Είσαι υπερβολικός. Δεν κολλάς ''πολύ εύκολα'' ηπατίτιδα από σκατά και ούρα όπως λες.
Οι σοβαρές μορφές (Β και C) μεταδίδονται κυρίως με το αίμα και όχι με αυτόν τον τρόπο.
Η μόνη που μπορείς να κολλήσεις έτσι είναι η Α, η οποία όμως συνήθως είναι περαστική, ο οργανισμός την καθαρίζει μόνος του και δεν αφήνει μόνιμο πρόβλημα.
Επιπλέον, για τη Β υπάρχει εμβόλιο που μας καλύπτει και νομίζω όλοι το έχουμε κάνει από την παιδική ηλικία.
Οπότε η κινδυνολογία σου δεν στέκει επιστημονικά. Άλλα ούτε και πορνικά.
Μην γράφεις σαν κάτι υποχόνδριους, ψυχαναγκαστικούς, μυγιάγγιχτους τύπους, οι οποίοι φοβούνται να γλείψουν μέχρι και βυζί πουτάνας.
Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι πόρνοι σαν τον Reuzel και διαβάζουμε κάτι διαφορετικό εκτός από κώλο, δυνατό πισωκολλητό και βαθιά πίπα.
Αδελφέ ξαναδιάβασε τι έγραψα , υπατητιδα α και e με το σκατο κολας.
Για το εμβόλιο της β νομίζω ότι χει διάρκεια 25 χρόνων .
Και πλέον και αυτή με σύγχρονος μεθόδους ανάπλασης του συκωτιού πάλι δεν αφήνει μόνιμα βλάβες.
Πάντως το σκατο δεν είναι το ίδιο με το φιλάω Βυζι …
E. coli , salmonella , camp , vibrio βακτήρια και στα παράσιτα giardia και cryptosporidium πιστεύω συμφωνούμε όλοι ότι είναι πανεύκολο να κολλήσεις
Τώρα σε ιούς enterovirus , Roto , και noro hepatitis a και e και τον ιό του aids έχουμε καταγεγραμμένα περιστατικά και πειράματα που κολάν με το σκατο :
Στο δια ταύτα , το γάλα είναι και αυτό bodily fluid , έχει και αυτό τα ρίσκα του αλλά από την στιγμή που κάνεις ότι κάνεις γιατί όχι
Μην ξεχνάς ότι κάνεις ότι κάνει όχι με την γκομενα σου αλλά με ιεροδουλες και πολλές φορές με πιατσοβιες …
Καλά κάνεις , μπράβο που ενημερώνεις σε παραδέχομαι , χει το θάρρος να τα πεις που είναι αξιέπαινο αλλά πιστεύω ότι δεν πρέπει να έχεις και άγνοια των κινδύνων .
Νομίζω το ''εύσωμες'' για αυτές τις δύο είνα λίγο understatement που λένε και στο χωριό μου.
Ειλικρινά, respect για όσα κάνεις!!
Την ώρα που -μέχρι και εδώ μέσα-έχουμε τόσους σοβαροφανείς και πουριτανούς, εσύ έχεις τα κότσια να πραγματοποιήσεις τις φαντασιώσεις σου και να τις γράψεις δημόσια.
Ενώ αρκετοί από εμάς θέλουμε να κάνουμε πολλά περισσότερα στις πουτάνες, η δειλία μας βάζει φρένα και έτσι δεν κάνουμε ούτε το ένα δέκατο από αυτά που γουστάρουμε πραγματικά. Και απλώς καθόμαστε στον καναπέ μας και κρίνουμε.
Αυτή είναι η πραγματική απελευθέρωση σε μία κοινωνία γεμάτη υποκριτές που φοβούνται μέχρι και τον ίσκιο τους: Να μην χαμπαριάζεις τίποτα και να ζεις κάθε διαστροφή στο full.
ξαναλεω αξιέπαινο ότι κάνει και εκθέτει και εκτίθεται , αλλά υπάρχουν διαστροφές και διαστροφές .
Μην ξεχνάμε τι γινόταν στην Αμερική που φαρμαραν αδενοχρωμα από τα πιτσιρίκια μέσω βασανισμών .
Μην ξεχνάμε πριν από 100 χρόνια υπήρχαν τα διάσημα σπιτάκια στην Γερμανία μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο που βασάνιζες γαμαγες και έτρωγες ότι ήθελες …
Μην πάμε στην Κίνα τώρα που γίνονται ακόμα χειρότερα πράγματα στις επαρχίες της ..
Τεσπα καλά κάνει ο καθένας και κάνει ότι θέλει αρκεί να έχουμε συναίνεση .