Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Φώκαιας 13 υπόγειο ΝΑΟΜΙ η μαυρουλα από Μετάξι, 20€ με Ελ στοματικο
Επειδή έλλειπα καιρό είμουν σίγουρος πως θα είχε επιστρέψει Φιλλιπίδου και πέρασα την Τετάρτη και ρώτησα, έπεσα έξω!

Πέρασα με Ντάρια Άγκυρας 12
Το απόγευμα μετά από ένα χρόνο,
Είναι ορεο να σε θυμούνται και να σου φέρονται λες και δεν πέρασε μια μέρα.φανταστικο σεξ ,69 όλες οι στάσεις και τελιομα στο στοματακι της.
Δεύτερη κατάθεση αργότερα
Μηχαελα Φωκαίας 17 επανο.
Λαριγκοτο βαθύ τσιμπούκι ,μια στάση ιεραποστολικό
Όπου το πάθος Μ έκανε και τελιοσα άμεσος .
Αμφότερες γλοσοφυλα και ανθρωπιά
Έχω πάρει την Ντάρια πάνω 7-8 φορές, δεν έχω ποτέ προσπαθήσει για φιλί, ούτε που το είχα σκεφτεί :P με άλλες προσπαθώ, είναι τι σου βγάζει η καθεμία ... :cheesy:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Επειδή έλλειπα καιρό είμουν σίγουρος πως θα είχε επιστρέψει Φιλλιπίδου και πέρασα την Τετάρτη και ρώτησα, έπεσα έξω!

Έχω πάρει την Ντάρια πάνω 7-8 φορές, δεν έχω ποτέ προσπαθήσει για φιλί, ούτε που το είχα σκεφτεί :P με άλλες προσπαθώ, είναι τι σου βγάζει η καθεμία ... :cheesy:
καλά για μένα είναι σχεδόν θέμα χρόνου ή και σωστής τακτικής από την πλευρά της κάθε κοπέλας εάν πχ κοστολογεί τον εαυτό της 20€ να μη μείνει Μετάξι, εκεί ακόμα και αν αξίζει θα πέσει "θύμα" των κοριτσιών που δουλεύουν στο δεκάρικο!

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
226
Like
15.108
Πόντοι
31.618

Σιμφονω απόλυτα.
Επιδιώκω φιλί με όλες και οποία μου δοσει

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.445
Πόντοι
2.536
Καλά μην ψαρώνετε .. αυτοί που τα κάνουν συνήθως δεν τα εξιστορούν σε μυθιστορήματα , αυτοί που τα εξιστορούν συνήθως αναζητάνε την προσοχή όπως ο άλλος που λέει ότι οι ιερόδουλες χύνουν ποτάμια μαζί του .. μην ψαρώνετε
Ναρκισσιστική Διαταραχή Προσωπικότητας
Και
Ιστριονική Διαταραχή Προσωπικότητας
Εγώ σίγουρα είμαι η εξαίρεση :afro:

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Επιστροφη απο τις 1.30 ως πριν λιγο

Περδικκα 1 Μεγκαν,Ναταλι
Ι44 παλιο αριστερο Νικολ η δηθεν Ταιλανδη σημερα ειναι Κολομπιανα
Ι44 παλιο δεξι γνωριμη
Ι44 νεο δεξι Μαρια
Ι31 Παμελα (Ιζα εφυγε απ τη χωρα)
Κωλ32Γ κατω Ιζαμπελλα (Βικυ που ηταν ο λογος καθοδου ελειπε)
Ι37Β Βανεσσα,Αννα λογικα

Φιλ11 πανω Ροξανα,Ευα
Φιλ11 κατω Ντανιελα,Τζενιφερ,Νικολ
Φυλ66δ Αννα
Φυλ86β Ντιανα απο Φιλ (Αντελινα το Σαββατο)
Φυλ 61 Σαμυ (απο φυλ 59)
Φυλ59 μια με εντονο κωλο κ ωραιο προσωπο
Φυλ 69Β Ευανι,Ντανιελα
Φυλ 71 αριστερα Ντανιελα,Αλεξανδρα
Φυλ 71 δεξια Σοφια,Αντρεα/Αντριαννα νομιζω
Φυλ69 πανω βογγητο απο Ντορα?
Φωκ17 Ναταλι σε μισαωρο
Φωκ 13 κατω Τζουλια

Περασα με Αλεξανδρα φυλ71 πανω κ μετα με Ευανια Φυλ69Β
Με ξεπατωσανε,θα ανεβουν κριτικες.Θα επεστρεφα Μεταξι για Βανεσα-Αννα η θα πηγαινα Λιοσιων για Μελισσα καθως Λιλιαν δεν επαιζε.Απο τις σπανιες φορες που δινω δυο 20αρικα εγω αντι για 10αρικα,αξιζαν,με ξεπατωσαν!Επομενοι στοχοι Βικτωριας οι Ντανιελα φυλ69β,Αννα φιλ11,Αννα Φυλ66δ,κ οι 3 κουκλες!Συν Αντρεα απο 50αρια.Ψεκαστηκα με οκτενισεπτ κ σχεδον παντα μα παντα μετα τις συνευρεσεις με καιει.Περασα κ απο Ομονοια,ουτε να το σκεφτεστε.

Άννα Φιλλ11Β, εμένα με πήγε πολύ καλά, οχι κατι τρομερό ή πορνοσταρικό αλλά πολύ εντάξει και τίμια.
Αυτό που με ξενερώνει πολύ είναι ο χαμός που γίνεται σε αυτά τα 2 και στην 3η βάρδια είναι και χειρότερος συνήθως.

• Like
Αντιδράσεις: T.D.7

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.155
Πόντοι
2.906
Άννα Φιλλ11Β, εμένα με πήγε πολύ καλά, οχι κατι τρομερό ή πορνοσταρικό αλλά πολύ εντάξει και τίμια.
Αυτό που με ξενερώνει πολύ είναι ο χαμός που γίνεται σε αυτά τα 2 και στην 3η βάρδια είναι και χειρότερος συνήθως.
Εχω στοχευσει.Και Ρουμπι εκει.Αλλα ναι καθε φορα κοβω κατασταση.Θα ζητω μονο τα μεσα δωματια.Δυστυχως δεν ειχα περασει με Ροξι,επρεπε να χα μπει.Για μενα τα φυλ κ τα 71 ειναι αξιολογα με ποικιλια.Μαρεσει κ η Κου.Η Αννα Φιλ11 ειναι κοριτσι που τη θες μεσα-εξω,εχει χαρακτηρα που κερδιζει εντος-εκτος.

• Like
Αντιδράσεις: T.D.7
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Στα της σχέσης με το Βικάκι στο Φιλιππιδισταν...

Της ζήτησα Ropa Normale program για αυριο. Να σκάσει μύτη στο δωμάτιο gym girl.
Μου λέει: 30€..
Της λέω Τι; 10€.
Δεύτερη φορά, τα ίδια, την τρίτη μου λέει:
Εντάξει! Στις 11:00.:confused:

Με ξενερώσε, γαμω το φελεκι μου, το
Φιλοχρήματο Σαμιαμηδι!
Απομυθοποιηθηκε τελειως στα ματια μου...
Θα φαει κανονικο κλασιμο και θα μείνει με τα ρούχα στην τσάντα αυριο...

Γάμησε τα!
Όποιος θέλει τα πολλά χανει και τα λίγα...
Για εμένα το λέω...
Δεν ξανανοιγομαι...:sunglasses:

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Αυτός καθε φορα που κατεβαίνει Αθηνα για κανα 3ημερο να τον βρεξει , ξεκινάει τα ποστ απ την προηγούμενη , και δεν φτανει οτι γραφει παντού , μας τα κανει τσουρέκια και με τα Ισπανικά , Βενεζουελανικα , δεν μας φτάναν τα ποστ του 145 , έχουμε και τα Κολομβιανα απ την Κουρουτα του MaLa , τι ζούμε με τους νουμπαδες ρε πουστη μου !!!
Μεγάλωσα στην Γλυφάδα.
Μένω στον Αγ.Παντελεημωνα. Τα μπουρδέλα ήρθαν σε εμένα, δεν πήγα εγώ σε αυτά. Είμαι φέτες, έχω ψωλαρά και έχω και λεφτά, τα οποία κερδίζω με την τέχνη μου.
Έχω χορτάσει το χειροκρότημα και έχω αυτοπεποίθηση εξ αυτού.
Και δεν τρώω φολες (παρά μόνο στις συμπεριφορές λόγω απληστίας)!!!

Αν χρειάζεσαι βοήθεια, να σου δείξω τον τρόπο, πολυ ευχαριστως!
Από εσένα χρειάζεται μόνο να ξεπεράσεις το πρώτο level (άρνηση+φθόνος) και να έρθεις στο δεύτερο (ανάλυση+εφαρμογή).
Θα είσαι οκ νομίζω...

chicharito

Μέγας
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
6.724
Πόντοι
3.666
Μεγάλωσα στην Γλυφάδα.
Μένω στον Αγ.Παντελεημωνα. Τα μπουρδέλα ήρθαν σε εμένα, δεν πήγα εγώ σε αυτά. Είμαι φέτες, έχω ψωλαρά και έχω και λεφτά, τα οποία κερδίζω με την τέχνη μου.

Από εσένα χρειάζεται μόνο να ξεπεράσεις το πρώτο level (άρνηση+φθόνος) και να έρθεις στο δεύτερο (ανάλυση+εφαρμογή).
Θα είσαι οκ νομίζω...
Καταρχάς ξεκινάμε απ τα basic , μεγάλωσες Γλυφάδα και ήρθες τωρα τα τελευταία χρονια στον Luxury glam Παντελεήμων , οποτε να υποθέσω τα τελευταια 2 βαρια 3 χρονια ξεκινάς το σπορ ......εκτος αν εισαι Κλωναρι και δεν μας το λες ...αν εισαι ρίχτο μας μην ντρέπεσαι...

Και παμε και στα secon basic , για εμενα οπως και σε άλλους νουμπας εισαι , δεν πα να εισαι και 50ρης μπάρμπας , νουμπας εισαι και δεν μπορω να σε βαλω στο ίδιο level με τεράστιο Smyrni ,ή Milfonaniac ή Dscar ή ΜητσαραxXx η Μπομπολα που έχουμε γράψει χιλιόμετρα απ το 2012 σε μασσαζερι , στούντια , ρδελα ,κρυφά ρδελα και αλλα Πολλά ... οταν γράψεις κι εσυ χιλιόμετρα τοτε ίσως αρχίσουμε να μιλαμε ....
Ούτε μπορω να συγκρίνω τα ποστ κ τις ενημερώσεις που γραφουν αυτοί ,οοοταν θέλουν κ αμα θέλουν να γράψουν
... με τα δικά σου τα κουλα και τα λατιν που γραφεις ,έλεος ειναι βαρετα και άσχετα , επισης για να κλεισω με επίλογο εσυ τωρα ανακάλυψες το bou και ανακάλυψες τον τροχο ,εμεις πλέον παλιώσαμε μπαίνουμε πιο χαλαρά στο σαι , μπαίνουμε ρίχνουμε ενα κατουρο ή φάπα και μετα ξανα μάνα , δεν μας λεει κατι πλέον το σαι ....το φάγαμε το χεσαμε και το ξανατρωμε παλι ....
Οποτε παρτο χαλαρά και ριξε την πλακα γιατι μην ξεχνάμε ειναι και τα γαλόνια και οι πουλαδες που μας βαρενουν το πέτο σε μερικούς , αυτα τα ολίγα απο Don Chico κ σεβασμός στους μπερεδες του σαι μανακο μου

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: 968
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Καταρχάς ξεκινάμε απ τα basic , μεγάλωσες Γλυφάδα και ήρθες τωρα τα τελευταία χρονια στον Luxury glam Παντελεήμων , οποτε να υποθέσω τα τελευταια 2 βαρια 3 χρονια ξεκινάς το σπορ ......εκτος αν εισαι Κλωναρι και δεν μας το λες ...αν εισαι ρίχτο μας μην ντρέπεσαι...
Και παμε και στα secon basic , για εμενα οπως και σε άλλους νουμπας εισαι , δεν πα να εισαι και 50ρης μπάρμπας , νουμπας εισαι και δεν μπορω να σε βαλω στο ίδιο level με τεράστιο Smyrni ,ή Milfonaniac ή Dscar ή ΜητσαραxXx η Μπομπολα που έχουμε γράψει χιλιόμετρα απ το 2012 σε μασσαζερι , στούντια , ρδελα ,κρυφά ρδελα και αλλα Πολλά .
Ούτε μπορω να συγκρίνω τα ποστ κ τις ενημερώσεις που γραφουν αυτοί ,οοοταν θέλουν κ αμα θέλουν να γράψουν
... με τα δικά σου τα κουλα και τα λατιν που γραφεις ,έλεος ειναι βαρετα και άσχετα , επισης για να κλεισω με επίλογο εσυ τωρα ανακάλυψες το bou και ανακάλυψες τον τροχο ,εμεις πλέον παλιώσαμε μπαίνουμε πιο χαλαρά στο σαι , μπαίνουμε ρίχνουμε ενα κατουρο ή φάπα και μετα ξανα μάνα , δεν μας λεει κατι πλέον το σαι ....το φάγαμε το χάσαμε και το ξανατρωμε παλι ....
Οποτε παρτο χαλαρά και ριξε την πλακα γιατι μην ξεχνάμε ειναι και τα γαλόνια και οι πουλαδες που μας βαρενουν το πέτο σε μερικούς , αυτα τα ολίγα απο Don Chico σεβασμός στους μπερεδες του σαι μανακο μου
Ορθά τα λες!!!
Πιο νέος πεθαίνεις!

Όχι στα χρονια ομως...
96 Δ' ΕΣΣΟ...
Αν το πεδίο εφαρμογής ήταν ο Στρατός η' η Φυλακή, θα υπήρχε η ιεραρχία που επικαλεισε...
Στην προκειμένη περίπτωση δεν...

Προσπαθώ να καταλάβω όμως.
Σε ενοχλεί που τα κανω; Η' που τα γράφω;
Ίσως δεν τα πιστεύεις...

Πήγαινε στο ΜΑ21, θα είναι διπλόβάρδια η ΖωηΤσα, και ρωτά την.. Ηρθε ο τρελος ξανθός και πέρασε δύο φορές διπλο με διάφορα μιας ωρας?
Μπήκε την πρώτη φορά η κοπέλα στο δωμάτιο με τα ρούχα της? με κολάν και μπλουζάκι?

Ρωτά Φιλιππίδου, τη ΜαγγυΤσα, έρχεται αυτός ο επόμενος ξανθός και σας ζητάει Ρούχα, μισάωρα και κόλπα, πρήζονται σας?

Πήγαινε Ιάσωνος 1β, και ρωτά την Κλεοπάτρα, Έρχεται ο άλλος ο ξανθός ψωλαρας, και Κλειδώνεις και τον αρπάζεις από την ψωλή πηγαίνοντας τον από δωμάτιο σε δωμάτιο και Τσιμπουκονωντας τον όπου σταθείς. Τον τάραζεις στα πουτσοσκαμπιλα?
Σου αρέσει κιόλας και δεν το ήξερες...?:glasses:

Όταν στα βεβαιώσουν αυτά, απλά, διάβαζε προσεκτικότερα τα posts μου.
Στο λέω με καλή πρόθεση.
Κρύβουν ευκαιρίες και διαμάντια κρυμμένα.
Απλά κινούμαι διαφορετικά. Πιο στρατηγικά. Φροντιζοντας να θυμούνται ποιος είμαι την επόμενη φορά, χωρίς να πρέπει κάθε φορά να κάνω επίθεση γοητειας.

Δεν επιδιώκω Σαρδέλες και Παράσημα φίλε.
Ήμουν Ι 4. Δ/Β.
Αλλά οι εμπειρίες είναι εμπειρίες.
Και αφού μπήκε το μικρόβιο του Bou μέσα μου, τα γράφω κιόλας!

Σε ευχαριστώ!:hi:

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
μια ερώτηση μόνο και με όλα αυτά τα προσόντα πως προέκυψαν τα μπουρδελα; θα μπορούσες να γαμας ο,τι θες και όχι ότι ο κάθε άπλυτος πακις.
Λογικοτατη η ερώτηση σου.
Το ότι βρέθηκα να μένω τόσο κοντά στη Φυλής, το πρωτο.
Το δεύτερο, είμαι με μια γυναίκα 11 χρονιά.
Το Κέρατο θέλει ψέματα και ελιγμό, θέλει ενέργεια. Έχει και ρίσκο με την σχεση. Κομμένα και τα fests στο εξωτερικό...
Πέρασα και τα 45, το τρίτο. Όσο και να καλοστεκεσαι... σε θέλουν λίγες, και αυτές ειδικά, επειδή είσαι 45ρης. Εχουν το σύμπλεγμα της "Ηλέκτρας".
Και τέταρτο, το έχω ξαναγράψει πολλάκις, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΑ ΕΠΊΠΕΔΑ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΌΝΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ!

Η αλήθεια είναι ότι θα με έπαιρνε και για studio/cg,
αλλά το καταλαβαίνεις και εσυ,
Το να ψωνίζεις από το κάτω ράφι έχει πολλά οφέλη.

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Μύστες, κόβω τώρα όμως. Καταλαβαίνω ότι, άθελά μου, ενοχλώ!!!
Θα ανεβάζω μόνο κριτικές...

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
2.221
Πόντοι
441
Θα σου απαντήσω συνοπτικά και καλοπροαίρετα

Ενδιαφέρον το λαϊκό δικαστήριο
Κανένα δικαστήριο, ξεκόλλα

Αν το πεδίο εφαρμογής ήταν ο Στρατός η' η Φυλακή, θα υπήρχε η ιεραρχία που επικαλεισε...
Στην προκειμένη περίπτωση δεν...
Έχεις δίκιο, είναι μια νοοτροπία που κακώς εχει υιοθετηθεί από κάποιους

Προσπαθώ να καταλάβω όμως.
Σε ενοχλεί που τα κανω; Η' που τα γράφω;
Ίσως δεν τα πιστεύεις...
Δεν ενοχλεί κανέναν ότι τα γράφεις αλλά το πως τα γράφεις.
Αυτά που γράφεις πολλές φορές δεν εχουν καμία συνοχή + οτι πετάς κάτι ακαταλαβίστικα -για τους περισσοτερους- ισπανικά και όλο αυτο μαζι τα κάνει να φαίνονται αρλούμπες.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΑ ΕΠΊΠΕΔΑ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΌΝΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ!
Αυτο δεν εχει καμια βάση και καμια λογική, γιατί αν ειχε δεν θα υπήρχαν τα φάρμακα.
Αν η τεστοστερόνη ανεβαινε τοσο εύκολα, όλοι όσοι ασχολούνται με το άθλημα, θα ήταν bodybuilders.!!

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Μεγάλωσα στην Γλυφάδα.

Θα είσαι οκ νομίζω...
Θα βγούμε και γείτονες σε λίγο.

Το Κέρατο θέλει ψέματα και ελιγμό, θέλει ενέργεια. Έχει και ρίσκο με την σχεση. Κομμένα και τα fests στο εξωτερικό...
Πέρασα και τα 45, το τρίτο. Όσο και να καλοστεκεσαι... σε θέλουν λίγες, και αυτές ειδικά, επειδή είσαι 45ρης. Εχουν το σύμπλεγμα της "Ηλέκτρας".
Και τέταρτο, το έχω ξαναγράψει πολλάκις, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΑ ΕΠΊΠΕΔΑ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΌΝΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ!

Χοντρικά πολλοί για τους ίδιους λόγους πάμε.

Μύστες, κόβω τώρα όμως. Καταλαβαίνω ότι, άθελά μου, ενοχλώ!!!
Θα ανεβάζω μόνο κριτικές...
Κλάιν μάιν, το μισό φόρουμ απλα ρωτάει αν η είναι η τάδε εκεί και που θα βρεί το τάδε φετίχ χωρίς ποτε να συνεισφέρει ενώ όσους γράφουν πραγματικά έστω και με λίγο σπαμ παραπάνω πάντα κάποιος τους κράζει.

Ρε παιδια λιγο τα φωτα σας. Αν και το αποφευγω μετα απο ενα γλυφονουνι σε μπουρδελο με επιασε μετα απο 2 μερες πονολαιμος. Κανονικα παω σε διαγνωστικο και μου παιρνουν δειγμα απο το λαιμο για σμν, ετσι δεν ειναι? Εχει παει κανεις καπου, γιατι σε ενα διαγνωστικο που ρωτησα δεν ξεραν τπτ.
Φίλε, πήγαινε στα επείγοντα στο Συγγρός, πες την αλήθεια και ξεμπέρδευε.

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
33
Like
21.573
Πόντοι
7.446

Είσαι ο θρυλικός Άκας Κωλάντερος, παίχτη? :rockon:

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Θα σου απαντήσω συνοπτικά και καλοπροαίρετα

Κανένα δικαστήριο, ξεκόλλα

Έχεις δίκιο, είναι μια νοοτροπία που κακώς εχει υιοθετηθεί από κάποιους

Δεν ενοχλεί κανέναν ότι τα γράφεις αλλά το πως τα γράφεις.
Αυτά που γράφεις πολλές φορές δεν εχουν καμία συνοχή + οτι πετάς κάτι ακαταλαβίστικα -για τους περισσοτερους- ισπανικά και όλο αυτο μαζι τα κάνει να φαίνονται αρλούμπες.

Αυτο δεν εχει καμια βάση και καμια λογική, γιατί αν ειχε δεν θα υπήρχαν τα φάρμακα.
Αν η τεστοστερόνη ανεβαινε τοσο εύκολα, όλοι όσοι ασχολούνται με το άθλημα, θα ήταν bodybuilders.!!
Καταλαβαίνω τι λες.

Ακουγομαι/Διαβάζομαι αμφισημος!

Μεταξύ αστείου και σοβαρού. Μεταξύ αλήθειας και ψέματος.
Είναι το στυλο μου αυτό.
Διασκεδαστικός και εριστικός ταυτόχρονα.

Τα Ισπανικά, τα αναφέρω για "παιδαγωγικούς"λογους. Μπας και αρπάξει κανένας καμμία ατάκα και γαμησει λίγο καλύτερα...

Αλλά καταλαβαίνω τι λες.
Και θα μαζευτω!
Απλώνομαι πολύ και δεν αφήνω χώρο στους άλλους.:hi:

Τελευταία τροποποίηση:

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.393
Πόντοι
446
1 μηνας παει. οχι δεν εχω
Επι ενα μηνα εχεις πονολαιμο δηλαδη? Αλλο συμπτωμα? Θελει καλλιεργεια φαρυγγικου επιχρισματος για σμν αν θεωρεις οτι υπαρχει κατι εκει.Δεν νομιζω οτι το καλυπτει δημοσια ασφαλιση αυτο αλλα δε χανεις κατι να ρωτησεις.

• Like
Αντιδράσεις: vwpolo
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom