Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.461
Πόντοι
1.326
Ελπίζω να κάνεις πλάκα και να μην τα ενοεις αυτά …

Τα σωματικά υγρά μεταφέρουν τεράστιο φορτίο μικροοργανισμών αρκετά παθογόνα και άλλα πολλά περισσότερα δυνητικών παθογόνων μικροοργανισμών .

AIDS από σκατο και κάτουρο πολύ δύσκολο αν δεν έχει αίμα , αλλά υπατιτιδα πολύ εύκολα κολας .

Τώρα εκτός από το κομμάτι των ιών , άμα. Πας στο κομμάτι των βακτηριδίων

Γενικά εξετάσεις θα σε συμβούλευα να κάνεις κάθε τρίμηνο και να κάνεις και εμβόλιο των υγειονομικών για μια έξτρα προστασία .
Είσαι υπερβολικός. Δεν κολλάς ''πολύ εύκολα'' ηπατίτιδα από σκατά και ούρα όπως λες.
Οι σοβαρές μορφές (Β και C) μεταδίδονται κυρίως με το αίμα και όχι με αυτόν τον τρόπο.
Η μόνη που μπορείς να κολλήσεις έτσι είναι η Α, η οποία όμως συνήθως είναι περαστική, ο οργανισμός την καθαρίζει μόνος του και δεν αφήνει μόνιμο πρόβλημα.
Επιπλέον, για τη Β υπάρχει εμβόλιο που μας καλύπτει και νομίζω όλοι το έχουμε κάνει από την παιδική ηλικία.

Οπότε η κινδυνολογία σου δεν στέκει επιστημονικά. Άλλα ούτε και πορνικά.
Μην γράφεις σαν κάτι υποχόνδριους, ψυχαναγκαστικούς, μυγιάγγιχτους τύπους, οι οποίοι φοβούνται να γλείψουν μέχρι και βυζί πουτάνας.
Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι πόρνοι σαν τον Reuzel και διαβάζουμε κάτι διαφορετικό εκτός από κώλο, δυνατό πισωκολλητό και βαθιά πίπα.

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.461
Πόντοι
1.326
Κολοκυνθούς
  • 38β: 2 εύσωμες

Νομίζω το ''εύσωμες'' για αυτές τις δύο είνα λίγο understatement που λένε και στο χωριό μου.

Είχα τεράστια ανάγκη να πιω γαλατάκι

Τελικά η Π1 δέχτηκε να το κάνει και αυτή χωρίς έξτρα. Η υπηρεσία πήγε κλείδωσε την πόρτα για να μην μπει κανείς . Εγώ πλήρωσα διπλό παράβολο και ξάπλωσα στο πάτωμα αφού τους είπα να φέρουν μια πετσέτα για να μην λερώσουμε κάτω

Χαιρετηθήκαμε και έφυγα. Πήρα μαζί μου και το ποτό για να το απολαύσω έξω

Ειλικρινά, respect για όσα κάνεις!!
Την ώρα που -μέχρι και εδώ μέσα-έχουμε τόσους σοβαροφανείς και πουριτανούς, εσύ έχεις τα κότσια να πραγματοποιήσεις τις φαντασιώσεις σου και να τις γράψεις δημόσια.
Ενώ αρκετοί από εμάς θέλουμε να κάνουμε πολλά περισσότερα στις πουτάνες, η δειλία μας βάζει φρένα και έτσι δεν κάνουμε ούτε το ένα δέκατο από αυτά που γουστάρουμε πραγματικά. Και απλώς καθόμαστε στον καναπέ μας και κρίνουμε.

Αυτή είναι η πραγματική απελευθέρωση σε μία κοινωνία γεμάτη υποκριτές που φοβούνται μέχρι και τον ίσκιο τους: Να μην χαμπαριάζεις τίποτα και να ζεις κάθε διαστροφή στο full.

Τελευταία τροποποίηση:

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.429
Πόντοι
2.536
Νομίζω το ''εύσωμες'' για αυτές τις δύο είνα λίγο understatement που λένε και στο χωριό μου.
Εσκεμμένο ήταν :glasses:

Την ώρα -που μέχρι και εδώ μέσα-έχουμε τόσους σοβαροφανείς και πουριτανούς, εσύ έχεις τα κότσια να πραγματοποιήσεις τις φαντασιώσεις σου και να τις γράψεις δημόσια.
Ενώ αρκετοί από εμάς θέλουμε να κάνουμε πολλά περισσότερα στις πουτάνες, η δειλία μας βάζει φρένα και έτσι δεν κάνουμε ούτε το ένα δέκατο από αυτά που γουστάρουμε πραγματικά. Και απλώς καθόμαστε στον καναπέ μας και κρίνουμε.

Αυτή είναι η πραγματική απελευθέρωση σε μία κοινωνία γεμάτη υποκριτές που φοβούνται μέχρι και τον ίσκιο τους: Να μην χαμπαριάζεις τίποτα και να ζεις κάθε διαστροφή στο full.
1771147614514.gif

tsontopoulos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
89
Like
16.755
Πόντοι
26.250
Είσαι υπερβολικός. Δεν κολλάς ''πολύ εύκολα'' ηπατίτιδα από σκατά και ούρα όπως λες.
Οι σοβαρές μορφές (Β και C) μεταδίδονται κυρίως με το αίμα και όχι με αυτόν τον τρόπο.
Η μόνη που μπορείς να κολλήσεις έτσι είναι η Α, η οποία όμως συνήθως είναι περαστική, ο οργανισμός την καθαρίζει μόνος του και δεν αφήνει μόνιμο πρόβλημα.
Επιπλέον, για τη Β υπάρχει εμβόλιο που μας καλύπτει και νομίζω όλοι το έχουμε κάνει από την παιδική ηλικία.

Οπότε η κινδυνολογία σου δεν στέκει επιστημονικά. Άλλα ούτε και πορνικά.
Μην γράφεις σαν κάτι υποχόνδριους, ψυχαναγκαστικούς, μυγιάγγιχτους τύπους, οι οποίοι φοβούνται να γλείψουν μέχρι και βυζί πουτάνας.
Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι πόρνοι σαν τον Reuzel και διαβάζουμε κάτι διαφορετικό εκτός από κώλο, δυνατό πισωκολλητό και βαθιά πίπα.
Αδελφέ ξαναδιάβασε τι έγραψα , υπατητιδα α και e με το σκατο κολας.

Για το εμβόλιο της β νομίζω ότι χει διάρκεια 25 χρόνων .

Και πλέον και αυτή με σύγχρονος μεθόδους ανάπλασης του συκωτιού πάλι δεν αφήνει μόνιμα βλάβες.

Πάντως το σκατο δεν είναι το ίδιο με το φιλάω Βυζι …

E. coli , salmonella , camp , vibrio βακτήρια και στα παράσιτα giardia και cryptosporidium πιστεύω συμφωνούμε όλοι ότι είναι πανεύκολο να κολλήσεις

Τώρα σε ιούς enterovirus , Roto , και noro hepatitis a και e και τον ιό του aids έχουμε καταγεγραμμένα περιστατικά και πειράματα που κολάν με το σκατο :

Στο δια ταύτα , το γάλα είναι και αυτό bodily fluid , έχει και αυτό τα ρίσκα του αλλά από την στιγμή που κάνεις ότι κάνεις γιατί όχι

Μην ξεχνάς ότι κάνεις ότι κάνει όχι με την γκομενα σου αλλά με ιεροδουλες και πολλές φορές με πιατσοβιες …

Καλά κάνεις , μπράβο που ενημερώνεις σε παραδέχομαι , χει το θάρρος να τα πεις που είναι αξιέπαινο αλλά πιστεύω ότι δεν πρέπει να έχεις και άγνοια των κινδύνων .

Την ώρα που -μέχρι και εδώ μέσα-έχουμε τόσους σοβαροφανείς και πουριτανούς, εσύ έχεις τα κότσια να πραγματοποιήσεις τις φαντασιώσεις σου και να τις γράψεις δημόσια.

ξαναλεω αξιέπαινο ότι κάνει και εκθέτει και εκτίθεται , αλλά υπάρχουν διαστροφές και διαστροφές .

Μην ξεχνάμε τι γινόταν στην Αμερική που φαρμαραν αδενοχρωμα από τα πιτσιρίκια μέσω βασανισμών .

Μην ξεχνάμε πριν από 100 χρόνια υπήρχαν τα διάσημα σπιτάκια στην Γερμανία μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο που βασάνιζες γαμαγες και έτρωγες ότι ήθελες …

Μην πάμε στην Κίνα τώρα που γίνονται ακόμα χειρότερα πράγματα στις επαρχίες της ..

Τεσπα καλά κάνει ο καθένας και κάνει ότι θέλει αρκεί να έχουμε συναίνεση .

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.357
Πόντοι
446
Μας καύλωσες πρωινιάτικα με τις πληροφορίες σου
Ηθελα να χωσω γλωσσα στο μουνι της να δω αν εχει γευση καουτσουκ τις προαλλες αλλα θυμηθηκα πως δε μαρεσουν οι κρεμοπιτες ..

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Ηπατίτιδες, οποιος έχει κανει εξατασεις σμν, ξέρει πως αν εχεις κανει τα εμβόλια, βγαίνεις θετικός σε αντισώματα.... και καποιες άλλες ασθένειες το ίδιο.

Τώρα τα γούστα του καθενός δεν θα τα κρίνω όπως δεν κρίνω και την εμφάνιση, όσο γίνεται, γιατί ας το παραδεχτούμε, όλα τα μέλη εδω μέσα, κάποια ανωμαλία κουβαλάμε και κάνουμε αυτο που κάνουμε και το συζητάμε κιόλας online.... άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο, το ότι κάποιοι νιώθουν ανώτεροι κλπ. δεν λέει τίποτα, απλά έχουν βάλει αλλού τα όρια τους, εγώ πχ. Δεν μπορώ μα καταλάβω πώς υπάρχουν άτομα που περιμένουν 3-4 δωμάτια μία κοπέλα... το θεωρώ πολύ τραγικό...

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Δεν μπορώ μα καταλάβω πώς υπάρχουν άτομα που περιμένουν 3-4 δωμάτια μία κοπέλα... το θεωρώ πολύ τραγικό...
Έλα ντε...
Πως το ανέχονται?

Μες στο Μαντρί, μη τους φαει ο Λύκος....:woldman:

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
33
Like
21.570
Πόντοι
7.446
Να ενημερώσω ότι χτες στην πρωινή βάρδια η Κατερίνα η Πολωνέζα ήταν έξαλλη με τα άσχημα σχόλια ορισμένων συναγωνιστών αλλά και με τη συμπεριφορά του αφεντικού του Φωκαίας 27. :birdman:

Οπότε από εδώ και στο εξής θα την συναντήσουμε στο Λιοσίων 79 στην απογευματινή βάρδια. :hi:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.585
Πόντοι
26.435
Να ενημερώσω ότι χτες στην πρωινή βάρδια η Κατερίνα η Πολωνέζα ήταν έξαλλη με τα άσχημα σχόλια ορισμένων συναγωνιστών αλλά και με τη συμπεριφορά του αφεντικού του Φωκαίας 27. :birdman:

Οπότε από εδώ και στο εξής θα την συναντήσουμε στο Λιοσίων 79 στην απογευματινή βάρδια. :hi:
πιο παλιά μου είχε παραπονεθεί και εμένα για τη μεταχείριση που λάμβανε από την εργοδοσία της, οκ γίνονται αυτά, και κρίμα κόσμος να την σχολιάζει, είναι πολύ τίμια επιλογή, τα έχω πει παλιότερα. it s ok το καλό το πράγμα δεν χάνεται ποτέ σε σχέση με πεφταστέρια διαφόρων ειδών, καλύτερα ίσως, μήπως αναβαθμιστεί και λίγο η Λιοσίων

Alan Bradley

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2019
Κριτικές
12
Like
2.663
Πόντοι
731

Οποια Κοπελα ενοχλειται απ' τα σχολια, να κατσει να σκεφτει τι ειναι
αυτο που δημιουργει τα σχόλια. Τοσο απλα.
Και στον αντιποδατων "αρνητικων" σχολιασμων, για καποιες αλλες κοπελες
υπαρχουν ΘΕΤΙΚΟΙ σχολιασμοι. Αυτο, θα επρεπε να ειναι ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ!! :wink:
Αλλα θα μου πειτε τι καθομαι και ζηταω - σχολιαζω τωρα. :wink:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.133
Πόντοι
3.446

Λίγο άσχετο αλλά...
Τις προάλλες στο 27Γ στην αλλαγή βάρδιας της υπηρεσίας, ο κυρ Χρήστος είπε στη Μίρα να σαλονάρει στο στύλο, για να τη δει η άλλη η τσα (που μοιάζει να ήρθε απευθείας απ' την Ομόνοια).. Αυτή μόλις την είδε ήταν κυριολεκτικά flabbergasted, έμεινε με το στόμα ανοιχτό, και είπε "ιιιιιι, έτσι κάνει σαλόνι;; Πωπωωω, ο Χριστός κι η Παναγία" :embarrased::kneel:

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
33
Like
21.570
Πόντοι
7.446
Οποια Κοπελα ενοχλειται απ' τα σχολια, να κατσει να σκεφτει τι ειναι
αυτο που δημιουργει τα σχόλια. Τοσο απλα.
Και στον αντιποδατων "αρνητικων" σχολιασμων, για καποιες αλλες κοπελες
υπαρχουν ΘΕΤΙΚΟΙ σχολιασμοι. Αυτο, θα επρεπε να ειναι ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ!! :wink:
Αλλα θα μου πειτε τι καθομαι και ζηταω - σχολιαζω τωρα. :wink:
Στην προκειμένη περίπτωση η κακεντρέχεια ορισμένων μελών δημιουργεί αυτά τα σχόλια.

Βέβαια, δόθηκε "υλικό" συγκεκριμένου προσώπου που την λοιδορεί χωρίς να έχει περάσει ποτέ μαζί της, όπως μου ανέφερε η Κατερίνα, μόλις είδε τη φωτό του. Έτσι, για να μάθει να το παίζει μάγκας από το πληκτρολόγιο! :rockon:

Alan Bradley

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2019
Κριτικές
12
Like
2.663
Πόντοι
731
Στην προκειμένη περίπτωση η κακεντρέχεια ορισμένων μελών δημιουργεί αυτά τα σχόλια.

Βέβαια, δόθηκε "υλικό" συγκεκριμένου προσώπου που την λοιδορεί χωρίς να έχει περάσει ποτέ μαζί της, όπως μου ανέφερε η Κατερίνα, μόλις είδε τη φωτό του. Έτσι, για να μάθει να το παίζει μάγκας από το πληκτρολόγιο! :rockon:
1) Κάποιος που ΔΕΝ εχει περασει ποτε μαζι της, σιγουρα δεν μπορει να κρινει
(θετικα ή αρνητικα) της σεξουαλικες υπηρεσιες της. {Standar αυτο} Μονο αξιλογησεις μπορει να διαβασει.
2) Εφ οσον ομως ειδε την φωτο του, (εχω απορια εδω, πως δλδ? το Avatar?)
παει να πει οτι γνωριζωνται!! Ας του τα "πει" κατ' ιδιαν λοιπον.
3) Οταν κατατιθωνται πανω απο μια ΙΔΙΕΣ αποψεις, για ενα θεμα, δεν ειναι ΣΥΜΠΤΩΣΗ.
Και πιστεψε με @τζουναξ ειναι η 1η ΦΟΡΑ, που καταθετωπεριστατικο για κοπελα του
χωρου, και ειλικρινα δεν ειχα καμια ορεξη, και δεν θα ασχολουμουν, αν δεν διαβαζα οτι εχει ξαναγινει !!!

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
33
Like
21.570
Πόντοι
7.446
1) Κάποιος που ΔΕΝ εχει περασει ποτε μαζι της, σιγουρα δεν μπορει να κρινει
(θετικα ή αρνητικα) της σεξουαλικες υπηρεσιες της. {Standar αυτο} Μονο αξιλογησεις μπορει να διαβασει.
2) Εφ οσον ομως ειδε την φωτο του, (εχω απορια εδω, πως δλδ? το Avatar?)
παει να πει οτι γνωριζωνται!! Ας του τα "πει" κατ' ιδιαν λοιπον.
3) Οταν κατατιθωνται πανω απο μια ΙΔΙΕΣ αποψεις, για ενα θεμα, δεν ειναι ΣΥΜΠΤΩΣΗ.
Και πιστεψε με @τζουναξ ειναι η 1η ΦΟΡΑ, που καταθετωπεριστατικο για κοπελα του
χωρου, και ειλικρινα δεν ειχα καμια ορεξη, και δεν θα ασχολουμουν, αν δεν διαβαζα οτι εχει ξαναγινει !!!
1/ Συμφωνώ κι επαυξάνω.

2/ Πρόκειται για γνωστό σκουπίδι της πιάτσας. Τώρα έγινε η ταυτοποίηση του νικ με τη φωτό του. Κι εννοείται ότι παίζει να τις "μαζέψει" :knuppel: μετά από αυτά που έγραψε, γιατί η Κατερίνα θεωρεί ότι εξαιτίας του έπεσε η δουλειά της.

3/ Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Περιμένουμε να καταθέσεις κι άλλα περιστατικά από την πιάτσα. Τα έχουμε πελώρια ανάγκη!

Alan Bradley

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2019
Κριτικές
12
Like
2.663
Πόντοι
731
1/ Συμφωνώ κι επαυξάνω.

2/ Πρόκειται για γνωστό σκουπίδι της πιάτσας. Τώρα έγινε η ταυτοποίηση του νικ με τη φωτό του. Κι εννοείται ότι παίζει να τις "μαζέψει" :knuppel: μετά από αυτά που έγραψε, γιατί η Κατερίνα θεωρεί ότι εξαιτίας του έπεσε η δουλειά της.

3/ Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Περιμένουμε να καταθέσεις κι άλλα περιστατικά από την πιάτσα. Τα έχουμε πελώρια ανάγκη!
Γενικα να ξερεις οτι δεν ειναι του χαρακτηρα μου να εκθετω τα προσωπικα των Κοριτσιων
εκτος και αν μιλαμε για αποδοση στην δουλεια τους. {Αλλο αυτο}
Και αν μετα απο 25 χρονια στην τσαρκα, καθομουν να γραψω ολα οσα γνωριζω........
μετα, θα επρεπε να ζητησω απ την NASA να με βαλει σ'ενα διαστημοπλοιο, και να την κανω
για αλλου. :2funny::grin:
Καταλαβαινω, (και σεβομαι) την αναγκη για ενημερωση, και εχεις δικιο, αλλα θα αφορα
ΜΟΝΟ την επαγγελματικη αποδοση, και τιποτα αλλο.
Τα 'χω "χωσει" γερα και αμασητα, σε συγκεκριμενο μαγαζι, που απο δοκιμη
την πατησα ασχημα, (μοναδικη φορα) που ετυχε να λειπει το Κοριτσι που παντα επελεγα.
Σκεψου, οτι της ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΝΟΜΑ μετα την κριτικη μου !!! :O:O:O

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
33
Like
21.570
Πόντοι
7.446
Λίγο άσχετο αλλά...
Τις προάλλες στο 27Γ στην αλλαγή βάρδιας της υπηρεσίας, ο κυρ Χρήστος είπε στη Μίρα να σαλονάρει στο στύλο, για να τη δει η άλλη η τσα (που μοιάζει να ήρθε απευθείας απ' την Ομόνοια).. Αυτή μόλις την είδε ήταν κυριολεκτικά flabbergasted, έμεινε με το στόμα ανοιχτό, και είπε "ιιιιιι, έτσι κάνει σαλόνι;; Πωπωωω, ο Χριστός κι η Παναγία" :embarrased::kneel:
Να σημειωθεί ότι το Φωκαίας 27 υπόγειο και όροφος τελούν υπό την ίδια διοίκηση.

Το Φωκαίας 27 στο υπερυψωμένο ισόγειο τελεί υπό διαφορετική εντελώς διεύθυνση. :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom