. Ο @MALA BARISTA ειναι παιχτης και ας μην τον ξερω, πιστευω θα αφησει ιστορια εδωδεν είναι κλωνάρι, τον έχω δει δια ζώσης, έχουμε πάει μπουρδελότσαρκα παρέα, μια χαρά είναι ο άνθρωπος
Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.656
- Πόντοι
- 2.046
Sab?![]()
ευτυχώς έχει διαλέξει τον δρόμο του Χριστού!
Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.656
- Πόντοι
- 2.046
Όπως τα λες...Πολύ καλή κατάθεση στην Κυρία Άννα Χωματιανού 11 εχθές, ντάξ, αποδεικνύει οτι έχει και μυαλό ή τουλάχιστον συναισθηματική ευφυία, κοριτσάρα.
Ακριβώς!!!
Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.656
- Πόντοι
- 2.046
Τι να σου πω,
Εγώ σκιαχτηκα παντως...
Σκεφτόμουν, Αν πέσω από εδώ πάνω...?
Εγώ σκιαχτηκα παντως...
Σκεφτόμουν, Αν πέσω από εδώ πάνω...?

Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.211
- Πόντοι
- 456
Έχει ενα ψιλοκουσούρι , ότι πάσχει από μια ελαφριά σχιζοφρένεια χαχα Έχει κατά καιρούς ανοίξει διάφορους λογαριασμούς στο σάιτ και γράφει με τον ίδιο τρόπο. Θα φάει μπαν από τα όλα τα σπίτια σε λίγο όπως όλοι οι ψυχάκηδες.μια ερώτηση μόνο και με όλα αυτά τα προσόντα πως προέκυψαν τα μπουρδελα; θα μπορούσες να γαμας ο,τι θες και όχι ότι ο κάθε άπλυτος πακις.
Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.656
- Πόντοι
- 2.046
Γιατρέ, μιλά καλά....Έχει ενα ψιλοκουσούρι , ότι πάσχει από μια ελαφριά σχιζοφρένεια χαχα Έχει κατά καιρούς ανοίξει διάφορους λογαριασμούς στο σάιτ και γράφει με τον ίδιο τρόπο. Θα φάει μπαν από τα όλα τα σπίτια σε λίγο όπως όλοι οι ψυχάκηδες.
Με την επιστημονική ορολογία.
Εχω μια απλή
Ψυχονευροευαισθησια.
Έτσι μου είχες πει...
Το ιατρικό απόρρητο πήγε περίπατο βλέπω.
Κατάντια!
Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.656
- Πόντοι
- 2.046
Αλήθεια τώρα;Για εμένα η μακαρίτισσα είχε καλύτερη την καλύτερη κωλαρα στην ιστορία του πορνο! Είναι να σου κάνει face citing και ας φύγεις και εσύ μετά
Έφυγε από την ζωή;
Την ίδια Βραζιλιάνα λέμε...?
Yummy Estudio, και μετά Ευρώπη?
Nocturia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.309
- Πόντοι
- 446
Αληθεια, θεωρεις πως υπαρχει εστω και ενα μελος εδω μεσα που να ειναι νευροτυπικο?Έχει ενα ψιλοκουσούρι , ότι πάσχει από μια ελαφριά σχιζοφρένεια χαχα Έχει κατά καιρούς ανοίξει διάφορους λογαριασμούς στο σάιτ και γράφει με τον ίδιο τρόπο. Θα φάει μπαν από τα όλα τα σπίτια σε λίγο όπως όλοι οι ψυχάκηδες.
Morty love Jessica
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 63
- Like
- 5.321
- Πόντοι
- 7.621
Πάει Κανας χρόνος ! Για την ίδια λέμε ! Αυτές τις αηδίες με εμμετους να μην έκανε θα ήταν και η πρώτηΑλήθεια τώρα;
Έφυγε από την ζωή;
Την ίδια Βραζιλιάνα λέμε...?
Yummy eStudio, και μετά Ευρώπη?
Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.656
- Πόντοι
- 2.046
R.I.P.Πάει Κανας χρόνος ! Για την ίδια λέμε ! Αυτές τις αηδίες με εμμετους να μην έκανε θα ήταν και η πρώτη
Morty love Jessica
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 63
- Like
- 5.321
- Πόντοι
- 7.621
Κοίτα πόσο μεγάλος είναι ο κωλος της σε σχέση με τον μαύρο !!! Και σκέψου δεν την λες χοντρή !! ΧαχαχR.I.P.![]()
Nocturia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.309
- Πόντοι
- 446
Την πεθαναν στον πουτσο την κοπελα..R.I.P.![]()
Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.656
- Πόντοι
- 2.046
Αν νιώθεις έτσι, για το αυτό το πρόσωπο και αυτή την Κωλαρα...Κοίτα πόσο μεγάλος είναι ο κωλος της σε σχέση με τον μαύρο !!! Και σκέψου δεν την λες χοντρή !! Χαχαχ
Θα στην θυμίσει πολύ η Ρωξάνη...εσύ ειδικα, θα φας φλας κανονικό...
Στα υπόψιν ότι είναι ήδη ένα 12ωρο εκει, από τις 08:00 στο κάτω...
Αντέχει/γουσταρει κωλοσφαλιαρες!
Κωλοζουληγματα δυνατα, όχι τόσο...
Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.656
- Πόντοι
- 2.046
Εντωμεταξύ, ούτε η Αλινα, η παλιά της τσατσά στο Φ59, δεν ήξερε που ειναι.Όσο και να έψαξα δεν βρήκα κάποιο νήμα για αναζήτηση όπου να ψάχνουμε αν ξέρει κάποιος που θα βρούμε κορίτσια πού έχουν αλλάξει μαγαζί. Γι'αυτό λοιπόν κάνω την ερώτηση εδώ ως το πιο σχετικό νήμα.
Ξέρει κανείς να μου πει που δουλεύει τώρα η Τζέσικα με τις βυζάρες από φυλής 59 1ος όροφος. Έχω να την δω στο συγκεκριμένο σπίτι από το φθινόπωρο
Μου λέει χθές, Την παίρνω τηλ και δεν το σηκώνει...
Σου στέλνω σε p.m.....