Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
375
Πόντοι
21
Την γυφτορουμανα λέτε; Εμένα μου έχει κάνει κανονικά και ήθελε να την τελειώσω και στο στόμα. Βέβαια δεν είχα καταφέρει να τελειώσω. Τώρα αλήθεια ψέματα δεν ξέρω αν το εννοούσε. Αλλά πίπα κάνει άνευ κανονικά!
Πηγαινε στην Σαρα και ζητα το να τελειωσεις στομα… και ελα γραψε εδω μετα την εμπειρια σου αν μπορεις να γραψεις… :tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Όσο και να έψαξα δεν βρήκα κάποιο νήμα για αναζήτηση όπου να ψάχνουμε αν ξέρει κάποιος που θα βρούμε κορίτσια πού έχουν αλλάξει μαγαζί. Γι'αυτό λοιπόν κάνω την ερώτηση εδώ ως το πιο σχετικό νήμα.
Ξέρει κανείς να μου πει που δουλεύει τώρα η Τζέσικα με τις βυζάρες από φυλής 59 1ος όροφος. Έχω να την δω στο συγκεκριμένο σπίτι από το φθινόπωρο
Πάντως Μύστες...
Από τα δεκάδες μηνύματα αναζήτησης, αποδεικνύεται ότι η Τζέσικα Πιπαρές ...
Εκτός από το ότι ήταν η Καλύτερη και η πιο Περιζήτητη πόρνη της Σαλονίκης (Χριστίνα Ρ),
Είχε κατακτήσει και τη Βικτώρια!

Λείπεις Τζες, λείπεις!!!
Και ας είχες νευρακια ενίοτε...
Και πως να μην έχεις όταν έχεις να κάνεις για 16 χρόνια με Καφρους
...με Εμάς...:glasses:

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
19η κατάθεση λοιπόν, στη σοκολάτα υγείας Μπέκυ :smiling-face-with-heart-eyes:
(δυστυχώς για εκείνη) ήμουν ο πρώτος πελάτης σήμερα, απ' τις 10 το πρωί.. :undecided:
Ευτυχώς για εμένα, αυτό σημαίνει ότι ήταν πεντακάθαρη, και χωρίς να έχει βάλει τίποτα στο κορμί της (αυτά τα λάδια κλπ που βάζουν και δεν τα γουστάρω καθόλου), κι έτσι την τάραξα στα φιλιά σ' όλο το λαχταριστό σκούρο σοκολατί κορμί της :*:kiss-mark::smitten:
Έτσι, μου έρχεται...
...να πάω να τα πω όλα στην Ναόμι...
:2funny::headbang::2funny:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.103
Πόντοι
3.446
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Γελάω με το πλατσ πλατσ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τελικά δεν σου άνοιξαν το προφίλ σου?
Ε μα, έχω άδικο? :2funny:

Πλατς πλατς, και το τεράστιο tattoo
να κάνει κύματα...:rockon:

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Η πιο άπειρα Μπεσαλου στο θέμα είναι η ΛατινοΑννουλα στο Φιλ11β.
Αν σε γουστάρω θα σου κάνω χωρίς - Αν δεν σε γουστάρω θα σου κάνω με...

..Μετά από 10€...

"ΟΠΑ, τι έγινε? Ομορφυνες?":2funny:

ΟΛΕΣ εκεί προσπαθούν να το αποφύγουν, δικαιολογημένα για εμένα, με την δουλειά που έχουν μιλάμε για 100% πιθανότητα κάποιας μόλυνσης , εγώ δεν πιέζω ποτέ σχεδόν, νομίζω οι μόνες που απο την 1η φορά ρώτησαν και κάνανε ελ. ήταν η Τζούλια και η Ρωξάνα, όλες οι άλλες το βάλανε στην πουστιά :cheesy: δεν μιλάω για επόμενες :cheesy:

Tony111

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2026
Κριτικές
16
Like
1.637
Πόντοι
491
Πηγαινε στην Σαρα και ζητα το να τελειωσεις στομα… και ελα γραψε εδω μετα την εμπειρια σου αν μπορεις να γραψεις… :tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:
Εγω την τελευταία φορά που έφαγα φόλα απο αυτήν ενώ στο σαλόνι μου υποσχέθηκε οτι έχει αλλάξει για σπάσιμο την έχυσα στον κωλο και στα σεντόνια φουλ επίσης γέμισα το δωμάτιο με χυμένα κολωχαρτα για την εκδίκηση της τσατσάρα όπου βάραγε τις πόρτες στο 5λεπτο

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
375
Πόντοι
21
Εγω την τελευταία φορά που έφαγα φόλα απο αυτήν ενώ στο σαλόνι μου υποσχέθηκε οτι έχει αλλάξει για σπάσιμο την έχυσα στον κωλο και στα σεντόνια φουλ επίσης γέμισα το δωμάτιο με χυμένα κολωχαρτα για την εκδίκηση της τσατσάρα όπου βάραγε τις πόρτες στο 5λεπτο
Δεν στρωνει οσο και να της το λες… ενω ειναι καλο κορμι…παλια ηταν λιγο καλυτερη

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
897
Πόντοι
81

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
375
Πόντοι
21

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
897
Πόντοι
81
Εγω στο γραψα γιατι δεν παιζουν αυτα τα τελειωτικα στομα στην πιατσα περα απο τις γνωστες που εχουν αναφερθει εδω.

Εγω στο γραψα γιατι δεν παιζουν αυτα τα τελειωτικα στομα στην πιατσα περα απο τις γνωστες που εχουν αναφερθει εδω.
Καμιά φορά γίνονται και εξαιρέσεις αδερφέ μου, ανάλογα την κοπέλα τον πελάτη και την μέρα. Ο καθένας μας μπορεί να έχει τα τυχερά του.

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
897
Πόντοι
81
Έχω περάσει 3η η 4η φορά με πολύ γνωστή κοπέλα του χώρου που όλοι λένε ότι δεν κάνει και μου έκανε χωρίς έξτρα χρήματα. Μετά που βγήκα της έδωσα κάτι από ευγένεια

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
375
Πόντοι
21
Καμιά φορά γίνονται και εξαιρέσεις αδερφέ μου, ανάλογα την κοπέλα τον πελάτη και την μέρα. Ο καθένας μας μπορεί να έχει τα τυχερά του.
Επετρεψε μου να σου πω απο την λιγοστη εμπειρια μου οτι δεν γινονται στο 20αρικο,δεν γινονται τις πρωτες φορες πρεπει να σε μαθει και πρεπει να σαι ωραιος, παιχτης, να χεις ολο το πακετο που της αρεσει και αρκετα αλλα που θελω ωρα για να τα αναλυσω. Οι κοπελες κανουν δουλεια και εχουν κοκκινες γραμμες που τις κρατανε για τους γκομενους τους η για τους μελλοντες γκομενους τους. Πολλες το σεξ το απεχθανονται εκτος αν υπαρχει συναισθημα, δηλαδη απο τους γκομενους τους. Για να στα κανουν πρεπει να σε ερωτευτουν γιατι αμα δεν σε δουν σαν μελλοντικη σχεση δεν στα κανουν…η αν δεν δουν απο σενα μια συναισθηματικη ελξη. Απο αυτα που ξερω οι πιο πολλες εχουν γκομενο οποτε και το να βρεις μια ελευθερη εκει να σου κανει τα εξτρα παλι δυσκολο και πολυ τυχερο ειναι. Δεν επεκτεινομαι στο θεμα αλλο γιατι βγαινουμε εκτος.

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
897
Πόντοι
81
Επετρεψε μου να σου πω απο την λιγοστη εμπειρια μου οτι δεν γινονται στο 20αρικο,δεν γινονται τις πρωτες φορες πρεπει να σε μαθει και πρεπει να σαι ωραιος, παιχτης, να χεις ολο το πακετο που της αρεσει και αρκετα αλλα που θελω ωρα για να τα αναλυσω. Οι κοπελες κανουν δουλεια και εχουν κοκκινες γραμμες που τις κρατανε για τους γκομενους τους η για τους μελλοντες γκομενους τους. Πολλες το σεξ το απεχθανονται εκτος αν υπαρχει συναισθημα, δηλαδη απο τους γκομενους τους. Για να στα κανουν πρεπει να σε ερωτευτουν γιατι αμα δεν σε δουν σαν μελλοντικη σχεση δεν στα κανουν…η αν δεν δουν απο σενα μια συναισθηματικη ελξη. Απο αυτα που ξερω οι πιο πολλες εχουν γκομενο οποτε και το να βρεις μια ελευθερη εκει να σου κανει τα εξτρα παλι δυσκολο και πολυ τυχερο ειναι. Δεν επεκτεινομαι στο θεμα αλλο γιατι βγαινουμε εκτος.
Ναι οκ γίνεται όμως εμένα με θυμόταν είμαι και ωραίος και παίκτης και έτυχε και μου είπε ναι. Ενώ τις προηγούμενες φορές είπε όχι.

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
375
Πόντοι
21
Ναι οκ γίνεται όμως εμένα με θυμόταν είμαι και ωραίος και παίκτης και έτυχε και μου είπε ναι. Ενώ τις προηγούμενες φορές είπε όχι.
Τοτε φιλε μου δεν ηταν κοκκινη γραμμη της και το δινει σε καλους πελατες… αυτα υπαρχουν εγω λεω για κοπελες που δεν θα δωσουν π.χ. Γλωσσοφιλα σε κανενα πελατη και για οσα λεφτα θες…το κρατανε για τον γκομενο τους

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
897
Πόντοι
81
Τοτε φιλε μου δεν ηταν κοκκινη γραμμη της και το δινει σε καλους πελατες… αυτα υπαρχουν εγω λεω για κοπελες που δεν θα δωσουν π.χ. Γλωσσοφιλα σε κανενα πελατη και για οσα λεφτα θες…το κρατανε για τον γκομενο τους
Συμφωνώ αλλά και πάλι τυχερός ήμουν που ενώ δεν είμαι καλός πελάτης με προηγούμενες 2-3 συνεδρίες των 20€ μου προσέφερε έξτρα (χωρίς λεφτά) όπου ίσως όπως λες και εσύ να κάνει σε πολύ λίγους.

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
375
Πόντοι
21
Συμφωνώ αλλά και πάλι τυχερός ήμουν που ενώ δεν είμαι καλός πελάτης με προηγούμενες 2-3 συνεδρίες των 20€ μου προσέφερε έξτρα (χωρίς λεφτά) όπου ίσως όπως λες και εσύ να κάνει σε πολύ λίγους.
Ναι σε αυτο εισουν τυχερος μπορει και να της γυαλισες λιγο :erection::erection::erection:

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
897
Πόντοι
81
Ναι σε αυτο εισουν τυχερος
Και αλλού που έχουμε επενδύσει και μας γνωρίζουν δεν παίρνουμε κανένα έξτρα, αυτό που έγραψες παραπάνω ισχύει τα κρατάνε για τους γκομενους

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.103
Πόντοι
3.446
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Υπάρχουν και κοπέλες που ίσως σε συμπαθησουν και σου κάνουν τελειωτικό χωρίς έξτρα. Τις λάτιν της αποφεύγω!

Να σε συμπαθήσουν?

Να τις καύλωνεις εννοείς...
Δεν γίνονται αυτά από συμπάθεια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom